Wkanl

Hoe maak je een onvergetelijke eerste date

Soms denken mensen dat terug naar een datum en denken dat hun datum was echt of. Wil je die persoon voor u zijn? Nou, als je dat doet, leest u de volgende stappen.

Stappen

Hoe maak je een onvergetelijke eerste date. Omdat het een onvergetelijke eerste date.
Hoe maak je een onvergetelijke eerste date. Omdat het een onvergetelijke eerste date.

Omdat het een onvergetelijke eerste date

 1. 1
  Denk na over wat maakt iemand thuiskomt van een eerste date en vertellen hun vrienden, "wow, mijn date was geweldig! Ik had een geweldige tijd om naar deze persoon te leren kennen en kan niet wachten om ze weer te zien. " Hoewel het de onthullende kleding die ze droegen of misschien zelfs hun parfum had kunnen zijn, was het zeer waarschijnlijk iets meer dan dat. Dingen die een eerste date onvergetelijk zijn vaak groter in het mentale in plaats van de fysieke verbindingen.
 2. 2
  Wees een echte. Proberen en denk positief wanneer ze buiten op een eerste date. Negeer het feit dat u de voorkeur aan mannen die 180cm of langer wanneer deze kerel is slechts 160cm date. De hoogte van een persoon mag niet bepalend zijn niveau van intelligentie of gevoel voor humor. Probeer niet om aandacht te besteden aan het feit dat ze bruin haar als je echt prefer blondes. Ze zou kunnen blijken te zijn een van de aardigste mensen die je hebt ontmoet in een tijdje te zijn.
 3. 3
  Wees een. Op een datum, een goede luisteraar weet te houden het gesprek bewegen met een gezonde mix van geven en nemen. Hoe meer u zich richten op het stellen van de andere persoon vragen, hoe meer je leert over hen. Als u toestaan ​​dat uw datum om echt open te stellen en u te vertellen over wie ze zijn, het is heel waarschijnlijk dat u dezelfde behandeling krijgt.
 4. 4
  Wees flexibel. Als het gaat om een ​​eerste date, kan een van de moeilijkste onderdelen eenvoudig worden overeenstemming te bereiken over waar te gaan en wat te doen. Zodat je niet echt van Chinees eten, en ze hebben een reservering bij een Chinees restaurant gemaakt? Wat kunt u doen? Het is waarschijnlijk niet geschikt om te betogen op een eerste date. Er moet toch iets simpels over het menu dat je zou blij zijn met zijn! Probeer en waardeer het feit dat de andere persoon nam de tijd om alles te regelen en gewoon gaan met zich mee, als je kunt.
 5. 5
  Wees jezelf. Dit is misschien wel de belangrijkste van alle punten. Als je niet jezelf zijn op een eerste date, ben je echt een slechte dienst naar de andere persoon. Zij kwamen overeen om uit te gaan met je mee, want er iets over u die geroepen voor hun aandacht was. Als je leek zo grappig aan de telefoon, maar op de datum waarop u bent allemaal stijf en ernstig, dat is niet echt een weerspiegeling van je. Als je jezelf als een dwaze en humoristische persoon, verberg niet dat van je date. Wees jezelf en laat je ware energie doorschemeren. Als je date niet geïnteresseerd is in die kant van je, dan weet je dat het tijd is om verder te gaan.

Tips

 • Zowel mensen op een eerste date zijn ongerust en enigszins zenuwachtig over hoe ze worden waargenomen. Houd de stemming licht en humoristisch, en de dingen beter zullen gaan. Je bent zowel in de "hetzelfde schuitje".
 • Een formeel diner instelling is waarschijnlijk niet de beste plek om te gaan op een eerste date. Het kan best zijn om dingen toevallige houden aan het begin van een relatie.

Waarschuwingen

 • Besteed aandacht aan je persoonlijke hygiëne.
 • Breng genoeg geld, pinpas of creditcard. Als u van plan bent te betalen voor dingen, wil je niet kort te worden gevangen.
 • Draag de juiste kleding voor de gelegenheid.