Wkanl

Hoe om te stoppen met behoeftige

Ben je wel eens beschreven als behoeftig of plakkerig? Krijg je zo enthousiast over een nieuwe vriendschap of relatie die u bestoken de ander met aandacht, alleen te vinden dat ze afstand nemen van je? Vind je jezelf willen bellen, of e-mail iemand een heel stuk meer dan ze contact met u opnemen? Als dat zo is, hebt u waarschijnlijk bedacht dat behoeftigheid is een turn-off voor de meeste mensen - waar komt het vandaan en hoe kom je ervan af?

Stappen

Hoe om te stoppen met behoeftige. Opstijgen van de roze bril.
Hoe om te stoppen met behoeftige. Opstijgen van de roze bril.
 1. 1
  Vertragen!
  • Elke relatie ontwikkelt zich in zijn eigen tempo - Don 't snel vooruit te zijn "soulmates" of "best friends forever" gewoon omdat dingen voel me geweldig. Koester de nieuwheid van dit alles, en de opwinding van iets nieuws, want het zal nooit meer nieuw zijn. Het kan worden zenuwslopend niet te weten hoe een bepaalde verbinding gaat ontvouwen, maar het is ook spannend. Wees geduldig en leren om die opwinding genieten. Probeer niet en duw de verbinding in een fase dat het niet klaar voor of je mist het plezier en het creëren van stress.
 2. 2
  Opstijgen van de roze bril.
  • Een deel van de reden waarom we krijgen onevenredig soms opgewonden is omdat we de neiging om 'idealiseren' een persoon in het allereerste begin. Wanneer je voor het eerst iemand ontmoet die je hebt een band met, het is zo makkelijk om te verdwalen in fantasieën over hoe geweldig je vriendschap of relatie zou kunnen zijn, maar met die fantasieën hoge verwachtingen, en soms zijn die verwachtingen zijn onrealistisch! Maak er een punt om jezelf eraan te herinneren dat deze nieuwe persoon is de mens, wat betekent dat ze niet perfect. Zij zullen fouten maken, en je moet bereid zijn om te gaan en, in plaats van handelen te zijn geschokt dat de persoon durft te allesbehalve perfect zijn.
 3. 3
  Praktijk quid pro quo (een Latijnse uitdrukking voor "dit voor dat").
  • Stelt u zich uw interactie met deze persoon is als een tennis-of volleybal spel. Elke keer dat je contact te maken, je de bal te gooien om hun kant van het hof. Dan moet je wachten tot ze het terug te sturen. U hoeft niet een hele hoop toss meer gewoon om ervoor te zorgen dat hij of zij is nog steeds geïnteresseerd in het spelen. Als je een beetje aan de behoeftige kant, je waarschijnlijk zenuwachtig en ongerust terwijl je wacht. Wanneer dit gebeurt, haal diep adem. Als u al hebt gekregen in contact met iemand (stuurde ze een e-mail of sms, of gaven ze een gesprek en liet een spraakbericht) er is geen noodzaak om opnieuw te doen. Wanneer je krijgt de drang om ze weer contact, bedenk dan dat er slechts een paar mogelijkheden hier:
   • Ze hebben geen kans gehad om te reageren had.
   • Ofwel ze niet nog uw boodschap, of ze hebben het te druk of gepreoccupeerd om terug te gaan naar je geweest. Als u vertrouwt deze persoon, dan heb je hem het voordeel van de twijfel te geven of haar en aannemen dat dit het geval is. Geef ze de tijd om contact met u op. Als het een patroon, echter deze twee mogelijkheden:
   • De persoon is wispelturig. Sommige mensen zijn gewoon niet goed over het onderhouden van een vriendschap of relatie, soms zijn ze lui zijn, soms zijn ze vergeetachtig. Als u vermoedt dat dit het geval is... als als ze altijd zeggen dat ze gaan bellen u terug op die en die tijd en ze nooit doen, en dit is meerdere malen gebeurd, confronteren hen over het gebruik van geweldloze communicatie. Als het patroon niet verandert, moet u ofwel lopen van hen, of accepteren dat ze nooit zou kunnen veranderen, en u zult voor altijd worden opgesloten in de rol van "nag".
   • Ze zijn gewoon niet geïnteresseerd. Het gebeurt soms, voor een verscheidenheid van redenen, maar een ding is zeker - douchen ze met meer aandacht zal nooit van gedachten veranderen. Persistentie is niet het antwoord! Wegrijden kunnen hun manier van springen schip zonder confronteren u zijn; elke porren uit je zal niet de manier waarop ze voelen te veranderen, en diep van binnen, weet je dat. Als iemand niet het fatsoen om te reageren, zijn ze niet waard uw tijd - u beter dan dat verdienen.
 4. 4
  Krijgen andere dingen bezig. Mensen die bezig zijn gewoon niet genoeg tijd om zijn behoeftige, ze zijn altijd bezig met andere dingen, en wat denk je? Die andere dingen maken vaak die mensen interessanter vrienden en romantische partners. Als je niets beters te doen dan te wachten tot iemand om te bellen of te schrijven terug, dan ben je waarschijnlijk verveeld (en je weet wat ze zeggen - als je je verveelt, je saai bent). Dus waar wacht je nog op? Gaan. Leren dansen. Ga voor een. Leer om olieverf. Word lid van een club. Zet jezelf die er zijn, jezelf toe te passen, en veel plezier! Al uw zorgen weg zal vallen, en indien en wanneer de persoon in aanraking komt, het zal een aangename verrassing, niet een hectische opluchting zijn!
 5. 5
  De kloof te dichten. Odds zijn, als je worstelt met behoeftigheid, ben je waarschijnlijk een beetje ontbreekt in de afdeling. Je zou op zoek naar iemand om je beter te voelen over jezelf, maar het feit is dat je de enige persoon die echt kunnen doen. Je moet je geluk niet baseren op iemand anders. Tuurlijk, het is goed voor iemand om u gelukkig te maken, maar als ze je enige bron van geluk, zou je boos of verdrietig te worden wanneer ze niet in de buurt, en dat kan erg veeleisend voor de ander! Het maakt hen schuldig, verplichte en uiteindelijk, haatdragend jegens je voelt. Een manier om zich te ontdoen van behoeftigheid te bewijzen aan jezelf dat je niet iedereen door dingen te doen door jezelf, of single zijn nodig, voor een langere periode van tijd, totdat je, als je wilt een beste vriend of significante andere, maar je zeker hebben ze niet nodig.
 6. 6
  Leren vertrouwen. Zodra u uitzoeken wat er gaande is binnen, u kunt omgaan met elke vraag in verband met andere mensen zou kunnen hebben. Behoeftigheid wordt vaak geassocieerd met een gebrek aan vertrouwen, en soms een angst voor verlating. Wanneer je merkt dat je twijfelt iemands gevoelens voor u, of hun loyaliteit, vraag jezelf af waarom je vertrouw ze niet. Is het omdat ze iets twijfelachtige deden? Of is het omdat iemand in je verleden je pijn, en nu denk je dat deze nieuwe persoon gaat hetzelfde doen? Als het het laatste, dan herinner jezelf eraan dat het niet echt eerlijk om een ​​persoon te beoordelen door acties van een andere persoon, is het? Als je echt de zorg voor deze persoon, en ze hebben uw vertrouwen verdiend, geef het aan hen.

Tips

 • Geef de persoon ruimte. Respect voor hun grenzen.
 • Waarderen jezelf!
 • Doe alles wat je brengt vreugde en maakt je gelukkig. Vermijd te veel tijd alleen. Ga uit het huis, join je vrienden voor een avondje uit, de meer interesses en hobby's heb je het aantrekkelijker je gaat worden!
 • Krijg absoluut comfortabel met het alleen zijn eerste. Dan is uw tijd zal meer kostbaar voor u, en u zult in staat zijn om de relatie meer objectief zien.
 • Agressief te vroeg is een grote turn-off. Leer om jezelf tempo en altijd neem kleine stappen in het begin.
 • Je verspilt je kostbare tijd in het leven door zich behoeftig. Leren zelfbeheersing. Je kunt het doen.
 • Als je houdt van de persoon die je bent met, laat ze maar zien ze licht en forceer jezelf niet op hen omdat ze je kon wegduwen.
 • Omdat het te behoeftig zal alleen dat je klaarstoomde voor afwijzing. En dat zal uw gevoel van eigenwaarde te verlagen, waardoor diepere eenzaamheid.
 • De liefde van je leven zal aankomen op uw deur voordat je het weet. Gewoon geduldig en positief.
 • Blijf uit de buurt voor een tijdje en gaan doen iets op uw eigen. Ga aan de slag.

Waarschuwingen

 • Als u niet geduldig, je begint te denken over dingen die niet waar zijn. Blijf kalm en probeer te focussen op wat je liefde.
 • Behoeftigheid kan een vicieuze cirkel zijn. U zoekt aandacht, krijgt de persoon geschrokken en duwt je weg, erger je je voelt over jezelf, en je bent zelfs needier de volgende keer. Erken het en verander het.