Wkanl

Hoe om vrienden te maken

Er is een zekere schoonheid in wezen een eenzame wolf. Je hebt meer tijd om de dingen die je wilt doen, graag neem introspectief wandelingen, boeken lezen, schrijven en andere solitaire inspanningen. Maar het is ook leuk om vrienden te hebben. Soms moet je die ene persoon om mee te praten. Kun je spelletjes spelen, rondhangen of zelfs alleen maar praten over de telefoon. Dus deze suggesties om mensen te ontmoeten en vormen een sterke, blijvende vriendschappen. Nou neem je tijd, en haast je niet.

Stappen

Hoe om vrienden te maken. Besteed meer tijd rond mensen.
Hoe om vrienden te maken. Besteed meer tijd rond mensen.
 1. 1
  Besteed meer tijd rond mensen. Als je vrienden wilt maken, moet je eerst jezelf daar een of andere manier stak om mensen te ontmoeten. Als je nog op school, zit ergens met andere mensen, is het niet aan de 'populaire' tafel, of een drukke een, maar een met minstens 2 andere inwoners. Vergeet niet, vrienden zelden komen kloppen op je deur, terwijl je zit thuis spelen van computerspelletjes.
 2. 2
  Word lid van een organisatie of club met mensen die hebben gemeenschappelijke belangen. Je hoeft niet per se om veel gemeenschappelijke belangen met mensen te hebben om vrienden te maken met hen. In feite zijn sommige van de meest lonende vriendschappen zijn tussen twee mensen die niet veel op hebben met elkaar gemeen, maar als u graag een specifiek onderwerp, proberen te zoeken voor slechts een locatie. Het is een geweldige manier om nieuwe lokale mensen te ontmoeten! Social networking sites zoals Facebook, Twitter en Google+ zijn geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en meer te leren over de mensen die je ontmoet. Een kerk, Masjid (moskee), tempel of andere huis van aanbidding is een geweldige plek om te beginnen, omdat je op zijn minst een religieus geloof gemeen.
 3. 3
  Word lid van een sportteam. Een veel voorkomende misvatting over dit is dat je echt goed te zijn in het spelen van een bepaalde sport, om vrienden te maken met anderen op het team, maar niet alle teams zijn zo competitief. Zolang je genieten van de sport en de ondersteuning van uw teamgenoten, lid worden van een lokaal team met een laid-back houding zou een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken. Maar een sportteam is niet de enige manier. Als je speelt of, probeer dan lid worden van een band of koor.
 4. 4
  Vrijwilliger. Vrijwilligerswerk is ook een geweldige manier voor mensen van alle leeftijden om anderen te ontmoeten. Door samen te werken je banden op te bouwen met mensen, en je anderen die een passie hebben voor het veranderen van de dingen zoals je doet (een veel voorkomende oorzaak) hebben kunnen voldoen.
 5. 5
  Praat met mensen. U kunt lid worden van een club, naar school gaan, of naar de kerk gaan, maar je zult nog steeds geen vrienden te maken als je niet echt praten met mensen. Op dezelfde manier, hoeft u niet te worden betrokken bij een organisatie om sociaal te zijn, en elke keer dat je met iemand te praten, heb je een kans op het maken van een blijvende vriend te hebben. U kunt praten met iedereen: de bediende bij de videotheek, de persoon die naast je zit in de bus, of de persoon die voor u in de lunch lijn. Wees niet te kieskeurig. De meeste gesprekken zullen een dead-end van soorten, als je nooit naar die persoon kan praten weer, of je gewoon kennissen blijven - maar een keer in de zoveel tijd je daadwerkelijk een vriend.
 6. 6
  Maak oogcontact en. Als u een onvriendelijk gezicht, mensen zijn minder geneigd om open te staan ​​voor jullie vriendschap. Probeer niet loensen (nog wat glazen), verveeld, fronsen of verschijnen wezenloos deadpan, vouwen je armen (dit praktisch schreeuwt "niet met me praten") of opknoping in een hoekje; kan dergelijke gewoonten maken je onrustige of ongeïnteresseerd kijken.
 7. 7
  Begin een gesprek. Er zijn vele manieren om dit te doen, een opmerking over je directe omgeving (het weer is een klassieker: "Het is tenminste niet regent als vorige week!"), Een verzoek om hulp ("Kun je me helpen dragen een paar dozen, indien heb je even? "of" Kun je mij helpen beslissen welke van deze is een beter cadeau voor mijn moeder? ') of een compliment ("Dat is een mooie auto." of "Ik hou van je schoenen."). Follow-up onmiddellijk met een verwante vraag: Vind je het leuk dit warme weer? Welke soorten cadeaus doe je normaal gesproken kopen voor je moeder? Waar heb je schoenen als dat te krijgen?
 8. 8
  Maak kleine praten. Houd het gesprek licht en vrolijk. Zelfs als je klaagt over iets, zorg ervoor dat het is iets dat je beiden ontevreden over, en benadrukken de positieve-hoe een dergelijke situatie kan worden vermeden in de toekomst, of alternatieven. Stuiteren een paar woorden heen en weer voor een klein beetje. Veel gesprekspartners zeggen dat het goed is om een ​​30/70 (30% praten, 70% luistert) patroon tijdens een praatje wanneer mogelijk volgen.
 9. 9
  Introduceer jezelf aan het einde van het gesprek. Het kan zo simpel zijn als zeggen "Oh, trouwens, mijn naam is...". Zodra u, zal de ander meestal hetzelfde te doen. Vergeet niet zijn of haar naam! Als je laten zien dat je dingen uit je verleden conversatie (s) met de persoon herinnerde, niet alleen zal je intelligent kijken, maar hij of zij zal zien dat je zijn aandacht en zijn bereid om een ​​echte vriend te zijn.
 10. 10
  Start een samenzijn. U kunt uw hart chatten uit, maar het zal je een vriend niet krijgen als je niet openstellen van de mogelijkheid voor een ander gesprek of vergadering. Dit is vooral belangrijk als je iemand die je niet anders waarschijnlijk weer ontmoeten ontmoeten. Pluk de dag!
 11. 11
  Als je hebt ontdekt dat de persoon met wie je praat over een gemeenschappelijk belang, vraag hem of haar meer over en, indien van toepassing, of ze komen samen met anderen (in een club, bijvoorbeeld) om dit belang nastreven. Als dat zo is, is dit een perfecte gelegenheid om vragen over toetreding tot hen. Als je duidelijk uit te drukken rente (wanneer? Waar? Kan iemand komen?) Zullen ze waarschijnlijk nodigen u. Als je een club, band, kerk, etc. dat je denkt dat ze zou kunnen genieten, van de gelegenheid gebruik om ze te geven uw nummer of e-mailadres en hen uitnodigen om mee te doen.
 12. 12
  Vraag hen uit voor een lunch of koffie. Dat geeft je een betere kans om te praten en om elkaar een beetje beter te leren kennen. Een goede manier om jezelf uit te breiden is om te zeggen: "He, nou, ik heb om te gaan, maar als je ooit wilt tijdens de lunch of koffie of iets dergelijks te praten, laat me je mijn nummer / e-mailadres. " Dit geeft de persoon de kans om contact met u, ze mogen of kunnen hun informatie in ruil daarvoor niet geven u, maar dat is prima. Misschien hebben ze geen tijd voor nieuwe vrienden-niet persoonlijk op! Bieden gewoon uw contactgegevens naar wie lijkt potentieel een goede vriend te zijn, en uiteindelijk zal iemand in contact te komen.
 13. 13
  Doen niets om iemand onder druk te zetten zijn vrienden met u. Nooit berispen kennissen voor het niet om u uit te nodigen voor een feestje, bijvoorbeeld, niet iemand herhaaldelijk bellen of stoppen door ongenode (tenzij u hebt vastgesteld dat het stoppen met onaangekondigde is OK), en zich te onthouden van overstaying waar je welkom. In het algemeen, neem vriendschap langzaam, en niet proberen te forceren intimiteit om snel te groeien, de overgang van kennis naar vriend kan een lange tijd duren. Het is begrijpelijk om meer van het goede wil, maar proberen om het zekere voor het minder. Als u niet zeker bent over het tempo van uw nieuwe vriendschap, checken met je vriend en vraag direct. Te veel, te snel kan eng of intimiderend, en niet iedereen is in staat om te zeggen "Slow down..." - In plaats daarvan, kan zij de andere kant op draaien!
 14. 14
  Wees trouw aan een vriend. U hebt waarschijnlijk gehoord van de mooi-weer vrienden. Zij zijn degenen die blij zijn om je heen als het goed gaat, maar zijn nergens te vinden wanneer je ze echt nodig hebt. Een deel van een vriend wordt voorbereid om offers van uw tijd en energie te maken om te helpen je vrienden. Als een vriend heeft hulp nodig met een onaangename karwei, of als hij of zij gewoon behoefte aan een schouder om op te huilen, zal er zijn. Als je vrienden maken een grapje, lachen met hen. Klagen nooit over een vriend.
 15. 15
  Wees een goede vriend. Als je eenmaal bent begonnen tijd doorbrengen met potentiële vrienden, vergeet niet om je steentje bij te dragen (bijvoorbeeld het initiëren een aantal van de activiteiten, het herinneren van verjaardagen, vragen hoe de ander zich voelt) of anders de vriendschap zal balans raken en een onbehagen of afstand is waarschijnlijk ontstaan.
 16. 16
  Betrouwbaar zijn. Als jij en je vriend eens ergens te ontmoeten, kom niet te laat, en niet staan ​​ze op. Als je niet van plan om het op tijd te maken of maakt het helemaal niet, bel ze zodra je je realiseert het. Verontschuldigen ons en vragen te herschikken. Laat hen niet wachten tot je onverwacht, het is onbeleefd, en het is zeker niet een goede manier om een potentiële vriendschap te lanceren. Als je zegt dat je iets doet, doe het. Iemand die mensen weten dat ze kunnen rekenen.
 17. 17
  Wees een goede luisteraar. Veel mensen denken dat om te worden gezien als "vriend materiaal" ze moeten heel interessant lijken. Veel belangrijker dan dit, echter, is de mogelijkheid om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in anderen bent. aandachtig naar wat mensen zeggen, vergeet belangrijke details over hen (hun namen, hun sympathieën en antipathieën), vragen stellen over hun interesses, en gewoon de tijd nemen om meer te leren over hen. U wilt niet naar de jongen of meisje die altijd een beter verhaal dan iemand anders, of dat verandert het onderwerp abrupt plaats van verder de stroom van gesprek zijn. Deze mensen lijken ook verpakt in zichzelf als goede vrienden - "one-ups-man-ship" is een neergezet.
 18. 18
  Betrouwbaar zijn. Een van de beste dingen over het hebben van een vriend is dat je iemand aan wie je kunt praten over alles, zelfs geheimen die je verbergen voor de rest van de wereld hebben. De sleutel tot een goede vertrouwelinge is de mogelijkheid om, dus het is geen geheim dat je niet moet zeggen andere mensen dingen die werden verteld om u in vertrouwen. Houd in gedachten dat recente studies tonen aan dat mensen zelden geheimen. Voordat mensen zelfs het gevoel comfortabel openstelling voor jou, maar je moet vertrouwen op te bouwen.
 19. 19
  Kies je vrienden verstandig. Als je meer mensen bevriend, kan het zijn dat sommige zijn makkelijker om mee om te gaan dan anderen. Terwijl je altijd geven mensen het voordeel van de twijfel, soms besef je dat sommige vriendschappen zijn ongezond, bijvoorbeeld als een persoon obsessief behoeftige of controlerende naar u toe, voortdurend kritiek, of de invoering van gevaren of bedreigingen in je leven. Als dit het geval is, het gemak je weg uit de vriendschap zo sierlijk mogelijk. Bezighouden jezelf met andere dingen, zoals een nieuwe kans, zodat u eerlijk zeggen dat je niet genoeg tijd in uw planning om tijd met hen (maar niet in de plaats van hun tijd voor tijd met andere vrienden hebben, kunnen zij opmerken en word jaloers, en meer drama zal volgen). Koesteren die vrienden die je maakt die een positieve invloed op je leven, en doe je best om een ​​positieve invloed in de hunne zijn.
 20. 20
  Leg de nadruk op de goede, unieke kwaliteiten over jezelf. Ben je grappig? Zo ja, dan is dat geweldig, een beetje humor houdt altijd gesprek licht en blij, en mensen houden ervan om rond iemand die maakt ze aan het lachen. Als je net als mij en je hebt een eigenzinnige, andere stijl van humor dan zorg ervoor dat u ze laten weten dat de dingen die je zegt in feite een grap, zodat je niet alleen over als gewoon raar. Op deze manier zullen ze een beetje meer over u ook, die mogelijk hun interesse kunnen wekken begrijpen. Als je een uniek persoon, toon het dan!
 21. 21
  Moedig je vriend: Een zeer goede vriend moedigt zijn / haar vriend. Hij / zij zal met hem / haar te blijven in zowel goede als slechte tijden. Nooit lachen of lachen om je vriend in het bijzijn van anderen. Als iemand de spot met hem / haar een goede vriend zal komen om zijn / haar vriend te redden of te ondersteunen.
 22. 22
  Wees zelfverzekerd. Veel mensen zijn niet erg zelfverzekerd. Ze zijn gereserveerd, timide en bang om een ​​gesprek te beginnen. Maak de inspanning en beginnen te praten, ongeacht hoe ongemakkelijk het voelt.
 23. 23
  Heeft je vriend niet te scheiden van de rest van de groep. Sommige mensen krijgen jaloers op hun vrienden als ze praten met andere mensen of maak andere vrienden. De meeste mensen houden niet van het en zou niet meer willen om te hangen met je.
 24. 24
  In contact blijven. Veel mensen vaak tijden verliezen contact met hun vrienden omdat ze ofwel te druk, of gewoon geen waarde hechten aan hun vrienden genoeg. Wanneer u verbinding met een vriend verliest, kan de vriendschap sisser aflopen, en als je probeert om ze opnieuw te contacteren, is het moeilijk om opnieuw vuur de vriendschap.

Tips

 • Praat niet over jezelf de hele tijd, stel vragen over zichzelf. Toon interesse in je vrienden en wat ze willen.
 • Laat de vriendschap ontvouwen natuurlijk. Forceer de vriendschap omdat ze je ware vriend niet zal zijn als je jezelf niet kan zijn om hen heen.
 • Niet afwijzing persoonlijk, zou een persoon die niet wil uw vriend zijn waarschijnlijk niet eindigde als een goede vriend toch.
 • Zorg ervoor dat je jezelf open voor nieuwe mogelijkheden bij te houden. Je weet nooit wat er zou kunnen zijn voor u in petto, als je de ogen te zien.
 • Leuk zijn om met.
 • Weet altijd dat echte vrienden je nooit verlaten voor iets anders, ze zijn er altijd voor je.
 • Geef je vriend de ruimte. Je hoeft niet naar je vriend 24/7 te zien. Als je niet je vriend te verlaten, zal hij of zij zich ongemakkelijk voelen.
 • Je hoeft niet naar een superster te zijn leuk te zijn. Je hoeft niet eens te cartwheels doen. Je moet positief en vriendelijk, echter, zodat mensen goed en gewaardeerd als ze om je heen te voelen.
 • Geven en het zal naar u terug worden gegeven. Geven van uw tijd, uw liefde, uw inzicht, uw aandacht en uw loyaliteit. Echte vrienden afgelopen!
 • Wees vriendelijk en rondhangen met mensen die je het gevoel alsof je zelf.
 • Wees niet verlegen en echt zijn. Veel mensen zoals u gewoon zoals je bent.
 • Weet dat dit geen exacte wetenschap. Er is geen perfecte methode om het verkrijgen van een vriend. Het is een natuurlijk proces, en als het gebeurt, gebeurt.
 • Leer te entertainen. Maak een reden waarom mensen zouden willen dan komen naar u toe. Bieden iets aan mensen die ze niet al hebben. Terwijl je niet wilt dat een zwembad of video game console op de enige reden waarom mensen komen voorbij zijn, zal het u een kans om te socialiseren met mensen en voor hen om u beter te leren kennen. Ga online en vind mensen die willen gaan zwemmen en hebben cookouts. Nodig nieuwe mensen dan je voelt dat je kunt vertrouwen en gewoon vriendelijk. Maak dit een groep evenement, zodat je bent niet de enige persoon daar. Zorg ervoor dat u een aantal vrienden daar hebben die je al kent om u te helpen het ijs te breken.
 • Praat niet te lang in een gesprek. Het zal vervelen de andere persoon en hij / zij zal niet met je praten dat veel.
 • Wees jezelf rond mensen die je wilt vrienden met zijn, probeer niet te liegen tegen hen, zodat ze kunnen zoals jij zijn jij en een laatste ding, probeer niet te handelen cool voor mensen. Laat uw persoonlijkheid vanzelf.
 • Het is niet nodig om er mooi aan een vriend te zijn, als we denken positief en goed zijn onderhouden kunnen we gemakkelijk vrienden te maken.
 • Probeer niet te raar, gelukkig zijn, en proberen om interesse in wat ze geïnteresseerd
 • Hebben alle dagelijkse binnenshuis dag niet doorbrengen op de computer. Je hebt om uit te gaan en vrienden te maken, wont ze gewoon naar je toe komen als je voelt dat je ze wilt.
 • Vriendschappen vergen veel van tolerantie en komt het neer op hoeveel u bereid bent te geven en te nemen zijn.
 • Als je een vriend die een aantal goede mensen die je niet bekend zijn met kent, vraag hen uit te nodigen die mensen om te hangen met de twee van jou. Het is een geweldige manier om wat vrienden die hebben gemeenschappelijke belangen te maken.
 • Vanaf het eerste gesprek dat je hebt met iemand, moet je lichaamstaal te gebruiken om over te brengen dat je minzame, niet-bedreigende, en zijn aanspreekbaar. vaak, lach vaak, en maak oogcontact. In uw woorden, er zeker van zijn, maar wees niet eigenwijs, neerbuigend, of kleingeestig.
 • Krijg je vrienden om je familie weet net zo goed, zodat er meer kansen om in contact te blijven met elkaar.
 • Nadat je met ze praat, houdt het gesprek gaande. Zo niet, dan kunnen ze weg te lopen en dat je kans om een ​​goede vriend te maken zou kunnen geweest zijn.
 • Samen met het leren om te entertainen, proberen uniek te zijn om aandacht te trekken. Als je iets interessant dat mensen kunnen leren van u, hebben ze de neiging om te blijven en vragen stellen. Dit is meestal het geval als je weet veel over iets wat in de volksmond bekend nog complexer, iets controversieel, of iets dat gewoon kon vonk een groot debat. Enkele van de meest interessante mensen die je ontmoet misschien een grote kennisbasis hebben als het gaat om zaken als politiek, bepaalde godsdiensten, of ongebruikelijke onderwerpen als astrologie en waarzeggerij.
 • Het is heel belangrijk om te herinneren en raad je vrienden over de dingen die ze moeten vermijden of na te laten. (Probeer niet te opdringerig, dat wel.) Dit zal u helpen brengen hoe bijzonder die vriend is voor u, en zal u helpen een positieve invloed op hun leven.

Waarschuwingen

 • Wees niet ontrouw aan en overtuigingen, en als dit zorgt ervoor dat je een paar vrienden verliezen, beter af zonder hen u bent. U zult ook merken dat je integriteit kan helpen beter vrienden te winnen, en als je gewoon "jezelf zijn" je vrienden die willen dat je voor wie je bent.
 • Laat nooit oude goede vrienden, omdat je misschien graag iemand anders meer. Dit is een grote, grote fout. Het is geweldig om verschillende groepen van vrienden te hebben, maar als je de ene groep voor een ander te verlaten, kan je al snel merkt dat je zonder enige vrienden helemaal. Denk aan het gezegde, "Maak nieuwe vrienden, maar de oude te houden. Men is zilver en de andere goud".
 • U mag hervormen of te wijzigen jezelf, maar alleen voor jezelf. Probeer niet te veranderen alleen maar om te passen in om nieuwe vrienden te maken. Een echt goede vriend doet soms dingen die hij of zij niet wil doen, zoals het helpen van een vriend verplaatsen of naar een band die je niet echt graag ziet, maar je moet nooit opgeven in druk om iets wat je denkt is doen verkeerde.
 • Wees niet te bazig. Vergeet niet om uw vrienden rond en vertel hen om dingen weg te doen de hele tijd, zelfs als ze het leuk vinden. Laat ze zijn wie ze zijn en laat hen weten dat je van ze houdt om wie ze zijn. Leuk zijn, maar niet te aardig omdat ze zullen je voor lief nemen.
 • Probeer niet om vrienden te kopen door het geven mensen cadeaus of geld. Hoewel het is leuk om een ​​vriend soms een geschenk, als je overboord gaan, het is vragen om problemen. Een persoon die "je vriend" zonder te reageren met kleine dingen op zijn beurt, als je hem of haar spullen te kopen, waarschijnlijk gewoon houdt van de dingen die jij gegeven hebt - niet jij. De lange termijn. Ook, vraag niet al te vaak voor vrienden om te kopen je dingen zoals snoep uit een automaat. Je zou kunnen overkomen als vervelend of een voordeel taker, misschien zelfs hebzuchtig of ondankbaar.

Dingen die je nodig hebt

 • vriendelijkheid
 • vergiffenis
 • geluk