Wkanl

Hoe je een man in een week krijgen

Kreeg een jongen die je wilt? Ga hem halen... het zal alleen neemt u een week als u deze instructies te volgen!

Stappen

Hoe je een man in een week krijgen. Zorg ervoor dat deze man verdient uw aandacht.
Hoe je een man in een week krijgen. Zorg ervoor dat deze man verdient uw aandacht.
 1. 1
  Zorg ervoor dat deze man verdient uw aandacht. Je wilt niet te gaan na een complete verliezer nu, denk je? Je zult nooit gelukkig zijn met de man, zelfs als je uiteindelijk hem nabbing op het einde - dus doe je huiswerk! Kijken naar de aard van de menigte hangt hij rond met, kennis te nemen van alle geruchten rondom hem, hoe hij omgaat met zijn vrouw (of vrouwen in het algemeen). Als hij lijkt te zijn de moeite waard, ga dan naar de volgende stap.
 2. 2
  Vangen zijn oog. Denk na over het veranderen van je haarkleur / krijgen van een nieuwe snit, of een ander klein detail, zoals het dragen van een nieuwe stand-out sjaal. Het zal ervoor zorgen dat hij neemt nota van je bestaan ​​als hij niet eerder.
 3. 3
  Krijg hem opgewerkt. Jongens allemaal graag een goed uitziende meid, nietwaar? Het maakt niet uit of je bent een prachtige Kate Moss lookalike of niet - maar wat belangrijk is, is dat je een inspanning op je uiterlijk, die zelfrespect betekent. Draag een beetje lipgloss, strijk uw beste jeans, gebruik een beetje glans serum in uw nieuw-gekleurd haar. Vergeet niet, minder is meer - natuurlijke uitstraling is de sleutel hier. Jongens zich aangetrokken voelen tot meisjes die heb spel - plezier hebben, wees aardig tegen anderen... en vooral, wees jezelf!
 4. 4
  Houdt zijn blik. Wanneer u de volgende keer zie hem lopen naar u, vangen zijn oog en houdt zijn blik gedurende drie seconden, lacht lichtjes de hele tijd en je best doen ongeluk aantrekkelijk te lijken. Houdt blik van een kerel drie seconden signaleert seksuele belangstelling - dus werken in uw voordeel! Wat is er te schamen? Je zoekt je best!
 5. 5
  Op de juiste plaats op het juiste moment. Plaats jezelf in situaties waar hij de kans om te communiceren met je hebt. Word lid van iets dat hij betrokken is bij zo goed, of rondhangen in de buurt van een plek waar je weet dat hij zal tijdens de pauze of na school. Het is ook voordelig om jezelf in een situatie waar hij eventueel zal op zijn eigen, want hij zal niet voel me zo raar met je te praten.
 6. 6
  Initiëren contact. Nog steeds niet de kans om nog met hem praten gehad? Of heeft hij niet aangetoond dat het geringste beetje van belang? Het is tijd om de moed, meisje! (En het is lang niet zo moeilijk als je denkt.) Als u niet wilt dat uw kansen verpesten door schroeven het op de eerste keer dat je met hem praten, maak een beetje speelruimte met het kennismaken met een van zijn vrienden eerst weten - en dan misschien zal hij beginnen de toetreding in op uw gesprekken! (Of misschien u kunt slepen hem in het.)
 7. 7
  Doe niet alsof je wanhopig bent, spelen moeilijk te krijgen totdat hij merkt u. Knipperen dan hem een ​​grote glimlach.
 8. 8
  Toen hij praat u niet handelt popelen laat hem wil je, en kijk recht in zijn ogen.
 9. 9
  Zorg ervoor dat je opgevallen. Als je co-ed sportschool, doe een radslag, een splitsing, of iets een beetje te pronken. Draag wat korte, flatterende broek in de sportschool. Probeer ervoor te zorgen dat je op zijn team.
 10. 10
  Praat met hem en vind een beetje over hem (vice versa), zodat je twee zal een betere verbinding hebben.
 11. 11
  Flirten met hem en laat hem weten dat je geïnteresseerd bent, maar altijd jezelf!
 12. 12
  Proberen om de "touch" ijs te breken. Redenen hebben om aan zijn arm en haar aanraken.

Tips

 • Jongens hou ervan als je met hem lachen.
 • Wees aardig voor hem en complimenteren hem
 • Als hij houdt van een ander meisje niet proberen te zijn als dat meisje wees gewoon jezelf!
 • Maakt niet uit of je gaat na een goth, prep, jock, wat dan ook, je nooit veranderen om hem te passen. Geen man is waard dat. Maar nogmaals, kunt u een paar kleine dingen veranderen om zijn persoonlijkheid te vullen. Bijvoorbeeld, als je na een goth, draag een beetje meer zwart. Als u weet dat zijn favoriete tv-programma's, kijken ze.
 • Tegen het lijf loopt hem in de hal als een excuus om met hem te praten.
 • Bijt je lippen als je praat met hem, maak het je mysterieuze kijken en hem meer geïnteresseerd om uit te vinden wat je allemaal over.
 • Mascara helpt om zijn aandacht te trekken. Haal die bambi a-fladderen, prachtig. Maar voorzichtig dat je niet overdrijven tijdens schooltijd - het ziet er een beetje proberen hard in een schoolomgeving.
 • Te vet! Werken de moed en vraag hem over zijn interesses!

Waarschuwingen

 • Zoals hierboven gezegd niet staren naar hem alsof hij een god.. gewoon subtiel laat hem je opmerken en dan kijken sexy en mysterieus. Dit maakt je blik willen en niet behoeftig. Er is een enorm verschil tussen de twee.
 • Niet naar hem staren de hele dag en niets doen dan! In plaats daarvan wachten tot hij naar je kijken, dan knipperen hem een ​​lieve glimlach.
 • Een waardig man te gaan na
 • Denk niet dat alleen maar omdat je hem wilt, zal hij net als u. Deze instructies zijn een goede manier voor hem om u merkt, maar het is niet altijd fool-proof.
 • Vertrouwen
 • Zelfrespect
 • Jezelf
 • Een idee van wat je wilt
 • de grote klassieke..... LUCHT ALS VERTROUWEN!