Wkanl

Hoe maak je een lieve vriendin te krijgen

Elk meisje houdt van een man die lief voor haar. Maar sommige jongens hebben geen idee hoe te handelen, ruiken of praten adequaat rond meisjes zoals. Is dit je? Lees dan verder!

Stappen

Hoe maak je een lieve vriendin te krijgen. Praat respectvol en in de voorkant van haar.
Hoe maak je een lieve vriendin te krijgen. Praat respectvol en in de voorkant van haar.
 1. 1
  Ruikt lekker. Lichaamsgeur is niet goed. Douche, en als je wilt, breng wat geur. Gebruik alleen een beetje. Je wilt haar te vragen wat die heerlijke geur is, niet het gevoel alsof ze geraakt over het hoofd met het.
 2. 2
  Praat respectvol en in de voorkant van haar. Jongens die zweren en luidkeels vloeken zijn niet indrukwekkend.
 3. 3
  Klinkt intelligent elke keer in een tijdje, maar wees niet bang om soms grapjes. Een diepe stem is geweldig, vooral als je aan het bellen bent.
 4. 4
  Wees zelfverzekerd, maar niet arrogant. Vertrouwen is geweldig, en als je haar aan het lachen te maken ook heb je een winnende combinatie te hebben.
 5. 5
  Scheren. Borstelharen zijn niet goed. Verzorg je huid. Het maakt je schoon en netjes, niet ruw rond de randen kijken. Lieve meisjes hebben de neiging om liever goed verzorgd kerels, niet degenen die een beetje een puinhoop. Als alternatief, sommige meisjes zoals de wilde net-gekregen-out-of-bed look. Ontdekken die een beroep op uw vriendin en streven naar dat.
 6. 6
  Toon uw interesse. Vraag over haar favoriete film, voedsel, bloemen, boeken, alles. Nadat je haar eenvoudige dingen hebt gevraagd, haar te leren kennen op een dieper niveau. Dit zal haar laten zien dat je echt bent geïntrigeerd in haar. Vergeet niet dat zoet zijn niet haar enige attribuut. (Maar wees niet te opdringerig of agressief Houd seksuele vragen uit het gesprek, evenals iets te controversieel, zoals religie en politiek..) Niet onthullen aan haar over je verleden en andere huidige data met andere vrouwen te snel; Ga niet achter andere vrouwen voor liefje voor haar, zoals het verhuren van uw ogen dwalen om daar te controleren de andere meisjes.
 7. 7
  Wees jezelf. Ongeacht hoe lief het meisje is, doe niet alsof. Zodra je haar hebt je wil dat ze je voor wie je bent. Meisjes hebben verschillende smaken, net als jongens doen. Niet fake de "bad boy" of elk ander archetype gewoon oprecht en comfortabel in je eigen huid.
 8. 8
  Wees niet obsessief of behoeftig. Als ze doet alsof ze wat ruimte nodig heeft, een stap terug en geef het aan haar.
 9. 9
  Vergeef haar fouten. We zijn allemaal mensen, na alles.
 10. 10
  Wees creatief. Verschillende manieren vinden om haar te vertellen hoeveel je van haar houdt.

Tips

 • Deze gids is niet voor seks, het is voor een goede relatie!
 • Niet alle meisjes zijn hetzelfde, zelfs niet alle "lieve" meisjes. Elk hebben verschillende smaken. Dus terwijl je lieve meid gek op jongens met goede cijfers kunnen zijn, zou ze het niet erg dat beetje haren heb je daar. Het varieert. Niet alle meisjes online die zijn zoet zal spreken; voorkomen proberen om elk meisje daar te komen, in plaats daarvan kiezen voor het meisje heel voorzichtig, kies degene die je echt wilt voor de beste kansen op succes.
 • Lichamelijke activiteit maakt je er goed uitzien. Blijf in vorm en actief te zijn, waarom niet? U zult het soort meisje die hetzelfde doet trekken. Gewoon niet te obsessief kijken. Maar, vergeet niet dat bij sommige meisjes de media-gerichte beeld van perfectie is saai. Sterker nog, lieve meisjes kijken meestal voorbij fysieke onvolmaaktheden vanwege hun persoonlijkheidstype.
 • De meeste meisjes vinden het leuk, zelfs voor de macho-est vent te blozen en verlegen over iets. Bijvoorbeeld, zou iemand worden zenuwachtig terwijl toegeven 'Ik weet niet hoe te dansen.' De kans groot dat ze niet ook niet, dus ofwel samen leren of zoek een alternatief.
 • De meeste van alles wat het gaat over vertrouwen. Verbeteren van je zelfvertrouwen en het gemak om persoonlijk gesprek te starten met vrouwen in persoon door de dressing aantrekkelijk, waardig, en mannelijke door het niet maken van uw kleding en schoenen op maat, ook loszittende en ook gezwollen (gewatteerd). Pas op, maak je klaar om de vier belangrijkste tests moeten doorstaan, een meisje zal haar potentieel liefje of mannelijke huwelijkskandidaten te testen; zij zal je kracht, zelfvertrouwen, intelligentie en vastberadenheid te testen.

Waarschuwingen

 • Niet overdrijven de cologne.
 • Ruwe scheidingen optreden wanneer een persoon wordt faken iets (interesses, persoonlijkheid, of ze is verhuisd naar een andere kerel) en uiteindelijk kunnen ze niet langer omhoog houden van de schaamte. * Schaam je niet of boos als je een slechte grap! Gewoon een belediging voor jezelf, maar niet te hard waar het lijkt alsof je een idioot bent of je bent te schamen!
 • Niet te hard proberen.
 • Niet veranderen wie je bent. Als je uiteindelijk steeds een totaal ander persoon, zal je niet gelukkig zijn.

Dingen die je nodig hebt

 • Een meisje
 • mooie, leuke persoonlijkheid
 • Goed observatievermogen
 • Vertrouwen