Wkanl

Hoe om te weten wanneer ze is gewoon niet geïnteresseerd in jou

Er zijn honderden tips over hoe om te zien of een meisje leuk vindt, maar wat als je wilt weten of ze niet zoals jij?

Stappen

Hoe om te weten wanneer ze is gewoon niet geïnteresseerd in jou. Begrijpen dat wanneer een meisje houdt van een jongen, ze is over het algemeen zeer oplettend van hem.
Hoe om te weten wanneer ze is gewoon niet geïnteresseerd in jou. Begrijpen dat wanneer een meisje houdt van een jongen, ze is over het algemeen zeer oplettend van hem.
 1. 1
  Begrijpen dat wanneer een meisje houdt van een jongen, ze is over het algemeen zeer oplettend van hem. Als je niet vangen haar blik op u, of betaal je geen aandacht helemaal niet, is er een kans dat ze je niet mag. Maar, ook, vergeet niet: Een meisje kan naar je kijken, analyseren uw gehele uitstraling, en worden gedaan tegen de tijd dat je ooit de kans om haar merken te krijgen.
 2. 2
  Weet dat meisjes over het algemeen denken aan de meest onbeduidende dingen jongens zeggen. Of ze zijn grappen, of willekeurige gegevens die hun persoonlijkheid openbaart, ZAL meisjes die geïnteresseerd zijn onthouden. Als ze niet lijkt om alles wat je eerder hebt gezegd herinneren, of niet iets dat ze weet dat je geïnteresseerd bent in te noemen, dan mag ze niet zoals jij.
 3. 3
  Beseffen dat een groot deel van de tijd, meisjes bepaalde plaatsen (en op welk moment) dat je een plaats (schooltijden en wat hall je in) te bezoeken en geven u zult onthouden. Als je haar alleen zien door toeval, of als ze dezelfde klasse als u, maar ze is nooit ergens willekeurig in uw buurt, dan is ze waarschijnlijk niet uitgaan van haar manier om je te zien.
 4. 4
  Praat met haar, als ze ofwel niet lachen om je grappen, is er waarschijnlijk een goede kans dat ze niet geïnteresseerd zijn, omdat de meeste meisjes zullen lachen om hun grappen verplettert, zelfs als ze niet grappig. Echter, kan ze gewoon lachen toch, (meestal is het meer gereserveerd en rustig dan wat het zou zijn om haar vrienden) gewoon om beleefd te zijn.
 5. 5
  Weet dat meisjes vertellen hun beste vrienden alles, en ze zijn waarschijnlijk een betere indicatie van haar gevoelens dan iemand (zelfs haar). Als je haar VRIENDEN vangen op plaatsen die u zou zijn, (nogmaals, naar beneden gangen die je klassen in hebt) en ze hebben geen echt doel, dan zijn ze waarschijnlijk loep en gaat haar later vertellen. Als haar vrienden verblinding, negeren, of geeft u een soort van negatieve aandacht, dan kunnen zij proberen te hint dat misschien moet je haar met rust laten.
  • Als ze lijkt geïrriteerd als je met haar praat, over een soort van onderwerp, dan is ze waarschijnlijk niet zoals jij. Er is een kleine kans dat ze gewoon een slechte dag, maar als het continu, doet ze niet zoals jij.
  • Als je haar overhear het over "een aantal jongen die haar leuk vindt en het is vervelend" of woorden van die strekking, is de kans groot dat je zou kunnen worden.
  • Als iemand niet wil met je praten, zullen ze meestal snijd het gesprek vrij kort.
  • Als je praat met haar en niemand van haar vrienden rond, kan ze zich om voor haar vrienden kijken, of praten over een van haar andere vrienden. Als ze begint te praten over een van haar mannelijke vrienden dicht bij je, er is een duidelijke kans dat ze niet geïnteresseerd zijn, en waarschijnlijk ongemakkelijk met je daar wezen. Meisjes die een jongen willen niet praten over hun jongen vriend op een positieve manier, dat zou misschien een indicatie dat ze houdt van haar vriend.
  • Als je haar ooit uit te vragen, en ze aarzelt of zegt dat ze "zullen moeten zien 'of ze die dag kunnen gaan, en dan maakt een excuus de vraag waarom ze niet kan, dan is ze waarschijnlijk niet geïnteresseerd is.
  • Toen messaging haar of het passeren haar een opmerking, als ze je leuk vindt, zou ze meer bubbels in de letters verschijnen, grapjes maken, met behulp van uitroeptekens, enz. Als antwoordt ze met een korte, maar hartelijke, antwoorden die vaak met slechts een periode en geen nadruk op iets, dan is ze waarschijnlijk niet wil messaging / schrijven van je.
 6. 6
  Kijk naar haar lichaamstaal. Als ze van je weg is geconfronteerd; ogen altijd nogal afgewend, schouders verschoven, voeten wees elders, dan is ze waarschijnlijk niet geïnteresseerd.
 7. 7
  Het is simpel, als ze geen interesse te tonen, proberen om verder te gaan en te verlaten, misschien is ze niet waard. Er zijn veel vissen in de zee.

Tips

 • Als ze loopt van u, of vermijdt u, haar niet te volgen. Ze is niet moeilijk spelen te krijgen, ze is ongemakkelijk, boos, en misschien zelfs een beetje bang.
 • Kijken naar het soort mensen die ze associeert met, het soort mensen een meisje hangt met zal meer dan waarschijnlijk het type persoon dat ze geïnteresseerd zouden zijn ind dating.
 • Als je haar vraagt ​​en ze vertelt je dat ze je niet mag, niet duwen. Niemand kan dwingen een andere persoon op een bepaalde manier te voelen, en helaas, ze is gewoon niet geïnteresseerd.
 • Alle meisjes zijn verschillend. Elk heeft een andere aanpak in de richting van dating, en misschien sommige meisjes zijn erg afstandelijk en kalm, en gewoon veel genegenheid of rente niet tonen.
 • Niet ooit verwachten dat het meisje op te lossen / redden. Dat is een zeer ongezonde manier om vrouwen toch bekijken. Hoe sterk ze is, als je jezelf niet kunt redden, hoe kan ze? Als u probeert om haar te dwingen, dan zal je haar weg te duwen.
 • Vergeet niet, als je van haar, zal ze het weten. Het enige wat je hoeft te doen is haar vertellen, en zien waar het gaat.
 • Vergeet niet dat als ze ooit lijkt een beetje vervelen als je praat over jezelf, kan het zijn omdat ze weet het al. Meisjes observeren en analyseren alles over hun verliefdheid. Jongens die ze willen voortdurend onder de microscoop, door haar en haar vrienden, en ze zullen waarschijnlijk al weet veel over je (je lesrooster, muziek smaken, vrienden, favoriete voedsel en dranken, enz.) Ze kunnen worden geïnteresseerd, u net heb haar iets nieuws niet gegeven. Probeer het over iets wat ze niet kunnen waarnemen, graag uw mening over verschillende onderwerpen, uw familie, of in het verleden.
 • Als ze het druk, boos of gestrest, en je probeert te praten met haar, doe haar reacties, lichaamstaal, enz. niet waarnemen, omdat ze zeker niet weerspiegelen hoe zij normaal zou voelen. Echter, als je ziet dat ze gelukkig is, en dan is het moment dat je aankomt, verschuift haar stemming negatief, ze wil niet dat je rond.

Waarschuwingen

 • Vermijd geobsedeerd over iemand en proberen om jezelf te dwingen in hun leven. Dit kan worden beschouwd als stalking en is een ongewenste voorschot maar ook als zeer illegaal.
 • Pas op voor meisjes die zijn actrices, of flirt. De kans is groot, ze weten hoe ze hun emoties te maskeren, en ze weten ook hoe ze je te manipuleren. Dus hou op hun hoede, omdat niet alle meiden zijn op zoek naar een liefde, of een echte relatie.
 • Verlegen of intelligente meisjes kunnen vaak moeilijk te lezen, omdat ze zijn rustig en niet weten hoe ze persoonlijke situaties om te gaan. Zijn verlegen vaak voort uit een gebrek aan vertrouwen of slechte sociale vaardigheden, waarin zowel vrouwen of mannen kunnen missen in ieder geval. Het kan niet altijd zeggen dat ze ze is niet geïnteresseerd, maar heeft nogal moeite met het uit te drukken. De beste manier om dit te ontdekken is om te proberen en bedenken van een methode die zou kunnen helpen haar voelen zich meer comfortabel als om je heen.