Wkanl

Hoe maak je een hottie vriendin te krijgen


Dit kleine artikel zal jullie helpen om beter opschieten met meisjes, ze zich goed om je heen voelt.

Stappen

Hoe maak je een hottie vriendin te krijgen. Je moet elke dag douchen, draag deodorant en parfum (niet te veel, of je `ll schrikken de hotties afstand).
Hoe maak je een hottie vriendin te krijgen. Je moet elke dag douchen, draag deodorant en parfum (niet te veel, of je `ll schrikken de hotties afstand).
 1. 1
  Je moet elke dag douchen, draag deodorant en parfum (niet te veel, of je `ll schrikken de hotties afstand).
 2. 2
  Hotties altijd zich speciaal voelen, omdat ze altijd verschillend behandeld alleen omdat ze warm waren. Veel jongens altijd hen benaderen, maar de meeste van de tijd, ze zijn allemaal hetzelfde. Je moet anders! Dat betekent, als jongens praat slecht / inaproprietely over haar, of proberen te 'eigen' haar, moet je intiem met haar, een worden ze kunt vertrouwen, en iets over haar activa niet praten. Hottie meisjes de voorkeur aan de man die hen met respect behandelt, want na jaren van jongens houden van hen (en experimenteren met het geven van aandacht aan rassen van mannen), zullen ze alleen maar belonen de mooiste en de meest oprechte, alle 'bad boys' die haar hebben gewild zijn en zullen allemaal hetzelfde zijn, en ze zal het ene lachen om hen in het einde voor het proberen aantrekkelijk te zijn. Dat betekent, geen praten iets over seks onder alle omstandigheden, ongeacht hoe "cool" of grappig dat je misschien denkt dat het is. De stereotiepe tiener jongen houding blijkt de meerderheid van de hete meiden af.
 3. 3
  Praat met haar! Hoe zou u een kans op het krijgen van een vriendin als ze niet eens weet dat je haar gezien? Je moet verbale krijgen met haar, de volgende stappen zijn van vitaal belang voor het krijgen van hart van een meisje te smelten voor u.
 4. 4
  Vlakker. Elk meisje vindt het heerlijk als u ze zich speciaal en mooi voelen! Zeggen of tekst haar dingen als "Ik weet dat ik maar een man, maar dat shirt je draagt ​​is geweldig." Als ze draagt ​​make-up, zeg haar dat je kunt voorstellen dat ze nog mooier zonder. Maar wees voorzichtig om niet te gaan tot elke seconde flirten. Het kan gewoon vervelend. En praat niet over alle prive dingen over haar ook. Praten onzin eigenlijk kan u geen kans omdat zij zal u labelen in haar gedachten als gewoon een egoïstische man die nog een kleine jongen.
 5. 5
  Wees een goede luisteraar. Luister meer dan je praat met iedereen, man of vrouw.
 6. 6
  Ridderlijkheid is erg belangrijk. Meisjes zijn meestal erg oplettend, zodat ze merken dat je gaat de extra mijl - het openen van de deur voor haar, op haar te wachten om samen te lopen, gaf haar een potlood. Wees bereid om de extra mijl te gaan voor haar. Hottie of niet, zal ze hoogstwaarschijnlijk kennisgeving. Als ze dank u, kijk in hun ogen en zeggen: "Uw Welkom". Elke keer als je de kans krijgt, open deuren voor meisjes, terug te trekken van hun stoelen of hun boeken dragen. Smile voor extra charme.
 7. 7
  Denk aan de 3-seconden regel. Wanneer praten met een kuiken, probeer niet om een ​​talk-break meer dan 3 seconden, tenzij als het het einde van een gesprek.
 8. 8
  Niet doen alsof je verliefd bent met jezelf! Voor alle meisjes, dat is een grote afknapper! Gewoon vertrouwen hebben in wie je bent, want iedereen is al genomen. Als je doet alsof je iemand anders dan, zal uw fakeness tonen door als glas, en je zal beloond worden met geen aandacht.
 9. 9
  Niet opscheppen. Nogmaals, een uit te schakelen voor elke hete meisje. Wees nederig en inhoud.
 10. 10
  Wees vriendelijk en doe mee met haar sociale evenementen, zelfs als je echt niet wilt. Niet de aandacht vestigen op het feit dat u zich verveelt of gehinderd door de sociale omgeving, gewoon doen!
 11. 11
  Probeer niet om de aantrekkelijkheid justin bieber's imiteren. Misschien krijg je een kapsel anders zijn. Ook de meest aantrekkelijke jongens zijn degenen die niet hebben om hun haar te spiegelen aan het hart een normaal meisje smelten. Sommige hotties vind het zo als je heel arrogant als je dat doet. Het kan zelfs draaien echt schattige meisjes uit ook.
 12. 12
  Sta op voor hen. Als iemand iets onbeleefd over haar zegt, zeg hem dat het niet cool helemaal, en vasthouden aan haar zijde. Wat elk meisje houdt van (vooral een hottie!) Is een vriend-boy, en niet alleen een jongen-vriend.
 13. 13
  Zodra je dicht bij dat ze wil je terug, de eerste stap zetten om haar uit te vragen. Veel jongens in hun tienerjaren een fout maakt, waar ze wachten te lang, om een ​​meisje mee uit te vragen. Nooit tekst, Facebook, of bel haar. In plaats daarvan, vraag haar in eigen persoon, als ze weet dat jij het ​​bent die vraagt ​​en niet een van je vrienden. Wees de man alle mooie meisjes willen! Elke keer dat je haar ziet goed zou zijn (bij de lunch, een feestje, etc.). Zeg gewoon iets intiems, zoals: "Je hebt altijd de ene persoon die ik denk over het gaan naar geweest." Wacht dan even, het ijs te breken en dan haar vragen!
 14. 14
  Als ze nu je vriendin, veel plezier met haar! Maak haar geen spijt van uitgaan met je. Neem haar bowlen, naar de bioscoop, of hebben haar ontmoet je vrienden! Maar vergeet niet, als je van plan bent een verblijf bij haar voor een lange tijd, uitgegroeid tot een van haar beste vrienden, en behandelen haar met respect. Toon haar dat je om haar geeft.

Tips

 • Smile. Niet de griezelige stalker glimlach, de warme, "Ik ben blij dat je er bent" smile. Glimlachend zal je geen pijn.
 • Als je onbeschoft en bad-boy om rond haar waren, excuses aanbieden aan haar oprecht. Dan hoeft de manier waarop je was ooit weer niet. Dit maakt haar beseffen dat je verdient iemand zo mooi als haar voor je volwassenheid.
 • Wel heel intiem, en aardig tegen haar, en laat haar dat je om haar geeft en dat zij speciaal.
 • Verwachten concurrentie van andere jongens, maar als je verschillen en praat niet prullenbak, (en vertrouwen hebben) zul je een goede kans hebben.
 • Flirten met slechts een Hottie tegelijk. Zoals de meeste meisjes, zal Hotties met elkaar praten over de vraag of een man hun aandacht waard is. Flirten met meer dan een zal al draaien die Hotties die aan uit.

Waarschuwingen

 • Heb haar een "hottie" om haar gezicht niet noemen. Het was oke toen je net, 9, maar als je een tiener, moet je handelen als een. Bel haar mooie, NIET "hot" of "sexy". Het wordt vervelend en klinkt alsof je seksistisch bent. Het maakt ze echt niet willen om uit te gaan met je mee.
 • Heel vaak duurt het veel langer om een ​​hottie is dan een normaal meisje te krijgen.
 • Als u plagen een meisje, don `t niet onbeleefd zijn, hoe verleidelijk het kan zijn om.
 • Weet niets over jezelf niet veranderen, als ze niet willen dat je voor je, ze verdient je niet.

Dingen die je nodig hebt

 • Moed
 • Schoon lichaam en hygiëne
 • Vertrouwen
 • Een sportschool uit te werken en krijgen een beter lichaam (optioneel)
 • BEN ZELF