Wkanl

Hoe maak je een niet-romantische meisje begrijpen

De vrouw heeft altijd gekregen een stereotype van 'hopeloos romantisch'. Maar geloof het of niet, sommige van ons verachten bloemen en hartjes en andere parafernalia.

Stappen

Hoe maak je een niet-romantische meisje begrijpen. In de eerste plaats proberen te begrijpen de reden waarom de vrouw in kwestie niet waarderen romantische gebaren.
Hoe maak je een niet-romantische meisje begrijpen. In de eerste plaats proberen te begrijpen de reden waarom de vrouw in kwestie niet waarderen romantische gebaren.
 1. 1
  In de eerste plaats proberen te begrijpen de reden waarom de vrouw in kwestie niet waarderen romantische gebaren. Misschien wat gezien als romantisch aan iedereen wordt gezien als smakeloos of cliche aan haar?
 2. 2
  Ga niet voorbij aan het feit dat ze niet wil een bos rozen of een hart-vormige doos pralines. Niet alleen is dit een zinloze inspanning van uw kant, maar ze zal ook worden geïrriteerd dat je niet naar haar luisteren en koos voor de gemakkelijke uitweg.
 3. 3
  Zoek uit kleine dingen die ze graag, zoals een favoriete kindertijd boek of een obscure band en iets in verband met deze geef haar.
 4. 4
  Wees attent als je met haar, de enige reden waarom ze niets stereotypically "romantische" willen is omdat ze wil weten of je bereid bent om energie te steken in het krijgen van haar kennen zijn.
 5. 5
  Beseffen dat terwijl ze misschien niet in je kussen in het openbaar of op straat loopt met je arm om haar heen, is ze eigenlijk met u voor een reden.
 6. 6
  Haar niet onder druk te zetten het gevoel alsof ze moeten deelnemen aan PDA's (openbare vertoning van affectie) of iets anders kan ze ongemakkelijk bij voelen.
 7. 7
  Geef haar de ruimte. Haar aanmoedigen om tijd met haar vrienden en familie.

Tips

 • Neem haar mee naar plaatsen die je nooit zou denken te gaan om, zoals een Mongoolse restaurant of een opera. De meer willekeurig de betere, zo vaak niet-romantische meisjes zijn in dingen die enigszins duister.
 • De kans is groot, dit meisje is zeer praktisch en matter-of-fact. Niet te proberen om haar te imponeren, wees eerlijk met haar en open zijn.
 • Als ze echt praktisch ze zal je vertellen haar verwachtingen. Als ze wil een cadeau, zal ze je vertellen en geven u ideeën.
 • Probeer te begrijpen dat wanneer je iets leuks doen en ze zegt iets vreselijk, ze is het niet smerig. Je net ving haar van wacht, ze heeft geen romantiek verwachten.
 • Als 'The Cat in The Hat' is haar favoriete boek opgroeien, de presentatie van haar met een exemplaar van dit op Valentijnsdag zal zinvoller dan een bos rode rozen.
 • Doe geen suiker-coat haar. Koosnaampjes zijn waarschijnlijk niet van plan om te gaan goed.

Waarschuwingen

 • Haar niet onder druk.
 • Zorg ervoor dat je haar waarderen voor alle kleine dingen, niet te ergeren aan haar, alleen maar omdat snoep harten zijn niet haar ding.
 • Neem alles een stap op een moment, of je zou haar lopen weg vinden.
 • Vraag haar vrienden voor hints van kleine dingen die ze zou willen.