Wkanl

Hoe te netwerken op feestjes

Partijen zijn een geweldige plek om-eigenlijk, elke plek is een geweldige plek om te netwerken, maar dit artikel zal zich richten op schmoozing op feestjes.

Stappen

Hoe te netwerken op feestjes. Kijk uit naar het feest.
Hoe te netwerken op feestjes. Kijk uit naar het feest.
 1. 1
  Kijk uit naar het feest. Als je verlegen, of een totaal introvert bent, naar een feestje misschien het gevoel alsof je op het punt om te worden gemarteld. Die gemoedstoestand zal vertalen in je lichaamstaal, of je het weet of niet. Wees optimistisch en een manier vinden om te enthousiast over deze kans om nieuwe mensen te ontmoeten. Het kan ook helpen om te lezen.
 2. 2
  Dress to impress. Bruidegom jezelf goed, en op de beste kleren die je hebt. Eerste indrukken zijn vaak gevormd van de manier waarop je kijkt, en de eerste indrukken kunnen moeilijk te breken zijn, dus zorg ervoor om het te gebruiken in uw voordeel. Als je kleden als een zwerver, zullen de mensen je behandelen als een zwerver.
 3. 3
  Als je weet dat mensen die je ontmoet op de weg voor de tijd feest, doe een beetje van het onderzoek naar de aard van de dingen die ze genieten, dus je zal bereid zijn om zinvolle gesprekken te maken.
 4. 4
  Blijven bewegen. Bij het lopen in de kamer, even rondkijken. Scan de kamer en zien wie je wilt om te gaan praten. Zorg ervoor dat je beweegt meteen als het langer je stil te staan, hoe moeilijker het is om te gaan, en hoe minder tijd je hebt om.
 5. 5
  Kijk aanspreekbaar. Ongeacht waar u bent (maar hopelijk altijd dichtbij mensen) zenden signalen dat je vriendelijk, en je wilt praten.
 6. 6
  Oefen actief luisteren. Aan de persoon die aan het woord is dat u luistert tonen, gebruiken oogcontact en knikken als ze praten, ijsberen in de tijd met hun spraak. Kijk niet weg als dit geeft de indruk dat je te vervelen of afgeleid. Gezicht ze vooraan op en zorg ervoor dat uw gebaren zijn in gelijke tred met die van hen. Ook spiegelen hun gebaren en dit zal je ziet eruit als een goede luisteraar. Zie ook Hoe verstandhouding op te bouwen.
 7. 7
  Breken in een groep. Kijk voor de grootste kloof in de groep, staan ​​in dit gat en kijk naar de mensen aan weerszijden van je. Richt dan uw actieve luisteren signalen naar de luidsprekers. Niet onderbreken, maar doe mee met het tempo van de groep, de rest van de groep, die binding zal leiden kopiëren. Wacht tot de spreker klaar is, dan praten over iets wat ze net hebben gezegd, zodat je hun gesprek te taggen. Dan beginnen spreken, maar eerst snel jezelf voorstellen aan de andere mensen.
 8. 8
  Gaan als het niet werkt. Niet blijven staan ​​daar. Wacht een paar seconden, en als het gesprek gaat in een richting die je uitsluit, doen alsof ze zwaaien naar iemand in de kamer en maak een snelle exit uit de groep.
 9. 9
  Smile. Ook al is het de meest primitieve teken van introductie, is het gemakkelijk om te vergeten om het te doen. Een goede, oprechte zoek glimlach zal maken dat u er meer positieve en aanspreekbaar. Glimlach met je ogen en je mond.
 10. 10
  Proberen om naar iedereen op het feest weten. Als het een groot feest, kan dit niet helpen. Zie ook Hoe kan ik namen volkeren 'herinneren.
 11. 11
  Basis contact met iedereen die je voor vertrek ontmoet. Vertel hen het was leuk hen te ontmoeten en, afhankelijk van de aard van de partij, telefoonnummers of visitekaartjes.
 12. 12
  Schrijf naar hen terug na het feest, naargelang het geval. Het is nuttig om iets tijdens de partij die u met hen besproken te vermelden.

Waarschuwingen

 • Doe het rustig aan op de alcohol. Een beetje alcohol zou kunnen helpen te ontspannen, maar voorkomen dat je dronken, en zeker niet drinken en rijden!

Dingen die je nodig hebt