Wkanl

Hoe kan ik nieuwe mensen te ontmoeten zonder dat griezelige

Iedereen weet dat de eerste indruk telt. Indien u graag om het initiatief te nemen om nieuwe vrienden te maken, maar wil niet te komen als griezelige, gebruik maken van deze tips en strategieën.

Stappen

Hoe kan ik nieuwe mensen te ontmoeten zonder dat griezelige. Leer hoe te om nieuwe mensen te praten.
Hoe kan ik nieuwe mensen te ontmoeten zonder dat griezelige. Leer hoe te om nieuwe mensen te praten.
 1. 1
  Leer hoe te om nieuwe mensen te praten. Het hebben van de juiste houding bij het benaderen van nieuwe mensen kan enorm nuttig zijn bij het afstappen op de juiste voet, alleen maar omdat het oefenen is de beste manier om een ​​techniek te verfijnen betekent niet dat je moet blindelings op ingaan. Laat je verwachtingen, ego, en angsten, die allemaal kunnen voorkomen dat een gesprek uit ontvouwen organisch. Leren zich te concentreren op de andere persoon, zodat u kunt overstemmen je innerlijke zeuren en stop wordt afgeleid uit interessante discussiepunten en exploratie. Lees Hoe te praten met vreemden voor meer inzichten.
 2. 2
  Uitgegroeid tot een goede prater. Ongemakkelijke stiltes kan heel gemakkelijk omslaan in creepiness. Zo kan je brabbelen en op over uw moeder, uw kat of uw verzameling bugs. Een goede prater houdt het vinden van dingen die ze gemeen hebben, en ze doen het in een informele, niet-opdringerige manier. Bijvoorbeeld, er is een verschil tussen iemand te vragen "Heb je wel eens een vogelspin gehouden?" en zeggen: "Heb je wel eens de kleine haartjes van de benen van een tarantula's opfrissen tegen de palm van je hand gevoeld?" De laatste is meer, maar veel te intiem voor een eerste gesprek voor de meeste mensen (en dit artikel veronderstelt u wilt leren hoe om te gaan met de meeste mensen, niet die kleine minderheid die net zo eigenzinnig en avontuurlijk zoals je bent en zal zeker op prijs stellen uw openhartigheid ). Leer om een ​​gesprek te beginnen en houd het stroomt in een leuke, positieve en ongedwongen manier; lezen Hoe maak je een goed gesprek voor meer informatie.
  • Het is de moeite waard te herhalen dat je niet moet gaan en op over de unieke hobby's of interesses, tenzij de persoon die ze deelt of veel vragen stelt. Als ze maar een paar vragen stellen, dat betekent niet noodzakelijk dat ze geïnteresseerd zijn, het betekent waarschijnlijk dat ze beleefd zijn, dus niet domineren het gesprek met uw enthousiasme. Bij de eerste vergadering iemand, is het belangrijker om te luisteren naar wat ze te zeggen hebben dan te praten over jezelf.
 3. 3
  Laten gaan van eventuele behoeftigheid u zou kunnen hebben. Behoeftigheid is een voorloper van bezetenheid, en bezetenheid is griezelig. Behoeftige mensen zijn onevenwichtig en instabiel omdat hun geluk scharnieren te sterk op iemand anders. Als je het projecteren van een vibe die je zult worden verwoest als een persoon niet wilt dat uw vriend of romantische partner te zijn, is het tijd om te vertragen, wees geduldig, en onderzoekt uzelf. Lees Hoe te stoppen met behoeftige voor meer informatie.
 4. 4
  Respect grenzen. Denk aan elke vorm van relatie als een video game. Je begint uit bij de makkelijkste niveau, en naarmate de tijd vordert en je te verbeteren, ga je naar moeilijker levels en het bereiken van een groter gevoel van tevredenheid. Wanneer je voor het eerst iemand ontmoet, je bent op niveau 1, en je bent niet de bedoeling om door te gaan naar niveau 2 tot je voorbij level 1, en zo verder te krijgen. Mensen die komen als griezelige neiging om per ongeluk doorgaan naar level 15. Er zijn verschillende manieren waarop ze dit doen:
  • Staren. Uitgebreide, direct oogcontact is iets liefhebbers meestal doen. Het is iets wat je kunt doen als de persoon met wie je praat is merkbaar romantisch geïnteresseerd, maar zelfs dan is het riskant, omdat de kruip factor is hoog als je het mis. Kijk iemand in de ogen terwijl ze praten, maar ook zeker om trek je blik af regelmatig en verander je interesse voor andere dingen. En controleren om ervoor te zorgen dat u niet de neiging te staren hebben op iemands lichaam (borst, handen, schoenen, wat dan ook), ook indien in bewondering of nieuwsgierigheid. In het algemeen, wil je niet om iemand het gevoel alsof ze onder een microscoop.
  • Persoonlijke vragen. Wat is er te persoonlijk? Het hangt ervan af. Uw beste inzet is om aandacht te besteden aan gesprekken van andere mensen. Let op wat mensen zich prettig voelen praten over wanneer ze voor het eerst ontmoeten. Weten welke onderwerpen aan duidelijk van te sturen: romantische ervaringen, politiek, religie, ziekte of ziekte, en alles donker als moord of dood (dit is niet de tijd om uit te leggen hoe het zwaard er op je muur werd ontworpen om te doorboren iemands darmen in een bepaalde manier). Zie Hoe om te komen met goede gespreksonderwerpen voor aanvullende inzichten.
  • Ongepast uitnodigingen. Nodig niet iemand die je net ontmoet hebt in uw huis of een andere prive-ruimte niet meer dan u uw kelder, een hut in het bos, een verlaten pakhuis, of een andere instelling waar horrorfilms plaats zou doen. Dit soort uitnodiging laat zien dat je verwachten dat iemand om je volledig vertrouwt, dat iemand die je net hebt ontmoet mag niet (tenzij ze ook zijn griezelige). Als je gaat om een ​​uitnodiging te breiden, maken het tot een openbare plaats waar zijn er tal van andere mensen.
 5. 5
  Besteed aandacht aan lichaamstaal. Uiteindelijk heeft iedereen verschillende "standaarden" voor creepiness. Wat is griezelig aan een persoon zou kunnen zijn fascinerend naar de andere. De enige manier waarop je kunt dit uitzoeken op een case-by-case basis is door te letten op signalen die een persoon is klaar om te gaan naar het volgende level, of je maakt ze zich ongemakkelijk voelen. Bijvoorbeeld, als iemand op zoek is naar veel weg, of in de richting van een uitgang, of ze lijken te draaien of rand van je weg, is het waarschijnlijk een teken dat ze willen het gesprek te beëindigen. Het zal enige oefening en aandacht nemen, maar zodra je een greep op lichaamstaal, zult u beginnen om onbewust verantwoorden. Zie Hoe lichaamstaal voor meer tips te lezen.
  • U kunt een andere persoon weg te jagen als je eigen lichaamstaal is onhandig of oncomfortabel (bijv. als je mager te dicht of gebruik domineert lichaamstaal), dus zorg ervoor dat je weet hoe je aanspreekbaar kijken.
 6. 6
  Wel goed met zijn afgewezen. Ongeacht hoe deskundig je anderen benaderen, sommige mensen gewoon niet geven u de reactie je hoopte voor. Misschien bent u probeert te staken een gesprek met iemand die het hebben van een slechte wedstrijd, is nerveus, er de voorkeur aan alleen te zijn, of is gewoon onbeschoft. Neem het in stap, draai je om, en probeer het opnieuw met iemand anders.
 7. 7
  Behandelen chronische afstoting (indien nodig). Als mensen blijven afpoeieren u ondanks uw beste inspanningen, moet u mogelijk een andere aanpak te nemen. Om te beginnen, het helpt om te wijzen waarom iemand behandelen je slecht. Als het "probleem" lijkt te liggen met u, moet u zich te committeren aan echt veranderen van je gedrag. Mensen die krijgen geclassificeerd als griezels zijn vaak net unapologetically uniek. Het is gemakkelijk om wrok te voelen ten opzichte van mensen voor het labelen van je zo griezelig alleen maar omdat je niet springen door dezelfde sociale hoepels als iedereen. En dit gevoel zou je bestand naar het veranderen van je gedrag te maken. Accepteer dat mensen elkaar veroordelen - en soms zijn ze uit, maar dat is de manier waarop het gaat. Het is alles wat je hoeft te werken, dus niet van uit dat het veranderen van de manier waarop je handelt om de perceptie van je van mensen te veranderen is een of andere manier schenden van uw belofte om jezelf te zijn. Als er iets, het verhoogt de kans dat mensen kunnen krijgen om je ware zelf kennen, waardoor je uniciteit schijnen alle helderder.

Tips

 • Heb niet het gevoel dat je de manier waarop je kijkt of jurk moet veranderen. Als je de manier waarop je omgaat met mensen kan veranderen, hoe je eruit ziet zal niet zo veel uit. Maar de eerste keer dat je iemand ontmoet, het waarschijnlijk niet helpen als je gekleed in latex of andere fetish slijtage.
 • Voorkomen dat het spelen het ook cool. Er is een beeld gepresenteerd in veel media, vooral anime en videogames, dat wezen afstandelijk, mysterieus, en rustig is "cool". In het echte leven, maar het is meer waarschijnlijk af te komen als griezelig.