Wkanl

Hoe om te kijken en handelen als een " kliek " meisje

De meeste mensen denken dat 'The Clique' is over het zijn populair, maar het gaat over mensen benijden u. Volg deze instructies en je zal kijken en handelen als een 'Clique' Meisje in een kwestie van weken.

Stappen

Hoe om te kijken en handelen als een " kliek " meisje. (Looks) kleding en make-up.
Hoe om te kijken en handelen als een " kliek " meisje. (Looks) kleding en make-up.
 1. 1
  (Kijkt) Hair. Je moet altijd schattig haar hebben als je wilt om te kijken als een 'Clique' Girl. Je haar moet iets zijn dat mensen zullen gekopieerd worden. Als je haar je niet leuk vinden, heb ik vermeld manieren om je haar op te lossen:
  • Vet haar? Vet haar wordt beschadigd haar en het is niet leuk. Als je vet haar hebt, dan wassen je haar elke dag. Gebruik shampoos die zeggen dat het voorkomt dat vet haar. Gebruik ook haar mayo of conditioner voor je haar. Laat de conditioner of mayo bij je hoofdhuid niet van toepassing. Nadat u spoelen, kam je haar en kleine hoeveelheden haar lotion of serum toe te passen.
  • Droog haar? Was je haar en onmiddellijk van toepassing conditioner of mayo. Zorg ervoor dat uw shampoo is een vochtinbrengende shampoo. Zorg ervoor dat de shampoo geen sulfaten. Sulfaten ertoe leiden dat uw haar te snel uitdrogen. Daarna kan de lijm haar lotion of vochtinbrengende serum.
  • Afrikaanse Europees haar? Was je haar en conditie. Vervolgens föhnen en stijl aan hoe je het wilt. Je moet een steiltang eerste gebruik! Dan mag je krullen of zwaaien je haar, maar je wilt niet de bovenkant van je hoofd te zijn kroeshaar! Altijd steiltang eerste! Gewoon kam je haar en gebruik vervolgens de steiltang, zodat je haar is zelfs. Dit maakt een betere rechttrekken.
  • Steil haar? Na het wassen en föhnen, kunt u krimp of krullen je haar. Dit geeft je een leuke maar subtiele uitstraling.
 2. 2
  (Kijkt) Hygiene. Slechte hygiëne is een van de toegangspoorten tot losership. Om dit te voorkomen, je tanden poetsen twee keer per dag (of drie keer per dag) en flossen na elke maaltijd. Je wilt niet spul tussen je tanden hebt terwijl je praat en je zeker niet wilt slechte adem. Ook moet u uw gezicht te wassen minstens twee keer per dag om zich te ontdoen van puistjes. Vergeet niet om je te wassen. Als je geur / zweten in bed problemen, was u twee keer in de ochtend en dan gebruiken body wash. Na, op een parfum dat ruikt goed, scheren oksels als dat nodig is, en vervolgens toepassen deodorant. GEZET OP LOTION. Omdat ashy is een van de naarste dingen ooit!
 3. 3
  (Looks) kleding en make-up. Kleding is eenvoudig. Zoek iets leuk dat mensen na een tijdje van het dragen van het zal kopiëren. Indien nodig, ijzer jeans en blouses voor een frisse schone blik. Als u hulp met kleren nodig hebt, kijk omhoog een lijst van kleding die 'in'. Als uw familie is rijk (en dan bedoel ik RICH) dan je kunt dragen een aantal van deze designer stukken. Als uw familie is middenklasse, winkelen in warenhuizen als Topshop, Liefde Cultuur, Papaya, Macy's, Kohls, of Gap / Old Navy. Als je op een budget, winkel bij Sears, Forever 21 (zeer in stijl!) Of werken met wat je hebt. Voor make-up, ga dan naar MAC of Sephora. Ze geven je gratis make-overs, zolang je een van hun producten te kopen. Probeert te kopiëren van de make-over gaven ze je met de producten die je thuis hebt. Als je een gevoelige huid hebt, gebruik Neutrogena producten.
 4. 4
  (Wet) Nu je het uiterlijk hebt, moet je de houding. Elke 'Clique' Girl heeft zijn eigen manier van het nemen van iemand beneden. Je moet kunnen vertrouwen en slim. Laat geen mensen de leiding nemen van jullie. Vertrouwen is de sleutel!
 5. 5
  (Wet) Persoonlijkheid is belangrijk. Als je raar bent, dan houd je gedachten in je hoofd. GEWOON NIET NORMAAL! NORMAAL IS BORING!
 6. 6
  (Wet) Mensen zullen niet denken dat je iemand als je niet denkt dat je zelf iemand is. Je moet mensen je bent geweldig te overtuigen. Zoek het deel zal alleen krijg je halverwege. Lopen de zalen met je hoofd hoog gehouden en slijk vertrouwen. Een verklaring afleggen dat zegt: "Ja. Ik ben dat alles en knoei niet met me."
 7. 7
  (Wet) U hebt comebacks. Comebacks zijn belangrijk. Dat zal wie zien er last van hebt dat ze niet kunnen met je sollen meer. Gewoon NIET GEBRUIKEN godslastering. Dat is niet lady-like op geen enkele manier. Een goede manier om comebacks krijgen is om ze op te schrijven en ontwikkelen van creativiteit. Ook bestuderen het woordenboek, zodat je comebacks beter zal werken.

Tips

 • Blijf gezond. Te werken voor dertig minuten voor drie keer per week. Als je te lui om dit te doen, vind zoiets als dansen of cheerleading die u gemakkelijk zal uitwerken voor een uur en een halve week.
 • Heb een pestkop niet geworden. Gebruik alleen uw comebacks voor mensen die worden betekenen voor u of voor mensen die de pik op iemand anders.
 • Als u problemen met het krijgen van gemerkt hebben, ronden een groep van mooie meisjes en maak een kliek. Zij zullen u helpen opgevallen. Je zult al snel de 'het' groep. IEDEREEN zal willen jou.
 • Vergeet niet wie je werkelijk bent!;)
 • Wees niet bang om te flirten. Loop door iemand heb je een oogje op en knipogen of maak een leuke glimlach naar hen.
 • Als u niet zo zeker over dit, kies dan niet dit te doen. Als u niet wilt dat de McDonald's hamburgers die je liefde (yuck...) voor gezonde salades of broodjes kalkoen (Jammie!) te offeren dan is dit niet voor u. Hier zijn enkele andere dingen om te onthouden:

Waarschuwingen

 • Als u verpletteren op een jongen, ze niet benaderen met je kliek. Het geeft hen het gevoel aangevallen. Als ze er zo over denkt, zullen ze niet met je praten.
 • Niet over je ouders ontdekken dat je gaat naar een kliek beginnen. Zij zullen proberen en praat je van te maken.
 • Als u al een gemiddelde meisje, kies dan niet veranderen. Gewoon niet te veranderen in een gemiddelde meisje maar als je begint als een aardig persoon.
 • Als uw kliek leden hebben een harde tijd te beseffen dat je de alpha, vast gelederen. [Alpha, Beta, Charlie, Delta (Gebruik alleen Charlie en Delta voor klieken die groter zijn dan zeven)]

Dingen die je nodig hebt

 • Een coole telefoon. Heb je in contact te houden met mensen. Hier krijg je een Blackberry of een iPhone 5.
 • Schattige accessoires. Zorg ervoor dat ze overeenkomen met je outfit.
 • Als je wilt, een vriendje. Of een oogje. Verplettert zijn zo veel interessanter, ze veranderen!