Wkanl

Hoe te overtuigen je ouders te laten gaan winkelen met een vriend

Laten we zeggen dat je een beste vriend die je graag om te gaan winkelen met, maar je ouders zullen je niet laten? Goed zo! Ben je hier aan het juiste pagina om erachter te komen hoe je je ouders te overtuigen om u te laten hangen met deze persoon.

Stappen

Hoe te overtuigen je ouders te laten gaan winkelen met een vriend. Voordat je het vraagt ​​hen ervoor zorgen dat je een goed kind zijn geweest en dat je ze niet geïrriteerd.
Hoe te overtuigen je ouders te laten gaan winkelen met een vriend. Voordat je het vraagt ​​hen ervoor zorgen dat je een goed kind zijn geweest en dat je ze niet geïrriteerd.
 1. 1
  Voordat je het vraagt ​​hen ervoor zorgen dat je een goed kind zijn geweest en dat je ze niet geïrriteerd.
 2. 2
  Help hen en al uw klusjes en als je ze vraagt ​​zeggen dat je een goed meisje / jongen zijn geweest.
 3. 3
  Houd je cijfers omhoog! Dit klinkt lame, maar als je cijfers goed zijn je ouders waarschijnlijk zal het niet erg om u te laten verslappen, of heb plezier.
 4. 4
  Zorg dat je ouders weten wie de vriend is je opknoping uit met, als ze nog niet ontmoet ze vervolgens te introduceren. Je ouders zou waarschijnlijk veel beter voelen over laten gaan als ze weten wie je bent opknoping met.
 5. 5
  Vraag je ouders als je kunt naar het winkelcentrum met (naam van vriend). Zeg iets als "Wij willen vertrekken (insert keer dat u wilt vertrekken) en ben van plan om thuis door (keer je weer terug)."
 6. 6
  Vergeet niet als ze nog nee zeggen, ze beleefd vragen waarom en proberen om hun probleem op te lossen met je mee te gaan. Normaal gesproken kan dit worden opgelost door zich volkomen rustig en proberen om lay-out een compromis. Als je volwassen over dingen handelen, ouders normaal gesproken zal worden gerustgesteld.
 7. 7
  Nodig je ouder (s) te taggen langs, als al het andere faalt, normaal, zullen ze niet eens.
 8. 8
  Als het niet werkt de eerste keer, blijven proberen en ze zullen rond komen.
 9. 9
  Proberen te onderhandelen met hen, maar houd je toon kalm.

Tips

 • Je eerste keer, ga met een vriend die is als je beste vriend die je hebt gekend voor eeuwig en uw gezin en hun familie zijn dicht. Dit zal uw ouders een goed gevoel omdat het iemand die ze vertrouwen, iemand die ze hebben gekend voor een lange tijd, en de dochter van iemand dat ze goede vrienden met en vertrouwen.
 • Zeg niet: "Wel, (naam van de vriend) 's ouders hem laten gaan naar het winkelcentrum met hun vrienden!" Dat zal niet winnen ouders - het is gewoon vervelend voor hen om te horen. Niet om het antwoord te vermelden is altijd "Nou je bent niet _________"
 • Klaag niet, die maar maken je ouders boos!
 • Niet bedelen, maar een keer te herhalen jezelf, maar houd je toon kalm en beheerst.
 • Vergeet niet, je ouders om je geven, gewoon proberen om ze te begrijpen, en zij zullen u begrijpen.

Waarschuwingen

 • Als je ouders nee zeggen, en ze betekenen, herhaal dan niet zelf, tenzij je een extreem geldig punt. (Extreem geldig betekent niet "Maar ik wil!" Extremely geldige betekent "Denk je niet dat dat het tijd is dat ik uit het huis en iets met mijn vrienden gedaan? ').
 • Bedenk ook dat je ouders een goede reden om je niet te gaan kan hebben. Misschien is er een familie-evenement komen, of iets zoals dat.
 • Niet schreeuwen, gillen, schoppen, janken, klagen, of een ander ding als dat. U zult spijt van krijgen!