Wkanl

Hoe om te kiezen welke middelbare school cursussen te nemen

De middelbare school is een zeer belangrijk moment in het leven van een tiener - een tijd om meer over jezelf en een springplank voor toekomstige loopbaan te leren. De klassen die u kiest, kan helpen te begrijpen zowel persoonlijke belangen en carrière-gerelateerde belangen, en dergelijke zijn zeer belangrijk.

Stappen

Hoe om te kiezen welke middelbare school cursussen te nemen. Beperk het naar beneden.
Hoe om te kiezen welke middelbare school cursussen te nemen. Beperk het naar beneden.
 1. 1
  Weten uw wensen. Middelbare scholen hebben een lijst van vereiste studiepunten dat je om af te studeren moet nemen. De meeste middelbare scholen vereisen vier jaar van het Engels en Wiskunde, elk der Sociale Wetenschappen drie jaar, twee jaar van een vreemde taal of artistieke klasse (deze variëren), en diverse andere kredieten. Op de middelbare school, u waarschijnlijk nodig zijn om een ​​bepaalde vorm van Biologie, Natuurkunde, Scheikunde voor de wetenschap, en de Europese en Wereld Geschiedenis voor de geschiedenis te nemen, samen met enkele sociologie, economie, Europese overheid / maatschappijleer, en psychologie, samen met een gezondheids-kredieten en PE credits. U kan nodig zijn om een ​​soort van Algebra nemen, hoogstwaarschijnlijk Algebra I en II, Meetkunde, Statistiek en sommige Trigonemtry. Pre-calc en Calc zijn over het algemeen voor eer studenten.
 2. 2
  Ken uw keuzes. Scholen zal een "cursus lijst", een lijst van de klassen die worden aangeboden aan de school geven. Romen door deze lijst en markeer alle klassen die u interesseren.
 3. 3
  Beperk het naar beneden. Kijk eens goed naar die is toegestaan ​​om de lessen te nemen. Sommige klassen zijn voor upperclassmen alleen, of alleen voor een bepaalde rang.
 4. 4
  Maak een lijst. Alle klassen die u wilt nemen (die zijn bedoeld voor uw grade niveau) moet gaan op deze lijst.
 5. 5
  Beginnen met de basis. Verplichte vakken voor elk jaar kan variëren van school tot school, maar meestal Engels, Wiskunde, Wetenschap, en een vorm van geschiedenis zijn vereist. Soms middelbare scholen vragen voor Lichamelijke Opvoeding of een vreemde taal ook.
 6. 6
  Laat wat speelruimte. Hoewel het verleidelijk kan zijn om uw schema vol met moeilijke klassen proppen, of u nu een uitslover of gewoon wilt om ze uit de weg, te weerstaan. De middelbare school is een moeilijke tijd, en hoewel je uitdagende cursussen moeten nemen, balans jezelf uit met cursussen met onderwerpen die je leuk vindt.
 7. 7
  Houd uw toekomst in het achterhoofd. Doelen, dromen, aspiraties... de eeuwige 'wat wil je worden als je groot bent?' vraag in het spel komt op de middelbare school. Hier begin je de basis te leggen voor je carrière. Je moet een basis idee in je hoofd van wat je zou willen doen in de toekomst. Als u absoluut geen idee hebt, probeer dan het lezen artikel. Vergeet niet, alle plannen zijn onderhevig aan verandering.

Tips

 • Beschouw uw belangen thuis. Als je graag professionele kwaliteit films te maken met uw videocamera heb je voor de kerst, moet je een film maken of een drama cursus. Als u geïnteresseerd bent in WO II gevechten, moet u een moderne geschiedenis cursus te volgen, en zo verder. Als je van muziek te schrijven, moet je een muziek-productie of poëzie klasse.
 • Als je oudere broers en zussen, vragen welke onderwerpen dat ze vooral genoten of waarop zij een hekel aan, maar houd in gedachten dat u en uw broers en zussen anders zijn. Een klasse die ze haatte, kan van u houden, en vice versa.
 • Zorg ervoor dat u een lijst met klassen die u wilt nemen in de toekomst te houden. Sommige klassen die u wilt nemen, zoals scheikunde, natuurkunde of biologie vereist vooraf. Zelfs als u niet van plan op het nemen van Bio, als je echt wilt Chemie, zou je moeten.
 • Sommige klassen zijn levensbehoeften voor de "echte wereld". Het beheren van uw geld, huwelijk en ouderschap, Child Development, Living On Your Own en Basic Motoren cursussen zijn essentieel.
 • High school begeleiders zijn er om u te helpen. Als u vragen hebt, vraag hen - ze bevatten een schat aan kennis en zou blij zijn om te delen.
 • Denk na over je toekomst dromen. Bij het selecteren van lessen over te nemen, te overwegen welke klassen je het beste zou kunnen helpen in deze. Praten met iemand in een carrière die interessant is voor u en het ontdekken van de vereisten is behulpzaam.
 • Meld je aan voor meer hogere klassen aan het begin van het schooljaar. Het is vaak gemakkelijker om omlaag te gaan als het te moeilijk dan om omhoog te gaan als het te makkelijk. Bijvoorbeeld als u zich verplaatst naar een hoger niveau klasse, waar cursusmateriaal sneller kunnen worden gedekt, zou je een hoop in te halen.

Waarschuwingen

 • Heeft klassen die je niet zou kunnen genieten omwille van het zijn met vrienden of een significante andere niet. Helaas, verhoudingen niet veranderen, en de middelbare school kan niet bereid om uw schema te veranderen als je een ruzie te zijn.