Wkanl

Hoe om te douchen in een school kleedkamer als je niet graag gezien worden naakt

De meeste mensen zijn zeer ongemakkelijk met het feit van het nemen van douches naakt met andere jongens na gymles of een uit te werken (als uw school heeft een gewicht kamer).

Stappen

Hoe om te douchen in een school kleedkamer als je niet graag gezien worden naakt. Lopen in de doucheruimte en verwijder je handdoek.
Hoe om te douchen in een school kleedkamer als je niet graag gezien worden naakt. Lopen in de doucheruimte en verwijder je handdoek.
 1. 1
  Krijgen uitgekleed. Dit kan erg ongemakkelijk. Maar doe het niet erg snel. Doe het gewoon een natuurlijke tempo, zodat je niet de aandacht vestigen op jezelf. Verwijder elk artikel van kleding. Houd een handdoek in de omgeving voor een gemakkelijke toegang.
 2. 2
  Lopen in de doucheruimte en verwijder je handdoek. Naakt zijn in het bijzijn van anderen kan je zelfbewust te maken, maar je moet niet laten het je lastig, ze zijn allemaal naakt, ook!
 3. 3
  In de douche. Vind uw kraam / douchekop. het grootste deel van de douches koud zal zijn, maar u niet wilt lopen rond op zoek naar een hete een. Dit zal de aandacht trekken voor jezelf. Ga gewoon met wat je hebt. Probeer en krijg het zo warm als je kunt. neem uw douche zoals je normaal zou doen. Niet scheren een deel van uw lichaam. Het is niet iets wat mensen zouden doen in een douche in een kleedkamer. Gewoon shampoo en was je lichaam. Heb een ophef niet bellen of rond springen. Blijf kalm en gewoon voor jezelf houden.
 4. 4
  Congrats! Je net gedoucht! Ga nu krijg je handdoek. NIET RUN. Je bent zeer waarschijnlijk dalen en dat zal brengen aandacht je je naakte lichaam. Gewoon lopen om je handdoek en droog af. Zorg ervoor dat u meestal droog. Je kan hebben om jezelf bloot te stellen nog een paar keer voor. Niemand vindt het leuk om een ​​vloer te hebben met slijmerige water lopen terug naar je kluisje.
 5. 5
  Veranderen niet met haast. Als je dat doet zullen de mensen zien dat je nerveus of bang en kunnen plezier maken of zelfs je bloot via pantsing. Gewoon veranderen in een normaal tempo. U bent klaar. Nu kunt u de kleedkamer te verlaten. Als u wacht op een vriend, buiten wachten als dat mogelijk is. Dit zal u helpen om de grappen die kunnen komen te vermijden.

Tips

 • Als je school niet eisen dat u een douche te nemen, overwegen om het toch maar. Netheid is belangrijk.
 • Breng wat deodorant, zodat je niet ruiken wanneer terug te gaan naar een klaslokaal.
 • Niet deelnemen in de kleedkamer "spelletjes", kan iemand schreeuwen "IK BEN NAAKT" gewoon om te zien wie zal draaien en kijken. Als je dat doet zullen ze geven u een harde tijd.
 • Kijk in winkels voor handdoeken met klittenband aan een rand. Je zal in staat zijn om deze rond je borst of taille en jurk eronder.

Waarschuwingen

 • Laat het niet vallen van de zeep.
 • Niet uitglijden.
 • Kijk nooit.

Dingen die je nodig hebt

 • handdoek
 • handdoek met klittenband (optioneel)
 • body wash
 • shampoo
 • kleren