Wkanl

Hoe maak je een jock

Omdat het een jock is een groot ding! U bent op de top van de maatschappelijke ladder, krijg je een goed uitziende vriendin, en genieten van de voordelen van het hebben van een geweldig sociaal leven. Eigenlijk, steeds een jock is meer een mentaliteit dan iets voorbestemd.

Stappen

Hoe maak je een jock. Sport, sport en meer sporten.
Hoe maak je een jock. Sport, sport en meer sporten.
 1. 1
  Sport, sport en meer sporten. Zeker, er zijn een aantal mensen zijn die krijgen door met jockdom zonder daadwerkelijk in een sport, maar de snelste en eenvoudigste manier om erkend met deze sociale groep is om alle sporten die je kunt (bij voorkeur) te sluiten. Zo niet, dan moet u het raken in uw schema minstens 3 keer per week en zeker om een ​​mooi kleurtje te krijgen.
 2. 2
  Letterman jassen zijn statussymbolen. Eerlijk gezegd, neem een ​​kijkje op iemand met een jasje en een andere zonder. Zelfs de magerste nerds kijken wat koeler wanneer ze zet dit op.
 3. 3
  Gezellig te zijn. Dat betekent niet dat praten alleen jock en / of cheerleaders. Praat met verschillende mensen, vriendelijk maar. Zeker niet overdreven te omarmen iedereen! Bijvoorbeeld, voel je vrij om goeiedag te zeggen tegen mensen in de zaal, maar wees voorzichtig als je opknoping rond nerds, gothics, emos, punkers, en andere mensen die niet jouw type.
 4. 4
  Be cool. Weten wanneer te spreken en wanneer niet. Voordat je iets zegt, zorg ervoor dat het doordacht, zodat je niet klinken als een idioot. In tegenstelling tot een geloof gepopulariseerd door nerds, jocks zijn niet dom. Eigenlijk zijn alle-Europese jocks zijn zeer waarschijnlijk te ver te gaan als gevolg van hun sociale vaardigheden, amicability, en het concurrentievermogen.
 5. 5
  Ontspan. Jocks zijn zeer veilig over hun sociale status, uiterlijk, en zowat alles. Het is ongeveer 50% vertrouwen. Met dat vertrouwen, zullen de mensen je volgen en wil om te hangen met je.
 6. 6
  Kleed eenvoudig. Tenzij je gaat voor die jock / prep kijken, dan houd je kleding simpel: t-shirt en jeans met brief jasje of t-shirt en korte broek. Deze zijn niet concreet regels, maar je kleren moet in het algemeen ontspannen kijkt. Preppy accessoires kunnen worden toegevoegd, als dat uw ding.
 7. 7
  Onderhouden van uw lichaam. Als je lang bent kun je waarschijnlijk wegkomen met enigszins mager, medium of large. Halfhoge mensen moeten proberen om middelgrote of grote verblijf. Kortom mensen moeten zeker niet mager, maar kiezen voor het verhogen van spieren massa. Kleine magere mensen kunnen niet voetballen, na alles.

Tips

 • Heb een bullebak niet zijn! Jocks mogen nooit misbruik maken van hun macht.
 • Jocks worden algemeen beschouwd als de leiders van de school, weer leidinggevende kwaliteiten, en weer tonnen.
 • Geven nooit een gebrek aan in uw school, niet nerdy dingen als 'Deze school zuigt "en" We verliezen in alles "en" Iedereen hier is een loser' zeggen. Wees positief en hebben veel spirit!
 • School shirts zijn koel.

Waarschuwingen

 • U zal zich bezighouden met tal van schokken op je weg op de sociale ladder, maar maak je geen zorgen, zullen ze te springen om met je praten als je de top bereiken.
 • Als je het gevoel alsof je een deel van jezelf op te offeren of doen alsof iemand je niet in om een ​​jock te zijn, dan is het niet de moeite.