Wkanl

Hoe maak je een verlegen jongen dat je hem leuk tonen

U houdt van deze kerel... je denkt dat hij is wel cool, maar hij is een beetje... goed... voorbehouden. Hier zijn enkele tips om hem te laten weten hoe je je voelt zonder hem overweldigend.

Stappen

Hoe maak je een verlegen jongen dat je hem leuk tonen. Krijgen zijn aandacht.
Hoe maak je een verlegen jongen dat je hem leuk tonen. Krijgen zijn aandacht.
 1. 1
  Krijgen zijn aandacht. Wees vriendelijk en aardig, en flirt een beetje. Terwijl de verlegen mensen zelden herkennen flirten, het is het proberen waard. Zeg "hallo" tegen hem als je hem ziet en glimlach naar hem als hij naar je kijkt.
 2. 2
  Iets dat altijd zal werken is oogcontact. niet al te staren naar hem, maar geef hem een ​​paar blikken en als hij ziet dat je zoekt, houdt zijn blik en dan.... smile! Hij mag dit niet zien als flirten, maar jongens zijn niet dom als het gaat om dit soort dingen, zou hij de hint (vooral als het gebeurt nogal wat) te krijgen. Dan kunt u misschien beginnen met hem te praten en mee te nemen vanaf daar.
 3. 3
  Praat met hem. Om een ​​verlegen jongen, vooral een die is niet conforme, de vriend zone is niet zo veel uit, dus het is vrij veilig, maar ze zullen ontmoedigd als ze de indruk krijgen dat je wil gewoon vrienden zijn.
 4. 4
  Verblijfssnoepje. Als je dat girly en lief het is een geweldige manier om hem te laten voelen mannelijk, terwijl je op zoek schattig jezelf!
 5. 5
  Zeg hem dat je hem leuk na 1-2 maanden, tenzij hij probeert om u te vertellen dat hij van je houdt. Als hij probeert om een ​​eerste stap en kippen te maken, vraag hem toen en daar, en laat het klinken alsof je zin om het te doen in de eerste plaats. Als hij probeert om u te vertellen hij je leuk vindt het is een teken dat hij begint om depressief. Zelfs proberen om je uit te vragen is belangrijk voor hen. Bel hem gewoon aan de kant en zeggen: "Ik hou van je." Dat is puur goud. Als je zijn aandacht en hij houdt van je, na een week dat hij zal sterven om dat te horen.
 6. 6
  Werk tot het langzaam. In het algemeen, de verlegen jongens zijn de romantische degenen die hun eerste kus aan zijn speciale wensen. Het hebben van het te snel zal verpesten. Begin met schouder klopjes in het gewoon vrienden tijd, ga dan naar knuffels. Na te vragen hem uit, maak de knuffels langer. Voor de eerste kus neem hem ergens speciaal met niet al te veel mensen.

Tips

 • Merk op dat de komst op te sterk hem rond kon schrikken, worden plezier en grap als je praat met hem tot een van deze mogelijke gevoelens weg te nemen.
 • Wees voorzichtig maar niet te voorzichtig. Omdat het te voorzichtig zal hem het gevoel een beetje grappig. Verlegen jongens hebben ego's, ook.
 • De verlegen jongen is zo de moeite en geduld waard. Denk aan hem als... een geschenk. Een schat aan uitpakken. Een zeldzame en bijzondere traktatie die niet iedereen krijgt te zien. Als je kunt vasthouden een paar ongemakkelijke stiltes in het begin, zul je zelf hebt landde een respectvolle, leuke en totaal zorgzame man.
 • Vraag hem hoe hij aan het doen is en wat nieuw is met hem, en dan als je hem weer brengen van uw laatste gesprek
 • Vraag hem om je iets te leren. Bijvoorbeeld, als hij speelt de gitaar of een ander instrument vraag hem om je te leren.

Waarschuwingen

 • Voordat u hem te vertellen je gevoelens je zou willen om te controleren op tekenen dat hij je leuk vindt. Anders zou kunnen blijken dat hij niet het gevoel op dezelfde manier.
 • Vertel hem niet dat je van hem houdt. Dit zeggende, ondanks hem wordt een verlegen jongen, komt meestal af als griezelig. U denkt misschien dat je van hem houdt, maar tenzij je kent hem heel goed je waarschijnlijk gewoon een enorme crush of verliefdheid met hem.
 • Ga er niet vanuit dat hij je gewoon accepteren omdat hij verlegen is en kan niet echt beter doen. Het is bedoelt om te denken dat je de beste bent die een man kan doen. De man is niet zielig en je medelijden niet nodig.
 • Vraag hem niet te snel. Wacht tot enthousiasme op te bouwen, maar niet te lang wachten. Te lang wachten zal zijn martelende. Als je hem hebt gekend voor een tijdje je hem kunt vertellen hoe je je voelt.
 • Flirt niet met een andere man. Hij zal denken dat je niet geïnteresseerd bent in hem en het zal hem diep gekwetst.
 • Pas op, veel erg verlegen jongens die nog nooit een relatie hebben gehad lijdt aan het syndroom van "het wachten waard", hoe langer ze wachten op een relatie, hoe meer ze willen iemand perfect, dus hoe langer ze wachten, en zo gaat het verder. Ondanks het feit dat ze moeten nemen wat ze kunnen krijgen, zouden ze je weigeren als je niet wat ze hebben veel tijd wachten geïnvesteerd. Als ze de validatie van aardig gevonden willen worden nooit hebben ontvangen door iemand, kunnen ze lijken te interesseren vergelden alleen maar omdat ze gevleid door de interesse, maar zelfs zonder echt met een interesse in je.
 • Duw niet hem te hard. Leiden, maar niet moeder hem. Dit wordt vervelend en geeft hem de indruk van een doetje, zelfs als de indruk is waar.

Dingen die je nodig hebt

 • Een sympathieke verlegen jongen