Wkanl

Hoe je een man aan je merkt krijgen

Als je verliefd bent met een man, moet je om hem je liefde terug. "Hoe weet je dat? ', Kunt u vragen om jezelf. Eerst moet je hem hints te geven. Dan moet je vrienden met hem geworden. Op een dag vraagt ​​hem, Observeer en kijk of je match en als je het niet dan veranderen niet alleen voor een man, omdat het niet de moeite waard is. En, als je wat hij wil een meisje te zijn, volg gewoon deze eenvoudige stappen.

Stappen

Hoe je een man aan je merkt krijgen. Een goed gevoel over jezelf.
Hoe je een man aan je merkt krijgen. Een goed gevoel over jezelf.
 1. 1
  Lopen voor hem. Het kan heel simpel, maar het werkt. Wanneer uit je klas. of spelen in de gymles, gewoon lopen voor hem, en hij moet in staat zijn om u te merken. Als hij loopt in de voorkant van je veel, waarschijnlijk wil hij je.
 2. 2
  Een goed gevoel over jezelf. Maar zorg ervoor open en vriendelijk te zijn, of hij gaat denken dat je raar en helemaal niet aanspreekbaar bent. Wees zelfverzekerd over wie je bent. Jezelf zijn is goed, maar ga iets geks om zijn aandacht te niet te doen! Je wilt niet iemand te leiden op als een puppy genomen uit voor een wandeling. Je zou kunnen eindigen in een zeer lastige of ongemakkelijke situatie.
 3. 3
  Gelukkig zijn. Smile vaak, vaak lachen, positief en optimistisch te zijn. Niet klagen of negatief zijn. Hij zal denken dat je vast zit en dat is een enorme turn-off. Niemand merkt iemand die is saai, saai, of niet grappig. Jongens zullen merken het meisje dat glimlacht cutely, lacht natuurlijk, en ziet er gelukkig en helder. Altijd onthouden dat je niet een man om u gelukkig te maken nodig, dus laat hem zien dat je gelukkig bent, zelfs voordat je bij elkaar te krijgen. Het toont echt vertrouwen! Jongens normaal willen meisjes met mooie glimlach.
 4. 4
  Krijgen om hem beter te leren kennen en proberen om zijn vriend te worden. Ja, zou u hem graag, maar eerst wordt zijn vriend. Beginnen wens dingen die hij leuk vindt, maar niet al te betrokken. Hij zou kunnen worden te druk. Probeer door eerst te vragen hem te vragen. Neem het niet op de verkeerde manier, als hij iets slechts over wat je wilt zegt. Dat is gewoon zijn mening, dus niet boos of opgeven! Probeer maar eens over iets anders, maar niet stoppen met te doen wat je graag doet. Als hij niet leuk van je om wie je bent, laat hem dan zijn. Probeer een nieuw kapsel, nieuwe kleren, enz. Het is een goed idee om dingen te veranderen een keer in de zoveel tijd, want ras is het kruid van het leven, en het zou kunnen helpen zijn aandacht te trekken. Probeer het zijn dat meisje die is anders dan alle andere "okay" uitziende meisjes. Geef hem de ogen, omdat de "schoonheid komt vaak voor, maar een goede visie en veel energie zijn zeer zeldzaam." Jongens hou als meisjes kijken ze in de ogen. Maar wees trouw aan jezelf, anders zou hij eindigen wens u, maar hij zal niet van je werkelijke zelf.
 5. 5
  Overwegen hem te laten weten dat je single bent. Wees jezelf. Iedereen zegt waarschijnlijk dit, maar het is waar. Geen man wil een meisje dat doet alsof ze iets is dat ze eigenlijk niet. Laat hem dat je een goede vriend. Luister naar de muziek hij luistert naar, maar wees niet te plakkerig. Geen jongen wil een meisje die net volgt hem de hele dag. Bovendien, als je wilt meer over hem te weten komen, doe niet stalken van de arme man. Net weten te komen over hem van zijn vrienden die je vertrouwt. Bijvoorbeeld, vraag hen over zijn sympathieën en antipathieën, welke muziek hij is in, wat concerten gaat hij aan, als hij iemand wil, etc. Heb vertrouwen in jezelf, en het zal laten zien dat je een geweldig persoon. Wees niet iemand die je niet bent. Je wilt dat hij je om wie je bent.
 6. 6
  Wees niet onhandig flirterig. Als hij niet met je praten op het moment dan niet komen op een te sterk. Weet een beer in winterslaap ook niet worden!
 7. 7
  Glimlachen en oogcontact. Als je niet lacht, zal hij je niet in de gaten, en als hij dat doet, zou hij gewoon denken dat je saai en niet de moeite waard te praten bent. Dus je moet altijd op een grote glimlach om zijn aandacht te trekken. Als je denkt dat je niet goed in glimlachen, probeer te denken aan iets dat maakt je aan het lachen, iets wetenswaardigs over zijn lichaam te vinden, of je kunt proberen het aantrekken van een valse glimlach en u kunt vinden dat een echte, echte glimlach verschijnen alle van een plotselinge. Je moet jezelf gelukkig te maken, om gelukkig te zijn. Tenzij het maakt je echt kunstmatig gevoel, leren hoe je mensen te schieten een geruststellende, en laat hen weten dat je een gelukkig en zelfverzekerd persoon die wil. Het idee is om te communiceren dat je hun bedrijf wilt uitnodigen.
 8. 8
  Leuk zijn. De man die je graag zal dan komen en met je praten. Heeft een totaal muurbloempje niet, maar als je gewoon leest, probeer te schattig kijken en wachten tot hij je niet kan weerstaan. Hij vraagt ​​zich misschien af ​​welk boek je aan het lezen bent en neem het gesprek op van daar. Vergeet niet te kijken naar hem en niet het boek als hij tegen je praat. Op die manier zul je kijkt geïnteresseerd in hem, en hem welkom te laten voelen. Dan zal hij denken dat je bent vriendelijk.
 9. 9
  Flirt. Doe het zo veel als je wilt, maar vergeet niet dat teveel flirten, vooral met andere jongens, zal waarschijnlijk krijg hem om kennis te nemen, maar misschien niet op een goede manier. Dus wees voorzichtig! Niet te veel, maar ook niet te weinig doen ofwel. Soms heb je misschien al te girlie, populair, wanna-be, enz. Als hij reageert en je niet denkt dat het echt is, hij gewoon doen omdat je er bent en je bent een meisje en hij denkt dat hij beter kan doen, maar laat hem weten dat hij niet kan. Als hij wordt faken, noemen zijn bluf en zeg iets dat maakt hem weet je niet denkt dat hij is "dat alles". Bijvoorbeeld, als hij in de buurt komt, trek een gezicht en bieden hem tandvlees. Dit zal onbalans zijn ego. En hij zal de juiste indruk te krijgen.
 10. 10
  Opstarten gesprekken die u interesseren beide. Zorg ervoor dat je niet gaan over niets. Zeker zinvol als je met hem praat. Heb je haar niet twirl, veeg je wimpers of giechelen nonstop. Hij kan soort van bang te krijgen en maken plezier van je. Maakt niet uit hoe oud je bent, zal jongens altijd hetzelfde zijn. Wees jezelf! Gewoon zijn wie je bent, dat is de # 1 kwaliteit jongens zoeken in een meisje.
 11. 11
  Hangen met hem vaak, maar niet te vaak, je hoeft niet altijd willen worden opknoping rond, want je zou kunnen zien als een vervelende bug die is altijd rond en gaat nooit weg. Proberen om een ​​gesprek over een interessant onderwerp te starten, bijvoorbeeld, als je bij een voetbalwedstrijd, vraag gerust maar cutely, "Heb ik geen actie missen?" Dit zal hem zeggen dat je wilt weten over het spel, maar ook je wilt zijn mening te krijgen, zodat hij automatisch met je praten over het spel (of andere onderwerpen). Begin langzaam als een film of feest. Probeer het zo merkbaar niet te maken omdat hij niet interesseren.
 12. 12
  Assertief te zijn. Jij bent het meisje. Je hebt de macht. Veel jongens zijn verlegen en onhandig rond meisjes die ze willen, dus niet tegenhouden. Doe wat je wilt doen. Jongens als een krachtige vrouw. Beslissend zijn (zijnde doorslaggevend middel om beslissingen te nemen). Vertel hem wat je wilt dat hij doet, etc. Gewoon niet te bazig te krijgen en laat hem kiezen soms.
 13. 13
  Maak hem zich speciaal voelen. Er moet een reden zijn waarom je wilt dat hij je merkt, en dat is omdat je hem eerst opgemerkt. Laat hem weten - subtiel - dat je geïnteresseerd bent in wie hij is bent, en dat je oprecht wilt krijgen om hem beter te leren kennen.
 14. 14
  Draag de juiste make-up. Make-up is een krachtig hulpmiddel, maar het kan uw natuurlijke schoonheid te verbeteren, maar het kan u ook volledig overschaduwen. Kies een look die je gezicht past, je kleurplaat, en je kledingstijl. Dan leren om het toe te passen ook. Jongens echt niet leuk als meisjes taart op hun make-up. Ze kunnen denken dat het ziet er warm voor een tijdje, maar dan heeft het de neiging te worden als deze: ze breken met je (denkt dat je bent gewoon een pop) en verliefd op een natuurlijke meisje.
 15. 15
  Hoeft niet een Slob. Het is een echte turn-off voor een jongen als hij merkt een meisje heeft geen geborsteld haar haar, heeft haar oren niet schoongemaakt (ze kijken altijd daar) of draagt ​​dezelfde outfit om de andere dag. Zelfs als u niet binnen het normale verwachtingen vallen, moet je minstens uitzien. Het is altijd wenselijk - ongeacht wie is de jongen of meisje.
 16. 16
  Gewoon met hem praten. Als het er op aan komt, praten met een jongen, en flirten met hem, zal zijn aandacht te krijgen. En als dat niet gebeurt, zal er niets werken om het op te lossen.
 17. 17
  Als hij zoekt je weg, geef hem iets om naar te kijken. Als hij naar je kijkt, kunt u een van deze dingen te doen:
  • Kijk verlegen weg. Het maakt je mysterieus lijken, omdat hij niet kan achterhalen waarom je dat deed.
  • Kijk in zijn ogen heel even, dan glimlachen en dalen iets, zodat je kunt "ophalen." (Wees niet al te duidelijk, waardoor je je raar en wanhopig lijken.)
  • Negeer hem. Laat hem je horloge zelf. Als hij alleen is op zoek naar jou, probeer je gedachten te delen. Bijvoorbeeld, je bent in een saaie les, met behulp van uw gezichtsuitdrukking en een gezicht te trekken bij de leraar, dan op zoek naar hem en glimlach. Delen van deze intieme momenten maakt je dichter naar hem toe.
 18. 18
  Vergeet niet dat als je begrijpt wat hem stiekem blikken op jou, hij is waarschijnlijk geïnteresseerd en proberen om u te houden in Zijn ogen. Echter, laat hem weten dat je op zoek bent naar hem.
 19. 19
  Wees niet onfatsoenlijk. Wees jezelf, niet een plastic barbiepop. Het is prima om te pronken met je lichaam, maar doe het op een stijlvolle manier. Echter, je moet dit alleen doen een keer in de zoveel tijd.
 20. 20
  Zoeken welke soorten van dingen die hij leuk vindt en probeer te krijgen in hen. Hij zal waarderen het feit dat je twee dingen gemeen hebben. Echter, je moet niet kopiëren alles over hem - het zal je ziet eruit als een poser.
 21. 21
  Als u nog nooit gesproken met deze man vóór, enkel glimlach naar hem wanneer je langs. Subtiele hints als dat zal houden u in zijn geest. Hij zal zeggen: "Wie was zij? Grote glimlach, haar, gezicht, enz." of "Ik moet om uit te vinden wie ze is." Hij zal dan vallen glimlach terug aan u, en een ding leidt tot een ander. Er is bewijs dat dit zal werken. Probeer het gewoon zelf uit. Als je niet de gewenste resultaten te krijgen, gewoon proberen te zeggen een simpele "Hallo." Het zal hem tonen u vet bent. Dit zou het begin van grote vrienden, die vervolgens kon het begin van een grote vriend / meisje relatie maken.
 22. 22
  Als u merkt dat hij probeert te flirten met u, niet negeren. Flirt terug, maar niet al te duidelijk. Spelen moeilijk te krijgen. Vergeet niet te hard niet te spelen, of zal hij gewoon opgeven en beginnen met een nieuw meisje.
 23. 23
  Probeer niet te veel flirten. Gewoon een beetje hier en daar is prima. Teveel kan overkomen als een wanhopige meisje die flirt met zowat elke andere jongen. Als de man is goed genoeg, hij zal waarschijnlijk niet van de wanhopige type.
 24. 24
  Als je bang bent om met hem te praten, en iedereen pesten u om, met hem praten als je comfortabel over het, ongeacht hoe lang het duurt voelen. Heb kijk hem cutely (maar slechts af en toe.) Trekken zijn aandacht, laat hem hints, en krijg een wederzijdse vriend van jou (als je die hebt) om hem te vragen wat hij denkt over jou. U kunt zelfs uw wederzijdse vriend om hem te vertellen je dat hij goed kijken of iets dergelijks. Op deze manier zal hij je kent als hem en je hoeft niet eens om hem te vertellen!
 25. 25
  Wees jezelf. Mensen zeggen altijd om jezelf te zijn, maar niemand luistert naar het. Denk er eens over. Als de relatie blijft, wordt u leven op een leugen. Het zal allemaal niet echt zijn. Op een gegeven moment ziet hij de echte jij, dus gewoon laten hem nu.
 26. 26
  Wacht niet te lang wachten. Als je het vinden dat je gevoelens voor een man die je niet echt kent, zoals een man die gaat naar je school, maar je nog steeds niet echt met hem gesproken helemaal niet, je moet op te krijgen. Niet maanden wachten om met hem te praten, omdat, als hij voelt zich op dezelfde manier op het eerste, maar hij is te verlegen, zal hij het gevoel alsof je gewoon niet geïnteresseerd. Wanneer je je realiseert dat je hem wilt, neem opladen en de eerste stap zetten, als hij dat niet doet. Laat hem weten dat je hem leuk, want hij zou zich op dezelfde manier. Maar je zult nooit weten, tenzij je hem laten weten. Plus, als je maanden wachten om met hem te praten, kunt u uw vertrouwen te chatten met hem te verliezen, want het is al zo lang geleden dat je voor het eerst twee ontmoette, of sprak laatst.

Tips

 • Wees niet iemand die je niet bent. U wilt een man om je voor wie je bent.
 • Vraag hem niet uit wanneer je voor het eerst met hem praten.
 • Vraag hem nooit uit via een vriend. Hij zal onprettig dat en hij zal gewoon nee zeggen.
 • Als je niet al weet hem er voor hem in grote menigten en maak oogcontact. Als je hem te pakken op zoek naar jou meer dan drie keer, is de kans groot dat hij doet alsof je, hij zal niet worden staren je zonder reden! Start glimlachen of te zeggen, 'Hey!' als je voorbij, op deze manier zal hij merken en te onthouden u en zelfs terug te betalen de gunst. Op die manier kunt u beginnen met praten.
 • Als je ergens dat hij is bent, alsof je hem niet opmerken. Als je met je vrienden, kijk maar een beetje afstandelijk en niet al te geïnteresseerd in wat ze het over hebben (vooral als het over jongens). Probeer te kijken alsof je dagdromen. Dit maakt je lief en nieuwsgierig naar de wereld om je heen te kijken. Hij zal wel interesse.
 • Zeggen wat je denkt, zal hij graag willen weten dat je niet bang bent om je innerlijke gedachten uit te spreken. Je bent geen drone, en elke man moeite te hebben zal het. Gewoon ze niet bang te maken door in te gaan op een spiel. Het is een turn-on voor een meisje dat haar geest houdt, niet degene die gebogen over de wereldheerschappij te zien. Evenzo, niet verstrikt raken in klagen over jezelf, zal dit hem uit te schakelen. Geen man houdt een meisje die altijd klagen over zichzelf, zodat er zeker van zijn! Negativiteit duwt anderen weg, en het verlaagt je gevoel van eigenwaarde. Maar soms moet je een reden om te klagen, anders niet klagen hebben.
 • Wees mysterieus; houd hem gissen. Niet overdrijven, het zal hem gefrustreerd (en niet te vergeten de war) als je het te veel.
 • Wees extravert en maak kleine praten elke keer even. Alleen niet vergeten niet te zijn nieuwsgierig, dat wel.
 • Wees jezelf! Doe niet alsof iemand je niet alleen maar om een ​​man te krijgen. Als hij je alleen als je verandert hij niet de juiste man voor jou!
 • Probeer nooit om het te haasten. Doe het traag te zien en te zien of het zal werken.
 • Wees aardig voor hem en lachen om zijn grappen.
 • Reageren op zijn grappen. Als ze niet grappig, enkel glimlach een beetje en dep hem speels op de arm, en zeggen: "Hilarious." In je echte leven, je sarcasme gebruiken, toch? Je moet er natuurlijk uitzien.
 • Als een jongen je leuk vindt en je terug willen hem is er geen behoefte aan al die gekke dingen gewoon voor gaan!
 • Omdat het te eenvoudig zou kunnen betekenen lieten hem vervelen. Een manier om iemands aandacht te krijgen is om hem nieuwsgierig te maken, en dat betekent dat het verlaten van hem gissen tot op zekere hoogte.
 • Wees jezelf en probeer hem te laten zien dat je hem wilt.
 • Soms als een man weet je van hem, gaat hij op dezelfde manier voelen. Het klinkt wanhopig, maar vertelt een van zijn vrienden die je wilt hem betekent dat hij spoedig zal vinden. Dit zal de man die je graag naar je kijken anders en misschien beginnen wens je terug maken... het gebeurt.
 • Vertel het niet aan je vrienden totdat u zeker weet dat hij je leuk vindt.
 • Als hij echt lijkt geen reactie om te laten zien, kan hij verlegen of introvert zijn (ze zijn niet altijd hetzelfde.) 25% van alle mensen zijn introverte en dat ze moeilijk te lezen maakt. Kijk hoe hij samenwerkt met andere mensen (of als hij samenwerkt). Als hij lijkt in te houden of is uitgesproken met slechts een paar, kan hij vallen in deze categorie. In dit geval, een open en directe is soms de beste optie. Veel van de regels gaan uit het raam.
 • Vergeet niet, als je inspanningen niet lukt, je moet niet vergeten dat het niet het einde van de wereld, en er zijn veel meer vis in de oceaan, dus probeer om verder te gaan. Misschien, het was niet de bedoeling.
 • Chocolade releases een andere chemische stof dat voelt u zich heel gelukkig. Probeer het eens. Maar niet in overmaat.
 • Vergeet niet dat de jongens raken zelden gevraagd, omdat zij degenen zijn die meestal doen de vraagprijs. Neem een ​​kans en vraag hem uit. Aan de negatieve, zou hij zich gevleid en beleefd af. Maar de positieve opwegen tegen de negatieve. Hij heeft waarschijnlijk nooit uit gevraagd door een meisje. Wanneer je hem mee uit vragen, je bent jezelf onderscheiden. Hij zal opmerken en voelen gecomplimenteerd, zult u hem een ​​goed gevoel over zichzelf en over u, en u zult in zijn hoofd staan. Ook als u de borden al hebt gelezen en heb het gevoel dat hij al zou willen dat je (maar misschien is hij verlegen is) is de kans zeer groot dat hij het ermee eens om uit te gaan met je mee.
 • Als je voorbij de man die je wilt de hele tijd in de hal op school, STEP UP. Zeggen: "He, waar is je klas? Ik heb geen zin om naar mijn klas gewoon nog niet." Sommige jongens willen als meisjes de eerste stap zetten, en de volgende dag zal hij je waarschijnlijk terug te betalen door te lopen om je volgende klas.
 • Indien mogelijk, probeer en voeg uw groepen. De kans is groot, zijn vrienden zijn als hem en je vrienden zijn als je, zodat je alles zult waarschijnlijk opschieten met elkaar vrij goed. Het krijgen van uw groep om op te hangen in een plek in de buurt (maar niet recht op de top van) hen is een goede manier om dit te doen.
 • Om te kijken schattig tijdens het lezen of huiswerk met uw vrije hand draai haar rond je vinger voor een seconde of twee en dan te spiegelen terug. Kijk casual.
 • Zorg ervoor dat niet te kijken om wanhopig of plakkerig. Krijgen zijn aandacht, maar hem niet te volgen rond. Laat hem weten dat je hebt andere dingen aan de hand die u belangrijk vindt. Dit zal hem meer over jou en wat je graag doet onderwijzen.
 • Als je ziet dat hij hulp nodig heeft, dan kan je hem helpen. Bijvoorbeeld, als hij liet een boek zeer dicht bij u, kunt u mager en pak het op voor hem. Op die manier zal hij denken dat je aardig en behulpzaam. Jongens echt graag zulke meisjes.
 • Leren om grappen over dingen. Gewoon vriendelijk zijn. Heeft een onaangename buitenissig zijn, maar leren om een ​​beetje humoristisch; jongens vinden dat aantrekkelijk. Of uw humor is sarcasme, clever / geestigheid, maar wees gewoon jezelf en leren lachen. Zijn eigenzinnige en bizarre, hilarische verhalen vertellen, enz. Niet het leven te beroven zo serieus.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig niet te veranderen wie je bent om hem te imponeren. Zoek iemand die je graag voor u, en als hij niet hem dan vergeten!
 • Vraag hem niet te snel, als je hem net ontmoet je moet waarschijnlijk krijgen om hem eerst weten!
 • Nooit tegengekomen zo wanhopig! Het zal gewoon hem weg. De dingen niet forceren als ze niet werken.
 • Vergeet niet wie je bent en een man is niet wie je bent! Blijf trouw aan jezelf!
 • Laat hem je achtervolgen. Als je lijkt te interesseren, zou hij beginnen aan ruimte zich van jou.
 • Laat geen jongens nemen over je leven. Er zijn zo veel andere goede dingen in deze wereld.
 • Als een man wordt steeds tussen u en uw meisjes, hij is het probleem vergeet niet laten een jongen krijgen tussen u en uw beste vrienden.
 • Je zou uiteindelijk verliezen een man als een vriend, of een vriend.
 • Word vrienden met zijn vrienden, zal het gemakkelijker zijn voor u en maken hem meer comfortabel om je heen!