Wkanl

Hoe om te hydrateren de huid

Een veel voorkomende huidprobleem is over-drogen en uitdroging van de huid. Dit kan zeer irriterend en moeilijk te ontdoen van, omdat het ongemakkelijk en maakt make-up zeer moeilijk gelijkmatig. Dit artikel bevat routines en tips te helpen bestrijden uw over-gedroogde huid en krijgen die baby zachtheid je wilt!

Stappen

Hoe om te hydrateren de huid. Gebruik een hydraterende gezichtsmasker.
Hoe om te hydrateren de huid. Gebruik een hydraterende gezichtsmasker.
 1. 1
  Scrubben je huid. Dit zal alle resterende dode huidcellen te verwijderen en verminderen schilfering. Gezichtsscrubs en exfoliërende wast zijn goed, maar als je huid al droog deze kunnen vaak chemicaliën die zijn ontworpen voor meer vette huid en zal uw droogheid erger bevatten. Kijk voor scrubs gericht op droge huid, of gebruik een scrubhandschoen, of zelfs alleen maar een handdoek.
 2. 2
  Gebruik een hydraterende gezichtsmasker. Dit zal uw huid een boost van deep-down hydratatie te geven. Kijk voor maskers die niet op basis van olie zijn, omdat ze je poriën kunnen verstoppen en geven u vlekken of mee-eters. Maskers met 'niet-comedogeen' (zal niet poriën verstoppen) op het etiket zijn ideaal.
 3. 3
  Hydrateren. Je moet over twee verschillende vochtinbrengende - een 'dag' en 'nacht'. Uw 'dag' moisturizer moeten zijn lichter en gebruikt om prep uw huid voor een nog make-up dekking - als het te zwaar huid kan er glanzend en vettig aanvoelen. Uw 'nacht' moisturizer moet veel zwaarder zijn en dringen dieper in de huid op lange termijn hydratatie te verkrijgen. Bij de keuze van je moisturizer zorg ervoor dat het niet op oliebasis en is zeer zacht voor de huid, zonder parfum of kleur - sommige hebben heel hard of zeepachtige stoffen die gevoelige huid kunnen irriteren. Vaak de beste vochtinbrengende zijn de eenvoudigste en goedkoopste - probeer waterige crème van uw apotheek.
 4. 4
  Concentreer je op de droogste gebieden. Als u bepaalde gebieden van droogte of irritatie, gebruik een kleine hoeveelheid olie gebaseerde zalf of crème verkrijgbaar bij uw apotheek, zoals hydrocortison crème. Deze producten moeten met mate gebruikt worden als te veel poriën verstoppen en veroorzaken vlekken.
 5. 5
  Gebruik minder make-up! Het klinkt misschien contra-productief in toedekken lelijke droge plekken, maar make-up is slecht voor je huid en zal eventuele huidproblemen erger maken. NIET VAN TOEPASSING STICHTING VOOR droge plekken. Dit wordt oranje of schilferige en maak de patches kijken veel meer merkbaar, evenals het verlengen van de duur van de tijd die je hebt moeten nemen met hen of zelfs waardoor ze slechter. Beter om kale droge plekken voor een paar dagen dan opvallend oranje bits voor weken hebben.
 6. 6
  Gebruik zeer licht, goede kwaliteit minerale make-up. Vloeibare make up sticks prominenter te drogen patches en ziet er veel meer ongelijk dan minerale make-up, maar de minerale make-up die u gebruikt moet van goede kwaliteit zijn, zo goedkoop spul bevat agressieve en drogen van chemische stoffen die ervoor zorgt dat uw huid erger. Investeren in een aantal goede kwaliteit, licht poeder dat uw teint zal zelfs. Gebruik ALTIJD moisturizer voor het aanbrengen van make-up.
 7. 7
  Hydrateren van binnen naar buiten. Zorg ervoor dat u veel water drinken per dag - ongeveer twee liter moet het doen - om vlekken en hydrateren de huid te wissen. Slechte huidkwaliteit kan ook worden veroorzaakt door een slechte voeding en gebrek aan vitaminen, dus zorg ervoor dat je eet veel fruit, eiwitten (vooral als je vegetarisch bent), en voldoende bewegen. Ik weet zeker dat je had dit verkondigd heb duizend keer eerder, maar geloof me, het werkt!

Tips

 • Als u vermoedt dat u een ernstige onderliggende huidprobleem zoals eczeem hebt, of als je droge plekken niet opruimen binnen een paar maanden, zie uw arts. Kunnen zij in staat om crèmes voorschrijven of adviseren geschikt is voor uw conditie.
 • Als je vlekken en mee-eters, evenals droge plekken, focus op de eerste elimineren van de droge plekken, zelfs als de moisturizer verergert de vlekken. Vlekken kan gemakkelijk worden bedekt met concealer: droge plekken kan het niet. Ook, zorg ervoor dat u geen gezicht wast of scrubs ontworpen om vlekken te elimineren: dit zal de droge plekken veel erger maken. Hydrateren je hele gezicht en breng plek crème direct op plekken te minimaliseren drogen.