Wkanl

Hoe om te gaan met mensen die altijd klagen

Er zijn een heleboel vervelende mensen zijn die graag zeuren en klagen over anderen zonder reden. Veel van deze mensen zijn passief agressief sorteert. Deze stap voor stap handleiding zal (hopelijk) helpen omgaan met zulke mensen.

Stappen

Hoe om te gaan met mensen die altijd klagen. Accepteer dat als je wordt geklaagd over voor iets wat je zeker weet dat je het niet doet, dan is het niet jouw probleem.
Hoe om te gaan met mensen die altijd klagen. Accepteer dat als je wordt geklaagd over voor iets wat je zeker weet dat je het niet doet, dan is het niet jouw probleem.
 1. 1
  Accepteer dat als je wordt geklaagd over voor iets wat je zeker weet dat je het niet doet, dan is het niet jouw probleem. Realiseer je dat je niet het probleem, het is degene klagen die een probleem heeft. Dat klopt, ze een probleem hebben.
 2. 2
  Laat deze persoon klaagt contact met u op. Maak je gezicht neutraal, op de 'kan me niet schelen' look. Denken dat je een bakstenen muur en ze zijn de rubberen bal zou kunnen werken. Rubberen ballen stuiteren bakstenen muren.
 3. 3
  Vraag de klager om hun klacht op schrift gesteld. Vertel ze dat het belangrijk is dat ze alleen de feiten, niet hun gevoelens. Dan hen aanmoedigen om hun opmerkingen te geven aan de persoon (of personen) die kan eigenlijk iets aan doen hun klacht. Negen van de tien keer, zullen ze stoppen met klagen en ze zullen niets opschrijven.
 4. 4
  Denk aan de klager als een drie jaar oud. Hun leven is meer geschikt voor een klein kind dan een tiener, omdat alles wat ze doen is janken en klagen zonder reden.
 5. 5
  Als je moet lopen door de klagers, lopen door ze met je vrienden. U zult minder van een doelwit zijn.

Tips

 • Hier zijn een aantal redenen waarom mensen zeuren en klagen de hele tijd:
  • Ze kunnen een groot ego, of denken dat ze beter zijn dan de rest, en dat is (meestal) niet waar.
  • Meestal mensen die klagen zijn ongelukkig. Ze zijn ontevreden met het leven. Ze krijgen niet wat ze willen of nodig hebben om gelukkig te zijn, dus ze klagen.
 • Stuur ze naar JustGriping.com. Een online plaats voor hen te janken en klagen de hele dag lang zonder vervelende iemand anders.
 • Wanneer een persoon klaagt, kunt u een oplossing voor te stellen. Soms is het nuttig, maar er is een kans dat ze zullen zeggen: "Ja, ik weet het, maar...." klagen klagen klagen, enz.
 • Als ze klagen over jou en eisen een verontschuldiging, en je hebt geen idee wat je verkeerd hebt gedaan, geef het niet aan hen! Het is niet jouw schuld dat ze nooit tevreden zijn!

Waarschuwingen

 • Mensen die overmatig klagen zijn ellendig en ze nemen hun ellende op IEDEREEN.
 • NOOIT zeggen: "Nou, dat is jouw probleem, dan!" Het zal je in de problemen

Dingen die je nodig hebt

 • Veerkracht
 • Enkele goede vrienden
 • Je nodig hebt om enige afstand te nemen van het onderwerp. Probeer niet om uw mening naar voren gebracht, omdat dit zou de klager brandstof, maar het hoofd koel houden en te luisteren zonder dat je emoties betrokken.