Wkanl

Hoe op je vriendje te schakelen

Je hebt een vriendje, en nu wil je zijn interesse in je omhoog te hete zweterige seks. Misschien voel je dat alles is aardig en vriendelijk geweest tot nu toe, maar nu wil je hem op te zetten. Hier zijn enkele stappen om te helpen.

Stappen

Hoe op je vriendje te schakelen. Als je samen bent, het aanraken van de belangrijkste component is.
Hoe op je vriendje te schakelen. Als je samen bent, het aanraken van de belangrijkste component is.
 1. 1
  Als je samen bent, het aanraken van de belangrijkste component is. Breek de aanraking barrière door dingen die goed voor hem dat hij zal waarderen voelen doen. Doe je handen omhoog zijn shirt en krassen op zijn rug, of lichtjes zijn borst. Als je echt wilt om dingen te warmen, zorg ervoor dat de accenten zijn gevarieerd. Niet hetzelfde doen tot het punt waar je bent voorspelbaar. Mannen als verschillende smaken. Ook hem te raken in het openbaar toont iedereen rond dat hij is van jou, en jij bent zijn. Echter, wees voorzichtig niet om een ​​"scene" te maken, vooral als hij is gevoelig of verlegen, daarnaast niet teveel van hem te raken. Je wilt niet lijken aanhankelijk.
 2. 2
  Spontane is goed! Zijn knie of dijbeen liefkozend wrijven terwijl je praat met hem je zou willen kijken in de ogen en lipsand bijten je lippen en booommmm zou hij u later kus op
 3. 3
  . Staren in zijn ogen, jongens vinden deze sexy!
 4. 4
  Afhankelijk van zijn stijl, zou hij net als de haren op de achterkant van zijn hoofd wordt gerukt zachtjes tijdens het kussen. Misschien zelfs hem te duwen in een muur en kus hem, als hij houdt van een beetje ruwheid.
 5. 5
  Na hem niet zien voor een tijdje, rennen en springen op hem, met hem je op te vangen. Jongens denken dit is leuk en het maakt ze zich speciaal voelen, want het toont uw ijver om hem heen. Maar zorg ervoor dat hij kan en wil je op te vangen!
 6. 6
  Bijt je onderlip als u op zoek bent in zijn ogen. Jongens hou van deze.
 7. 7
  Spontaan grijp hem bij zijn shirt, trek hem in en kus hem hartstochtelijk. Als hij vraagt: "Waarom heb je dat gedaan? ', Zeg hem omdat je" Voelde alsof het "en lopen. Hij zal waarschijnlijk volgen je.
 8. 8
  Als je bubbly voelt, en je zowel thuis alleen bent, neem het op afstand van hem, draai van tv, en hem speels daag de afstandsbediening te halen. Als je kunt, plak het ergens zal hij willen krijgen om op die u graag in uw tee of achter een beha bandje. Worstelen hem op de bank, want hij zal waarschijnlijk willen dat remote back. Toch kan hij waarschijnlijk zo afgeleid dat hij zal vergeten over de tv.
 9. 9
  Kussen, likken, knabbelen, of bijten zijn nek of oren. Dat is alles wat er is.
 10. 10
  Draag een sexy lotion of parfum, misschien spuit een kleine hoeveelheid op zijn kussen, omdat jongens leren ruiken hun meisjes 'te onderscheiden in de tijd en leren om het te houden. Gebruik niets te sterk en er geen oude-dame parfum ofwel!
 11. 11
  Bel hem nooit meer dan 2 keer per dag. Het zal houden hem aan je te denken, af of je zult bellen. Echter, met de huidige tech apparaten, kunt u Twitter, e-mail, schrijf op Facebook, en dus op meerdere malen per dag. Gebruik je eigen oordeel.
 12. 12
  Als algemene vuistregel, als een man denkt dat je ingeschakeld bent op, zal hij de neiging te krijgen ingeschakeld.

Waarschuwingen

 • Overhaast het niet, neem de juiste hoeveelheid tijd. Hoe langer de tijd, zal het meer spanning opgebouwd worden in Hem. Hij zal zijn als stopverf in je handen.
 • Niet te opdringerig of krachtig te zijn op alle. Ken de tekenen dat je vriendje wil gaan worden ingeschakeld, door zijn niveau van samenwerking. Herken de halfslachtige "stop" hij uitspreekt met een glimlach op zijn gezicht tegenover de geërgerd "stop" mompelt hij met een frons.
 • Wees voorzichtig met wat je doet met de specifieke soorten jongens, als verschillende jongens op verschillende manieren te worden aangezet kunnen reageren.
 • Draaien hem op hoeft niet per se te leiden tot geslachtsgemeenschap. Kennen de alternatieven en het plan bij aankomst in een happy end dat u zowel past.
 • Doe niet zo aanhankelijk. Geef je vriend wat ruimte, dus als je hem aanraakt, zal hij echt voelen.