Wkanl

Hoe maak je nagels er goed uitzien

Met schone, gezonde nagels maakt je hand verschijnen langgerekte en sierlijk. Vier manieren van het houden van uw nagels gezond en instructies over hoe toe te passen polish, lees dan verder!

Stappen

Hoe maak je nagels er goed uitzien. Gebruik een nagelborstel.
Hoe maak je nagels er goed uitzien. Gebruik een nagelborstel.

Houd je nagels gezond

 1. 1
  Niet bijten of plukken! De eerste stap aan het hebben van gezonde nagels, is om te voorkomen dat bijten ze, zal dit de kans op het hebben van die nagels u zo wenst te verhogen! Bovendien beschadigen de nagelbed uitnodigen bacteriële en schimmelinfecties.
 2. 2
  Gebruik een nagelborstel. Reinigen met een nagelborstel is een zachte manier om vuil, dode huidcellen en bacteriën te verwijderen uit onder je nagels. Dit is vooral belangrijk als je bijt je nagels.
 3. 3
  Neem biotine supplementen. Hoewel er niet veel bewijs om aan te geven dat het nemen van extra vitamine supplementen zal je nagel gezondheid te verbeteren, wat onderzoek suggereert dat biotine zwakke nagels kunnen versterken.
 4. 4
  Bevochtig je handen. Maak er een gewoonte van het gebruik van vochtinbrengende crème, die helpt het voeden vocht aan je nagels, het voorkomen van losse velletjes en het houden van uw handen zacht.
 5. 5
  Niet afbreken losse velletjes. Dit heeft vaak scheuren gezond weefsel rond het nagelbed, die ziet lelijk en kunnen leiden tot infectie.
 6. 6
  Houd je nagels droog. Overmatig vocht kan ertoe leiden dat uw nagels broos en split groeien, dus draag handschoenen wanneer je afwassen en vermijd weken uw handen in het bad.
 7. 7
  Draag handschoenen bij het ​​gebruik van agressieve chemicaliën. Sterke reinigingsmiddelen zoals bleekmiddel en wasmiddel kan nagels verzwakken.
 8. 8
  Als je broze nagels, gelden duidelijke nagellak. Dit zal helpen uw nagels behouden hun natuurlijke vocht. Als je de neiging om flinterdunne nagels hebben, zijn er nagelverharders die vezels in de vloeistof die enorm helpen.
 9. 9
  Overweeg groeien je nagels. Lange, sterke nagels zijn de afgunst van elke gal die ze ziet. Merk op dat als je eenmaal begint het kweken van je eigen nagels, kan het maanden duren om ze te krijgen waar je ze wilt hebben.
  • Als u op zoek bent naar een snelle oplossing, draag nep nagels. Hoewel acryl nagels zijn waarschijnlijk niet uw echte schade, voorkomen ze toe te passen met onhygiënische gereedschap of waardoor ze te scheiden van de natuurlijke nagels, die beide kunnen infecties uitnodigen.

Nagellak

 1. 1
  Was uw handen in een warm sopje. Zorg ervoor dat je nagels schoon zijn door ze te wassen gedurende 30 seconden. Droog ze goed af.
 2. 2
  Verwijder polijsten met een zachte katoenen bal. Dribble een kleine hoeveelheid nagellak remover op zoveel katoen ballen als je nodig hebt om alle nagellak volledig te verwijderen. Als je een plek die is moeilijk te bereiken met een watje, gebruik dan een wattenstaafje, als alternatief, knijpen een klein stukje katoen, wikkel het rond de platte kant van een cuticula stok, laten weken met nagellak remover, en gebruik het om die lastige plaatsen te bereiken.
  • Om nagels gezond te houden, gebruiken aceton-vrije nagellak remover (aceton droogt nagels) en niet meer dan een keer per week toepassen.
 3. 3
  Reinig je nagels. Onderzoekt de staat van uw nagels. Met de polish nu verdwenen, kunt u alle vuil is opgehoopt onder je nagels zien. Gebruik een goede nagel borstel om weg te spoelen het vuil onder de nagels. Nogmaals, als je een plek die is koppig, gebruik zachtjes je nagelriem stok om de moeilijk te bereiken plaatsen te krijgen.
 4. 4
  Knip je nagels gelijkmatig. Je moet knippen uw vinger nagels door het volgen van de natuurlijke curve van je vingers. Afgeronde toppen er beter uitzien op de meeste mensen de voorkeur boven vierkante, het verzachten van de hand voor een meer delicate uitstraling. Het is belangrijk om de nagels te knippen om hen voor te bereiden om te worden ingediend.
  • Als u van plan bent om je nagels te laten groeien, snijd ze allemaal neer op dezelfde lengte op voorhand, zodat ze groeien in gelijkmatig.
  • Hoewel nagels iets moet worden afgerond, altijd snijd teennagels recht af, waardoor ze niet steeds ingegroeide.
 5. 5
  Vijl je nagels met een fijn-geweven nagelvijl. Als schuurpapier voor meubels, zijn er verschillende grutten van nagelvijlen voor verschillende doeleinden; met natuurlijke nagels, je een fijne korrel bestand wilt. Schuif de file langs de rand van de nagel, beweegt slechts in een richting te splijten en scheuren te voorkomen.
  • Zorg ervoor dat alle stofdeeltjes die door het depot te verwijderen.
 6. 6
  Breng een dunne laag van duidelijke nagel verharder. Er zijn een aantal uitstekende nagel-verharding producten die je nagels sterk en gezond te houden.
 7. 7
  Zodra de nagels volledig droog, verf ze met gekleurde nagellak. Steady je handen en verf elke nagel afzonderlijk, te beginnen aan de ene kant en werk je een weg door in drie of vier slagen. Doe maar een hand tegelijk stoten en vlekken te voorkomen. Als polish op uw huid krijgt, gebruiken remover om het uitstappen.
  • Maak niet de fout van de toepassing ervan te dik niet te maken. Om uw nagellak op zoek naar helder en professioneel, je wilt elke laag te gaan op mooie en dunne, dikke polish duurt langer om te drogen, heeft een grotere kans op vegen, en creëert geborreld, kromgetrokken contouren.
  • Als u een van die mensen die gewoon niet stil kan staan ​​zitten, schilder een vinger tegelijk. Wanneer een nagel helemaal droog is, verf de volgende. De bonus is dat, zelfs als je een ongeval hebt, heb je nog maar verpest een nagel en niet alle van hen.
 8. 8
  Zodra de nagels volledig droog is, breng dan een tweede laag van de kleur, indien gewenst. U kunt opnieuw dezelfde kleur of gebruik van een tweede naar een unieke kleur te creëren.
 9. 9
  Zodra de nagels volledig droog zijn, een duidelijke toplaag. Dit zal een beschermend omhulsel over de gekleurde nagellak, die lijkt zwakker te maken.

Tips

 • Reinig je nagels dagelijks, het zal ze er schoner en ze gezond te houden.
 • Als bijten is een gewoonte die je hebt, breng dan een blanke lak van nagellak die slecht smaakt.
 • Zorg ervoor dat uw nagels ingediend en geknipt te houden. Consequent handhaven van een mooie nagel vorm zal u toelaten om ze gelijkmatiger groeien.
 • Wanneer uw nagels te krijgen te lang, knip ze, anders zullen ze chip en breken.
 • Als je een nijnagel clip het uit. Als de huid rond de nagels heeft een cut zetten ontsmettingsalcohol op. De alcohol reinigt de snit en zeehonden het snel.
 • Als een nagel breekt, kunt u al uw nagels knippen tot dezelfde lengte.
 • Zorg ervoor dat uw nagels zijn zelfs.
 • Het is ook niet een goed idee om je nagelriemen te snijden. Hooguit kan jij ze terug met een saaie stok, maar snijden zal bacteriën om uw nagelbed te voeren, waardoor infecties.
 • Doe olijfolie en een spijker versterking lotion op uw nagels en laat het inwerken gedurende ongeveer 5 minuten. Reinig onder je nagels schilder dan twee lagen van een duidelijke polish op de top van je nagels.
 • Als nagellak op uw huid krijgt, zal het af te wassen binnen een paar dagen als je je handen te wassen.
 • Was uw handen met water en zeep.
 • Drink veel water en melk. Wrijf vingernagels dagelijks met vitamine E olie. Eet fruit en groenten.
 • Het is niet aan te raden om je nagels te dienen als het beschadigt je nagels. Voor gezonde nagels, overwegen ze alleen snijden en waardoor ze van nature glad te strijken.
 • Als je knippen en het indienen en het schoonmaken onder je nagels een scherp voorwerp gebruiken om schoon onder de nagels; uw overwoekerd nagels zal direct langer zijn en je vingers zal pijnlijk voor een tijdje.

Dingen die je nodig hebt

 • Nagel trimmer of bestand
 • Katoenen ballen of swabs
 • Nagel kleuren (basis en top coat)
 • Lotion
 • Handzeep
 • Handschoenen
 • Biotine supplementen (optioneel)
 • Nail Polish Remover