Wkanl

Hoe te lange, sterke nagels groeien

Heeft u korte, stompe of ongezond uitziende nagels? Hebt u het soort nagels die maar niet groeien langs handbereik? Wil je die lange, prachtige nagels dat zie je mensen met op TV, zonder de uitgaven veel geld op acryl en nep nagels? Dan blijven lezen. Dit artikel zal u tonen stap-voor-stap hoe lang en sterke nagels groeien, en houd ze zo goed, ZONDER ENIGE verspillen van uw geld.

Stappen

Hoe te lange, sterke nagels groeien. Stoppen met bijten ze.
Hoe te lange, sterke nagels groeien. Stoppen met bijten ze.
 1. 1
  Stoppen met bijten ze. Ja.. het is vrij moeilijk. Maar ze hebben een aantal bitter smakende polish op de markt. Ga naar de supermarkt en een pick-up. Je kunt het gebruiken op je blote nagel, of op de top van de Poolse. het enige is, kunnen zij opnieuw worden aangebracht om de paar dagen voor de bittere smaak te blijven.
 2. 2
  Houd nagelvijlen rond. Gewoon bestand een keer per week. Afhankelijk van de genen, kunnen nagels gemakkelijk breken. Nagels breken vaak als ze ongelijk, en nagels natuurlijk ongelijk groeien. Dus stash bestanden overal, en wanneer zie je oneffenheden, dienen ze allemaal op dezelfde lengte, vorm en grootte.
 3. 3
  Weten wat voor soort nagels je hebt. Er zijn 5 soorten nagels. Ze droog, bros, beschadigd, zacht en normaal. Als je normale nagels..... je bent een mooie gelukkige gal! Je nagels hebben absoluut geen gebreken (behalve bijten als je schuldig voor dat.) Als je droge nagels, olijfolie van toepassing op de kale nagel en nagelriem twee keer per dag en masseer het inch Als je broze nagels, betekent dit dat ze te stijf en behoefte vocht. Als je nagels beschadigd hebben, ze splitsen, crack, NOOIT groeien, en DESPERATELY hulp nodig. Dit kan te wijten zijn aan een gezondheidsprobleem. Dan is er zachte nagels. Verrassend, betekent dit dat uw nagels te veel vocht! De dader is water, dus vergeet niet om handschoenen te dragen.
 4. 4
  Drink water. Je nagels zullen u voor het houden. U kunt ook multi vitaminen nemen om de groei te versnellen en lotion zorgt ervoor dat het vocht in
 5. 5
  Probeer ook te hanteren meer natuurlijke voorwerpen dus ruilen kunststof voor hout, stof-leder etc. Je kunt dit doen door simpelweg het kopen van meer natuurlijke producten, dus dat betekent dat er geen snoep! Het is moeilijk, maar als je van de suiker voor een tijdje je nagels sterker zal groeien en zal niet zo makkelijk breken.
 6. 6
  Toepassing meer dan een laag van nagellak, of een base coat twee lagen nagellak, en dan een top coat. Dit stopt gewoon chippen en zal uw nagels er sterker, maar als je niet de tijd om dit te doen hebt kun je speciale anti-chip nagellak kopen, maar deze zullen niet zo goed werkt. Een andere manier om te stoppen met chippen is om een ​​aantal van de nagellak op het puntje van je nagel passen. Voeg ook een verse toplaag dagelijks naar uw manicure. Het gebruik van nagellak remover wanneer uw manicure chips je nagels zal verzwakken in plaats van versterken van hen.

Tips

 • Wist u dat de nagels sneller groeien bij warm weer dan in koud, mannen nagels groeien sneller dan vrouwen, en hoe langer de vinger is, hoe sneller het groeit? Nou, je doet nu!
 • Bij het indienen van uw nagels, bestand in een richting. Heen en weer kunnen helpen splijten en scheuren ontstaan.
 • Behandel uw nagels alsof je natte nagellak op hen. Gebruik nooit je nagels te schillen of scratch iets uit, of je nagels kan chip en verloop van tijd zwakker.
 • Als u cant stop bijten je nagels, dan traceren je hand op een stuk papier en geef het aantal echt lange nagels. Elke dag zet je hand tegen het en zodra uw nagels groeien zo veel als op het stuk papier, knip ze lichtjes en verf ze in een prachtige nieuwe kleur. Deze methode is zeer de moeite waard, en ik beloof je, na deze wordt u bewonderen uw prachtige nieuwe nagels de hele dag door! U voelt zich zo trots zijn op jezelf!
 • Nagelriemen zijn een groot deel van de nagel groei, en olijfolie is precies wat je nodig hebt om je nagels groeien sterk. Week je nagels in warm water en duw je nagelriemen. Pat goed drogen en voeg de olie. Masseer elke nagel voor ongeveer een minuut. Niet bestand te vaak, en volledig te vermijden polijsten van uw nagels.
 • Gebruik handschoenen bij het afwassen om de chemische stoffen in de soap te houden van schade aan uw nagels.
 • Als om wat voor reden dan kunt u een bittere polish niet te krijgen, gebruik gewoon normale nagellak, maar nog wat rode hete peper of jalapeno peper sap (het sap werkt beter dan peper) en doe er wat in Poolse en poets het op je nagels. (Zelfde regels van toepassing met polijsten het op dagelijks.)
 • Voeg lotion op je handen, het houdt het moistorized.
 • Als je wilt blijven groeien uit je nagels zorg ervoor dat voordat u een aanvraag polish gebruik een strengtener / basecoat dat je nagels meer sterkte en zal geven en stoppen met de polish uit te sterven je nagels.
 • Zet handdesinfecterend op je nagels dan na tien minuten gelden vaseline en lotion voor gebarsten huid of lotion gespecialiseerd voor de droge huid en handen als je Aveeno hand en huid lotion kan zetten voor de droge huid zal geven vochtinbrengende deze methode zal helpen uw nagels groeien weer sterk en gezond; 'D
 PS week ze in citroensap of melk (het zal je calcium te geven)

Hoopt ​​dat dit helpt.

 • Probeer het toepassen van Vaseline op je nagelriemen.
 • Putting vitamine poeder (dat je meestal mengen in het water om te drinken) op je nagels helpt hen lang en sterk te worden!
 • Krijg een kom warme melk, het bleekt en sterke punten van de nagel.

Waarschuwingen

 • Als u het schilderen van uw nagels, dan vergeet niet om een ​​raam open of een ventilator op te verlaten. De geur kan leiden tot misselijkheid, duizeligheid en hoofdpijn.