Wkanl

Hoe kunt u uw nagels te laten groeien

Het kan moeilijk zijn om te groeien je nagels mooi en lang, omdat iedereen de nagels groeien tegen een vast tarief, ongeveer een millimeter per maand. Wat je kunt doen is de bescherming van uw nagels, geef ze de juiste voeding, en maken ze langer zijn dan ze in werkelijkheid zijn. Deze stappen zijn eigenlijk heel gemakkelijk, gelukkig. Lees verder voor een bespreking van hoe dat te doen!

Stappen

Hoe kunt u uw nagels te laten groeien. Was uw handen met een zachte zeep.
Hoe kunt u uw nagels te laten groeien. Was uw handen met een zachte zeep.

Het maken van uw nagels langer lijken

 1. 1
  Was uw handen met een zachte zeep. Met behulp van een harde zeep kan uw nagels broos maken.
 2. 2
  Droog uw handen met een handdoek.
 3. 3
  Vul een plastic kom met voldoende witte azijn om uw nagels te dekken.
 4. 4
  Geniet van je nagels (een hand tegelijk) in de azijn voor 3-5 minuten, terwijl de andere hand houdt de kom stabiel.
 5. 5
  Neem uw ​​hand van de azijn en droog ze af met een papieren handdoek of vaatdoek.
 6. 6
  Was uw handen met water en zeep om de geur van de azijn te verwijderen
 7. 7
  Voorzichtig terug te duwen je nagelriemen en nagels vijlen, indien nodig.
  • Niet knippen uw nagelriemen. Artsen raden het snijden van je nagelriemen om verschillende redenen. Voor een, kan snijden nagelriemen leiden tot infecties, die de groei van de nagel zou hinderen. Ook snijden nagelriemen hebben de neiging te groeien terug, terwijl het duwen van je nagelriemen terug zou kunnen maken ze permanent kleiner lijkt.
 8. 8
  Ook kunt u handdesinfecterend gebruiken nadat je klaar bent. Laat het verblijf voor 4 minuten en dan afwassen en je bent klaar.

Strategieën voor niet bijten je nagels

 1. 1
  Breng twee lagen van hard-nagel vinger nagellak
 2. 2
  Laat gedurende 2 uur en voeg dan nog een laag van hard-nagel vinger nagellak.
 3. 3
  Zorg ervoor dat je vinger nagellak is niet klonterig of dik. Dit kan uw nagels er onaantrekkelijk. Plus, als de lak af komt plotseling en / of krachtig kan beschadigen je nagels, dat is geen goede zaak.
 4. 4
  Als je je nagels bijten proberen deze methode. Als je gaat ze bijten nadenken over wat ze eruit zal zien als je ze eenmaal, walgelijk hebben gebeten.
 5. 5
  Als u de behoefte voelen om uw nagels te bijten, kauwen een stukje kauwgom. Je kunt niet je nagels bijten als je al iets anders bent kauwen!
 6. 6
  Doe citroensap op je nagels. Dit is annother manier om jezelf te houden van het bijten je nagels. Gebruik een kleine kom en doe er wat citroensap erin. Dompel de toppen van je vingers in de kom. Laat ze drogen. Wanneer je naar je nagels te bijten, zul je de zure smaak van de citroen smaak.

Begrijpen wat zou kunnen helpen uw nagels te laten groeien

 1. 1
  Denk na over biotine supplementen als een manier om uw nagels lang en sterk te maken. Biotine is een supplement voor uiteenlopende gevallen van diabetes haargroei. Biotine is ook effectief bij de behandeling broze nagels, waardoor ze sterker en minder waarschijnlijk te splitsen of breken. Biotine kan worden gevonden in natuurlijke voedingsmiddelen, hoewel het gewoonlijk wordt als supplement.
  • Biotine zal niet per se je nagels sneller of langer te laten groeien. Nogmaals, er is geen wetenschappelijk bewijs om te suggereren dat nagels kunnen worden aangespoord om sneller of langer te laten groeien door een dieet of levensstijl. Wat Biotine zal doen, is ervoor zorgen dat uw nagels breken minder vaak en dat ze voller. Nagels die minder kraken hebben vaak een betere kans om langer te groeien de natuurlijke manier.
  • Natuurlijk voorkomende Biotine absorbeert in het lichaam relatief slecht. Het kan echter worden van nature in veel voedingsmiddelen:
   • Tarwekiemen
   • Volkoren granen
   • Volkorenbrood
   • Eieren, zuivelproducten
   • Noten
   • Snijbiet
   • Zalm
   • Kip
 2. 2
  Hydrateren je nagels, vooral tijdens de wintermaanden. Wanneer uw nagels laten de cuticula, ze zijn al dood cellen, wat betekent dat ze zelf niet zullen herstellen. Dit betekent dat je moet zorgen ze zelf.
  • Elke keer dat je je handen te wassen, afwerking van uw sanitaire regime door het toepassen van handcrème om uw handen en nagels. Dit zal uw vinger nagels houden van steeds te broos, van kraken, of van splitsing.
  • Draag handschoenen tijdens de wintermaanden als je naar buiten gaat. Gebruik rubberen handschoenen als je binnenshuis schoonmaken of afwassen, bijvoorbeeld.
 3. 3
  Heb je nagels niet bloot aan nagellakremover herhaaldelijk nagel. Elke keer als je afvegen nagellak remover, je verzwakt je nagels. Neem een ​​pauze van de toepassing van nagellak (en dus nagellak remover) om je handen om de week of elke derde zwak. U zult komen met sterkere nagels.
  • Probeer op zoek naar een polish die niet hoeft elke week worden ververst. Als u niet kunt vinden, probeer dan op zoek naar een polish die kunnen worden ingekleurd dan wanneer uw luim slaat u op een andere manier of je ziek van die kleur.

Mythes over vingernagel groei

 1. 1
  Constante activiteit zal de groei stimuleren vanwege verhoogde bloedstroom. De mythe die er zijn is die piano spelers hebben echt sterk, lange nagels. Artsen zeggen dat, terwijl er een kans is dat de verhoogde bloedtoevoer stimuleert de groei (het is nog niet bewezen), verhoogde impact op de uiteinden van de nagels betekent meer breken en splitsen, wat betekent nagels die moeten worden bijgesneden.
 2. 2
  Verhoogde inname van eiwitten zal de groei stimuleren. De mythe is dat omdat nagels zijn gemaakt van eiwitten (keratine), waardoor ze meer eiwit in een dieet helpt te groeien. Er is geen bewijs om dit te ondersteunen, echter.
  • De waarheid is dat een tekort aan eiwitten zal leiden tot nagels te zwak en onderontwikkeld. Maar het verschil tussen een normaal eiwitdieet en een eiwitrijk dieet kan niet worden gezien of gevoeld in de nagels.
 3. 3
  Wrijven knoflook op je nagels zal hen helpen sneller te groeien. De mythe is dat omdat knoflook bevat selenium, een tekort aan die kan leiden tot zwakkere nagels, wrijven het op je nagels zal het tegenovergestelde effect hebben. Zoals u waarschijnlijk kunt vertellen, dit is hetzelfde denken als de vorige mythe: als er niet voldoende van iets hebben is slecht, het hebben van te veel van het goede. Het enige probleem is, de wereld werkt niet altijd op die manier. Helaas, de knoflook wrijven mythe heeft geen bewijs achter.

Tips

 • Als je groeit uw nagels, altijd dienen en reinig eronder. Vuil kan ze vlekken, waardoor ze geel.
 • U kunt dragen nagellak want het kan je houden van het bijten je nagels, maar vergeet niet om een ​​gelaagde top coat en base coat te gebruiken.
 • Om de handen mooi en zacht te houden, gebruik een goede vochtinbrengende crème aan gebarsten of ruwe huid te voorkomen op je handen, of waar dan ook.
 • Als u werkt met veel water of als uw nagels zwak zijn, gebruik dan een spijker strenthener te helpen.
 • Afhankelijk van de persoon kan een langere of kortere tijd te nemen om de nagels te laten groeien uit..
 • Bitterlack polish werkt ook goed. Je verf het op je nagels als gewone nagellak, dan wanneer je je nagels bijten, zal je een nare smaak in je mond te krijgen, dan stoppen.
 • Als citroensap niet werkt voor u, probeer dan met behulp van een rubberen band. Als je ooit het gevoel dat uw nagels bijten, snap het elastiekje om je pols. Dit maakt het u niet wilt dat uw nagels te bijten, omdat je begint te associëren ongemakkelijk met je nagels bijten.

Waarschuwingen

 • Als u wilt in plaats van op een andere hobby nemen nagelbijten, zorg ervoor dat het niet erger dan bijten (zoals roken, enz.) of iets dat op lange termijn schade kan doen nagel.