Wkanl

Hoe je bruidegom lange nagels

Verzorgen van uw nagels en proberen om ze lang te houden is niet een moeilijke taak. Het enige wat u hoeft te doen is onthoud deze eenvoudige instructies.

Stappen

Hoe je bruidegom lange nagels. Reinig deze regelmatig.
Hoe je bruidegom lange nagels. Reinig deze regelmatig.
 1. 1
  Reinig deze regelmatig. Vaak kan dit worden bereikt door het wassen van je handen. Na het doen van een werk dat vuil gaat krijgen onder je nagels, zorg ervoor dat ze schoon zo snel mogelijk met behulp van een nagelborstel gedoopt in water en zeep en zachtjes schrobben onder en boven op je nagels.
 2. 2
  Vermijd nagelbijten door wrijven iets ergs proeverij op hen te helpen voorkomen dat u bijten, zoals mosterd of nagellak. Drogisterijen voeren producten te vegen op je nagels die zeer slechte smaak.
 3. 3
  Zorg ervoor dat je genoeg calcium in uw dieet om het proces te helpen.
 4. 4
  Zorg ervoor dat je genoeg zink in uw dieet, want het is een tekort aan zink, niet een tekort aan calcium, dat veroorzaakt.
 5. 5
  Clip ze als ze te lang. Als u nog steeds toestaan ​​dat uw nagels te groeien voorbij een bepaald punt zullen ze waarschijnlijk beginnen te breken. Vijl eventuele ruwe randen.
 6. 6
  Vijl de zijkanten eerste. Vervolgens de voorzijde. Daarna moeten ze worden zeer puntige, dus rond de randen af.
 7. 7
  Doop een wattenstaafje in nagellak-remover en reinig onder je nagels. Trim nagelriemen en gelden duidelijke nagellak.
 8. 8
  Manicures werken geweldig!
 9. 9
  Ook gaan met gel manicure werken geweldig als je je nagels beet. Kijk omhoog UVgelspijkers het is verbazingwekkend.

Tips

 • Schuif een fijne nagelvijl langs de onderkant van de nagel om overtollige dode huid of in poedervorm nagel stukjes te verwijderen.
 • Eenmaal gearchiveerd je nagels, spoel ze in koud water om alle dode huid of in poedervorm nagel stukken van onder de nagel te verwijderen.
 • Als u het bestandssysteem van uw nagels, gebruik de punt van het dossier te helpen eruit te komen het vuil dat is eenvoudig te verwijderen. Geef het bestand rand niet duwen te ver onder je nagel of je zal jezelf pijn.
 • U kunt calcium krijgen van het drinken van melk, jus d'orange, of het eten van yoghurt, kaas of andere calcium-rijke producten. Veel groenten zijn ook zeer hoog in calcium, bijvoorbeeld broccoli of spruitjes. Neem een ​​multi-vitamine die zink in zich heeft tot je voedingsmiddelen die zink in hen kunnen vinden.
 • Als je probeert om een ​​bepaald product te gebruiken om uw nagels te helpen en het niet lukt, blijf proberen verschillende producten totdat je er een vindt die werkt.
 • Wees geduldig! Het kost tijd om je nagels te laten groeien. Je moet enige vooruitgang te zien na een paar weken.
 • Vijl je nagels een keer in de zoveel tijd en houden een schattige nagelvijl handig in het geval je nagel chips.

Waarschuwingen

 • Sommige producten kunnen hebben waarschuwingen over hen. Sommige producten kunnen potent zijn en de gezondheid kunnen schaden.
 • Gebruik uw gewenste producten zoals aangegeven op de verpakking of verpakking.

Dingen die je nodig hebt

 • nagelborstel - Te vinden op supermarkten of een andere winkel die beauty producten verkoopt
 • Nagelvijl
 • versterking producten
 • slecht smakende polish te zetten op nagels een nagel bijter's