Wkanl

Hoe om te kijken na uw nagels

Met alle verantwoordelijkheden die mensen hebben met werk, gezin, sociale verplichtingen enz., de meeste mensen niet veel tijd te besteden aan hun nagels. Tegelijkertijd echter keurig nagels aan een schone en professionele uitstraling. Het goede nieuws is dat je niet nodig om een ​​fortuin te besteden om mooie nagels te hebben.

Stappen

Hoe om te kijken na uw nagels. Bij de toepassing lotion op je handen zorg ervoor om wat wrijven in en rond je nagels.
Hoe om te kijken na uw nagels. Bij de toepassing lotion op je handen zorg ervoor om wat wrijven in en rond je nagels.
 1. 1
  Houd een goed dieet. Dit zal u helpen met vele andere dingen, niet alleen je nagels.
 2. 2
  Bij de toepassing lotion op je handen zorg ervoor om wat wrijven in en rond je nagels.
 3. 3
  Houd je nagels nog. Als u vindt dat sommige van uw nagels zijn super lang, terwijl de anderen zijn afgebroken, trimmen of ze bestand terug te evenaren.
 4. 4
  Tik voorzichtig je nagels op een hard oppervlak, zoals een tafel. Dit kan hen versterken.
 5. 5
  Gebruik zo weinig nagellak remover mogelijk, en gebruik nooit een nagellakremover met aceton erin.
 6. 6
  Bijten je nagels zullen ze er lelijk en onverzorgd, en kan pijn doen als je te ver bijten! Gebruik een anti-nagelbijten crème of polish op je nagels, zodat wanneer je naar je nagels te bijten het slecht smaakt. Zodra je uit de gewoonte, kunt u stoppen met het gebruik van de crème.
 7. 7
  Knip je nagels regelmatig, maar hoe vaak zal afhangen van hoe snel uw nagels groeien en hoe lang u ze wilt.
 8. 8
  Geniet van je nagels elke andere week of zo in warm water en een vochtinbrengende zeep. Maak ze schoon met een zachte nagelborstel. U kunt ook genieten van je handen in een aantal baby-olie dat vitamine E, die zou helpen om je handen zacht te houden heeft.
 9. 9
  Geef jezelf een mani-pedi minstens een keer per maand aan je handen en voeten op zoek naar leuk te houden. U kunt een professionele mani-pedi eenmaal krijgen in de zoveel tijd als je wilt, zolang je ervoor zorgen dat de salon is steriel.

Tips

 • Als u lange nagels, zorg ervoor dat er geen vuil die krijgt schoon onder hen. Het ziet er niet goed aan zwarte nagels hebben.
 • Het schilderen van uw nagels kan helpen splijten en scheuren te voorkomen, maar laat uw nagels hebben een pauze een keer in een tijdje. Met nagellak op de hele dag elke dag zal uw nagels beschadigen.
 • Teennagels zijn veel lastiger dan vingernagels. Om de paar weken genieten voeten en scrub zachtjes met een exfoliërende douchegel. Dit zal helpen teennagels verzachten en helpen ruwe huid op de hielen van de voeten. Vergeet niet om lotion gebruiken om de voeten zacht te houden.
 • Voor het slapen toepassing lotion op je handen en voeten en op katoenen sokken en katoenen handschoenen. De handschoenen en sokken zal de lotion te houden, helpt het te absorberen, en het houden van het krijgen op je lakens. Gebruik nooit rubberen handschoenen voor deze - uw huid nodig heeft om te ademen en het kan niet in rubber.
 • Als je een nijnagel, niet rippen of bijten het af, snijd het met een nagelknipper.
 • Voor degenen die eet met de hand (in plaats van lepel) nadat voedsel reinig je nagels met een citroen stuk naar de gele vlekken op de nagels.
 • Veel vrouwen (en mannen) gewoon niet willen op die rubberen handschoenen voor het doen van gerechten, maar het is belangrijk. Vochtinbrengende zeep zijn beter dan gewone zeep, maar ze hebben niet een groot genoeg verschil om uit te maken. Draag altijd handschoenen.

Waarschuwingen

 • Nagelbijten kan leiden tot hang-nagels, schimmelinfecties, draad wormen en andere problemen. Laten nagels groeien te lang is ook een probleem en ziet er onaantrekkelijk.
 • Wees altijd voorzichtig bij het gebruik van nagellak en nagellak remover. Adem de dampen en eventueel wordt ingeslikt onmiddellijk contact op met uw antigifcentrum.
 • Het verlaten van nagellak op te lang kan gebrek aan groei als de lucht niet kan krijgen om ze te veroorzaken.