Wkanl

Hoe te handelen als een kat

Als je ooit de rol van een kat in een spel bent toegewezen en hebben geen ervaring gedraagt ​​als een katachtige, kunnen deze stappen krijg je hoofd in de juiste richting.

Stappen

Hoe te handelen als een kat. Observeren van een kat en proberen om zijn bewegingen te kopiëren.
Hoe te handelen als een kat. Observeren van een kat en proberen om zijn bewegingen te kopiëren.
 1. 1
  Observeren van een kat en proberen om zijn bewegingen te kopiëren. Let op de manier waarop het beweegt, eet, rust, en horloges objecten.
 2. 2
  Kijken naar de film "catwoman" en probeer de stiekeme en sluw gedrag kopiëren. Ook kijken naar het toneelstuk "Cats" om te zien hoe de mens na te bootsen katachtigen. Dan bootsen katachtige acties van deze mensen.
 3. 3
  Laat je nagels groeien, en houd ze sterk! U kunt ze bestand in een klauw-achtige vorm. Probeer ook te voorkomen dat het schilderen van uw nagels. Als je ze te schilderen helemaal, verf ze een natuurlijke / heldere kleur of lichtroze.
 4. 4
  Wees niet bang voor de nacht, omarmen. Als je kunt, blijven zeer laat in de avond.
 5. 5
  Oefen je behendigheid. Katten is bekend dat ze snel en sluw. Wees niet een kluns en proberen om in plaats daarvan flexibel en sierlijk zijn. Immers, katten zijn heel sierlijk dieren. Als u liever meer kitten-achtige, kunt u af en toe een leuke blunder.
 6. 6
  Ga naar buiten vaker. Blijf actief en fit. Uitgegroeid tot een boom-klimmen meester, rennen en springen en rollen rond, worstelen met je vrienden, stalken vogels, en doe alle andere kat-achtige vorm van lichaamsbeweging die je kunt bedenken. Jagen veel dingen. Spelen tag, jacht garen, vlinders en kleine balletjes. Veel plezier achter deze dingen. Ook, luieren in de zon. Katten zijn altijd zonnen in het koele gras.
 7. 7
  Wees zeer alert en nieuwsgierig van je omgeving. Wees voorzichtig wanneer u een hard geluid horen. Neem in alles wat je hoort, ziet, proeft, voelt en ruikt. Onderzoeken wanneer je ruikt of hoort iets interessants.
 8. 8
  U kunt ervoor kiezen om een meer luie kat in plaats van een energieke een te zijn. In dit geval, meer tijd besteden aan slapen en luieren dan spelen rond (al moet je gezond te blijven!)
 9. 9
  Slapen veel. Krijg een vroege bedtijd en neem dutjes overdag indien mogelijk. In slaap vallen comfortabel, hoewel vaak op vreemde oppervlakken, zoals een fauteuil of de vloer. Daarnaast krullen op een zitzak te slapen.
 10. 10
  Eet gezond. Een wilde kat eet gezond en verantwoord. Ze eet alleen wanneer ze honger omdat haar voedsel bronnen zijn beperkt. Doe jezelf of iets niet verhongeren; gewoon eten kleine porties die zitten vol met voedingsstoffen. Het is ook belangrijk dat je eet de gezondste en meest praktische voeding voor je lichaam, dus in plaats van een poging om een ​​carnivoor als een kat te zijn, doe je lichaam een ​​plezier en eet fruit, groenten en noten als mens zijn bedoeld om. Profiteer van het beste voedsel voor u beschikbaar.
 11. 11
  Wanneer je praat met iemand, probeer langzamer of met een lagere toon spreken. Als alternatief, als u ervoor kiest om meer van een kitten te zijn, het nemen van een helderder, vrolijker toon.
 12. 12
  Wees sociaal met mensen die je kent, maar gooi rond vreemdelingen (in eerste instantie toch). Niet warmen om ze onmiddellijk. Maak mensen werken voor uw vriendschap. Op die manier weet je dat je kunt ze met je leven.
 13. 13
  Gedragen zich enigszins stiekem. Katten staan ​​bekend om hun stiekeme gedrag. Stelen dingen voor de lol, sneak up van mensen, enz., maar houd het speelse.
 14. 14
  Wees jezelf, katten hebben verschillende persoonlijkheden.
 15. 15
  Maak subtiele veranderingen in uw dagelijkse handelingen en maniertjes die iets meer katachtige zijn.
 16. 16
  Raken snel afgeleid. Katten hebben goede ogen, dus ze raken snel afgeleid. Hebben ook een korte aandachtsspanne.
 17. 17
  Doen yoga in de ochtend. Stel je voor dat je uitrekken als Kitty doet nadat ze wakker wordt.
 18. 18
  Vermijd water. Sturen duidelijk van plaatsen waar water is, of op zijn minst sterk schijnbare bezorgdheid over elke plek waar je nat kon krijgen, zo kletsnat is iets dat veel katten verachten.
 19. 19
  Wees ongerust over naar artsen / dierenartsen. Als je een huisdier, probeer het niet nemen naar de dierenarts en laat iemand anders het doen. Geef ook uw huisdier een sympathieke uitstraling als het moet gaan. Als u niet beschikt over een huisdier, geef dan kinderen die haat naar de spreekkamer sympathieke ziet wanneer ze moeten gaan. Proberen om artsen en dierenartsen jezelf te vermijden, maar dit betekent niet missen afspraak. Gewoon niet al te vriendelijk te krijgen met hen.
 20. 20
  Knippert langzaam om mensen die je liefhebt. Katten doen dit om te tonen dat ze van iemand houdt vaak.
 21. 21
  Purr als je iets wilt. Als u liever niet te spinnen, laten zien dat je tevreden mee zijn.
 22. 22
  Worden goed verzorgd en zeer. Douchen of tweemaal daags (overwegen dit te doen snel als je ervoor kiest om een ​​kat hoede voor of afkeer van water), altijd gebruik maken van deodorant, je tanden poetsen na elke maaltijd, en flos elke avond. Was je haar, check / borstel je haar vaak en je gezicht een of twee keer per dag wassen. Je kunt je "poten" te likken, maar beseffen dat dit zal niet veel van alles voor je doen.
 23. 23
  Als je in een klein gevecht, swat op hen in plaats van slaan of schoppen. Bijten is optioneel.
 24. 24
  Laat je emoties. Laat mensen weten hoe je je voelt, niet alleen door te spreken.
 25. 25
  Als u niet wilt dat iemand je aanraakt, laat ze. Je weet altijd wanneer Kitty wil met rust gelaten worden.
 26. 26
  Vraag de ruimte in relaties. De meeste katten het liefst altijd blijven onafhankelijk, en niet willen worden gesmoord.
 27. 27
  Wanneer u wilt dat iemand om een gunst te doen, beginnen acteren onschuldig en schattig om ze te manipuleren om te doen wat je wilt. U kunt uw ogen iets te verbreden, pik je hoofd, glimlach zoet, miauw zacht, en knuffelen hen wanneer je dit doet.
 28. 28
  Goede cijfers, en zijn intelligent. Voor katten, het is een kwestie van leven en dood.
 29. 29
  Heb een handtekening geur. Elke kat heeft er een. Zoek gewoon of maak een die je echt wilt, en spuit een zeer kleine hoeveelheid op je borst, en in beide ellebogen. Spritz een beetje rond je kamer, ook.

Tips

 • Wees volwassen om vervelende mensen te voorkomen.
 • Sommige katten zijn gefascineerd door water, zodat u kunt ervoor kiezen om op te treden als een water-liefhebbende cat.
 • Als u wilt, de studie van de manier waarop katten lopen op vier poten dan proberen om hun bewegingen na te bootsen.
 • Kijk niet als een klein kind. Geen gezicht schilderen of het maken van een groot deel van het (tenzij je echt moeten of willen).
 • Kopen een aantal accessoires, zoals de oren en staart, of maak ze zelf.

Waarschuwingen

 • Handel niet sleazy als verleiding is niet het doel.
 • Niet lopen op vier poten - wanneer mensen het doen, hun bodems stok in de lucht of ze het leuk vinden of niet, en lijken meer op een gewone kikker via zijn verdediging methode, dan een kat!
 • Niet klauw bij mensen als je nep nagels gebruiken.
 • Niet miauwen of sissen veel rond je vrienden of ze zullen ergeren.
 • Mensen kunnen plezier van u te maken voor het dragen van kat oren.
 • Als u doorgaat met te lang na de feiten, kan je worden toegelaten tot een afdeling voor een psychiatrische evaluatie.

Dingen die je nodig hebt

 • Clip-On kitty oren (optioneel)
 • Een kat te observeren