Wkanl

Hoe de fee of pixie look te creëren


Afvoer van de look van een fee of een elf voor een cosplay event, een themafeest of gewoon over het algemeen duurt een beetje verfijning en aandacht van afzwakking van uw meer menselijke trekken, teneinde te nemen op de "fee" look en lijken mystieke, onaantastbaar en andere-wereldse. Hier zijn enkele suggesties.

Stappen

Hoe de fee of pixie look te creëren. Pas de stijl aan uw hoofdvorm.
Hoe de fee of pixie look te creëren. Pas de stijl aan uw hoofdvorm.
 1. 1
  Pas de stijl aan uw hoofdvorm. Als je hoofd is rond, draag oorbellen die het tegenovergestelde aan uw hoofdvorm zijn. Ronde oorbellen zal je hoofd ronder te maken, niet het geven van de geringere uitstraling van een fee of een elf.
 2. 2
  Fleck de outfit die u kiest en vleugels met verf om uw eigen kleur thema toe te voegen. Gebruik je fantasie om dit te bereiken of zie de afbeelding hierboven.
 3. 3
  Voeg een beetje mascara aan het einde van uw wimpers in de hoeken. Naast de hoeken in je ogen, voeg een beetje cosmetische glitter. Wees voorzichtig niet om het in je ogen te krijgen! In tegenstelling tot feeënstof zal dit irriteren. Breng een beetje foundation iets donkerder dan je huid en een lichte blos roze blos.
 4. 4
  Draag een top tank of een turnpakje als de basislaag. Als u ervoor kiest de tank top, kunt u overwegen het dragen van een zweverig zijdeachtige shirt. Dit maakt een zeer goed effect. Als u meer sportief, draag een gestreept overhemd eronder. Grijs en rood is een goede combo of grijs en blauw. Het turnpakje zal zich dragen zonder andere toevoegingen kleding-wise, maar die je misschien leuk om het te versieren zoals in de bovenstaande afbeelding.
 5. 5
  Als u wilt, draag leggings. Kies bijpassende kleuren met je outfit.
 6. 6
  Draag lichte rokken die golven zachtjes. Als u liever de pixie look, liever strakkere broeken en leggings in plaats van een golvende rok. Draag ballerina's van beide manier.
 7. 7
  Draag sieraden die is oud en verouderd, degenen die je zou kunnen vinden in een kringloopwinkel of antiekwinkel.
 8. 8
  Lopen soepel alsof glijden. Wijs op de bloemen en de natuur om je heen. Neem de tijd om te knielen en raak bloemen, wrijven stenen beelden, en probeer een milieuactivist te zijn.

Pixie make-up

 1. 1
  Uw huid moet perfect zijn. Niet veel uitgeven op basis hoor. Hier krijg je een goede vloeibare concealer en toepassen op alle donkere kringen en vlekken je hebt, dan meng het met een brede, platte kwast. Voeg poeder dat is een beetje lichter dan je huidskleur om de look te stellen.
 2. 2
  Als basis voor uw ogen: zet een schar van vloeibare consealer op je oogleden, mengen overal met een borstel, en stel vervolgens met hetzelfde poeder.
 3. 3
  Neem nu een witte parelmoer oogschaduw en breng het op je bovenste ooglid. NIET mengen tot je browbone, je wilt heel subtiel kijken. Dan borstel glanzende lichtroze schaduw op de binnenhoek van uw oog.
 4. 4
  Op een beetje mascara. Gebruik zwart of donkerbruin.
 5. 5
  Vervolgens gebruikt chocoladebruin eyeliner te zetten op een kleine kat oog. Lijn alleen aan het einde van uw deksel.
 6. 6
  Zoek een lichte bronzer en roze blush. Zuigen in je wangen en breng de bronzer langs je jukbeenderen. Dan lachen en zet de blos op de appeltjes van je wangen.
 7. 7
  Voor de lippen, je moet een kleurloze lippenbalsem en goud crème oogschaduw. Doe de lippenbalsem, dan nog wat goud schaduw op je vinger en dep het op het midden van je onderlip, dan is je bovenlip.

Tips

 • Als je een groter persoon is het het beste als je de fee kijken en hebben langer haar, als je korter en tenger, het kiezen van de pixie kort haar blik zou een beter idee zijn.
 • Probeer je best om dit te doen dan een pauze als u een van die tijd ontbreekt mensen, of u kunt voeg langzaam een ​​aan je look elke dag, zodat u niet mensen shockeren als je een eerder rustige persoon.
 • Als je doet het Faerie blik, kunt u de pixie make-up te gebruiken. Het werkt voor beide. Vergeet niet, faeries algemeen zijn kleurrijker.

Waarschuwingen

 • Heb glitter niet in uw ogen.
 • Niet dragen te veel make-up of jewlery, niet te fancy ofwel feeën zijn heel subtiel.
 • Ga niet rond te zeggen dat je een fee of een elf! We willen niet te weten komen!

Dingen die je nodig hebt

 • Veel topjes of maillots
 • Drijvende rok of skinny jeans
 • Sommige waterproof mascara
 • Sommige cosmetische glitter
 • Platte schoenen, ballerina's zijn best
 • Steentjes
 • Acrylverf
 • Gestreepte leggings, of gewoon