Wkanl

Hoe maak je het hart van een tienermeisje te winnen

Dus jongens, afvraagt ​​hoe je een meisje dat je wilt krijgen? Nou hier zijn enkele zeer goede instructies en als je ze goed te volgen, zal je zeker slagen!

Stappen

Hoe maak je het hart van een tienermeisje te winnen. Maak haar aan het lachen.
Hoe maak je het hart van een tienermeisje te winnen. Maak haar aan het lachen.
 1. 1
  Wees zelfverzekerd. Meisjes vinden het heerlijk als jongens vertrouwen hebben. Te handelen vertrouwen, je moet geloven in jezelf. Echter, wees niet eigenwijs.
 2. 2
  Romantisch zijn. Meisjes bijna altijd vallen voor romantische jongens.
 3. 3
  Maak haar aan het lachen. Meisjes houden van grappige jongens! Maar maak je geen walgelijke dingen die je denkt dat ze grappig, want dat zal alleen bruto haar uit zeg.
 4. 4
  Laat haar zien dat je om haar geeft! Bijvoorbeeld, zeg haar dat je bereid bent om haar te helpen met haar huiswerk (Als ze je vraagt ​​om haar te helpen met huiswerk) in plaats van naar de partij van uw vriend zijn.
 5. 5
  Kijken en ruiken goed. Kleden in koele kleren en draag wat lekker geurtje of iets, maar niet overboord te gaan.
 6. 6
  Smile vaak als je met haar.
 7. 7
  Maak oogcontact. Als ze kijkt terug op je, dan is het antwoord zou kunnen zijn positief! Maar niet gewoon blijven staren naar elkaar voor een uur met niets anders te doen.
 8. 8
  Stick omhoog voor haar. Als iemand spreekt slecht van haar, zelfs als ze niet serieus, niet tolereren.
 9. 9
  Flirt! De meeste meisjes willen flirterige jongens. Maar niet over doen. U kunt flirten met haar door veel lacht, zachtjes kietelen haar (hoewel sommige meisjes misschien niet graag worden gekieteld), complimenteren haar, vertelde haar het was leuk om met haar of knipogen naar haar (veel meisjes vind het echt sexy als een jongen knipoogt naar hen, dus probeer het eens!). U kunt ook flirten in uw eigen manier, zolang je niet iets dat ze niet graag doen. Betasten ongepast zal een zeer slechte indruk maken.
 10. 10
  Vraag haar naar een speciale plek, ergens had ze nooit vergeten. Als de twee van u zijn opknoping uit voor een week of zo, en je het gevoel dat ze misschien wel in je, wees niet bang om haar mee uit te vragen. Heb vertrouwen in jezelf, en denk aan hoeveel het is de moeite waard om te vragen, want als zij akkoord gaat, zal je veel plezier hebben.
 11. 11
  Maak er een romantische date. Maak een wandeling met haar bij zonsondergang op het strand. Dat zou de perfecte plek om te proberen om haar te kussen zijn.
 12. 12
  Zorg ervoor dat je in een prive-plek als je wilt zoenen. De meeste meisjes liever een eigen romantische kus. Dit betekent niet dat je haar mee te nemen naar je kamer in je bed. Neem haar mee naar een rustig, romantisch uitziende plaats en ze zal waarschijnlijk de boodschap die je wilt een kus. Maar als ze niet wil om naar een prive-plek met u, dat ofwel betekent dat ze niet klaar om je kussen te komen, het is haar eerste keer, ze voelt zich ongemakkelijk met u of is ze gewoon nerveus of verlegen. Forceer het niet als ze er klaar zul je weten.
 13. 13
  Plagen haar, en zijn speels. Doe geen kwaad haar gevoelens wel, plagen haar in een grapje en grappige manier, en zorg ervoor dat ze weet dat je maar een grapje. Plagen haar nooit door het maken van plezier van haar.
 14. 14
  Probeer uit te vinden of ze gelukkig en comfortabel met je mee.
 15. 15
  Haar hand vasthouden. Als ze probeert om dichterbij je komt, kan het signaal dat ze in je. Als ze gewoon glimlacht en / of bloost, kan het betekenen dat ze je leuk vindt, maar ze is verlegen.
 16. 16
  Zeg haar dat ze ziet er prachtig uit en glimlach, maar wel oprecht. Niets is erger dan het vertellen van een meisje dat ze is mooi als ze weet dat het niet waar is. Probeer complimenteren haar op specifieke dingen, zoals hoe mooi haar haar is, of hoe zacht haar hand voelt in de jouwe.
 17. 17
  Besteed aandacht aan haar lichaamstaal. Als ze probeert om dichterbij je komt, houdt uw hand en knijpt er zachtjes, lacht veel, kijkt je de meeste van de tijd, kruipt u, knuffels je, pikt je wang, dan betekent dit dat ze je leuk vindt en ze is blij bij je zijn en ze was echt naar uit om te gaan met je mee. (Als ze niet veel aandacht besteden aan u, zou je haar jaloers te maken door flirten met een ander meisje voor haar. Wees voorzichtig met deze.)

Tips

 • Als je niet te kussen tijdens de dag, proberen om haar een korte afscheidskus geven als je te laten vallen haar huis.
 • Houd je mobiele telefoon uitgeschakeld of op stil tijdens de dag.
 • Een techniek die meisjes gebruiken voor een excuus om lekker naar de jongen is te schudden alsof ze waren koud. Als ze dat doet, niet verliest uw kans en wikkel je armen om haar heen. Dit zal haar veilig voelen. Ze zal zeker love it, vooral als je spieren!
 • Maak de kus zeer zacht, licht en zacht. Probeer niet om haar opeten!
 • Probeer niet om haar te vragen meteen of ze wil je kussen. Meisjes vinden het leuk als jongens vallen hints dat ze hen willen zoenen, en als ze ook willen, ze vallen hints ook. Meisjes denken dat het romantisch als een jongen cijfers uit willen ze een kus door hun wenken. En plus, het is echt leuk om beroerte haar gezicht of draai je vingers door haar haar! Ze zal het ook genieten!
 • Als ze maakt de eerste zet en kusjes je, dan betekent dit dat ze helemaal in je!
 • De meeste meisjes zoals soft close-mond kussen, maar sommige niet. Dus begin met een close-mond kussen, maar niet over te gaan naar een gepassioneerde kus. Laat het meisje dat doen als ze wil. Als ze dat niet deed, doe je ook niet, zelfs als u wilt. Laat het meisje zijn comfortabel met je kussen! Enige manier, als het je eerste date, moet je haar een zachte, zachte close-mond kus.
 • Je zou kunnen proberen het geven van haar snoep of bloemen of een gevulde teddybeer als cadeau op je date. Je zou ook geef haar een mooie ketting. Het is geen goed idee om haar een ring als een geschenk te geven!
 • Als je kuste, hoeft u niet te laten de hele wereld weten.
 • Als je op een film samen, leg je arm om haar heen. Als ze vestigt zich in je arm, dan betekent dit dat ze wilde dat je om dit te doen en ze is blij te zijn in uw buurt.
 • Nadat je date, gewoon hangen rond met haar als een vriend. Wees niet opdringerig en niet proberen om haar te kussen in het bijzijn van iedereen. Als je dat doet, zou ze denken dat u gebruik maakt van haar. Wees vriendelijk voor haar na de datum.
 • Laat je vingers zachtjes door haar haar (Als het haar niet is gebonden). De meeste meisjes vinden het heerlijk als een jongens spelen met hun haar!
 • Als een onderdeel van haar haar is in haar gezicht, zachtjes stop het achter haar oor terwijl het maken van oogcontact met haar. Meisjes denken dat deze techniek is erg romantisch, en het zou maken haar smelten als je het goed deed.
 • Gebruik niet de woorden "I love you" om haar te vertellen dat je haar graag. Vertel haar iets als "Ik hou echt van je."
 • U kunt deze truc dat maakt haar denken aan die u gebruikt: Bel en vraag haar hoe ze is. Doe dit voor twee of drie dagen en dan niet voor twee dagen doen. Dan is ze misschien afvragen waarom u nog niet genoemd en zal dus, denk aan jullie.
 • Als je echt wilt om haar te laten weten dat je van haar, maar voel me verlegen om haar zelf te vertellen, niet over je vriend vertel haar voor jou. Het zal je lijkt alsof je gebrek aan zelfvertrouwen, die, voor veel meisjes, is een uit te schakelen. Als je haar niet kan vertellen zelf, misschien bent u niet klaar om haar nog vertellen.
 • Lees haar tips. Als ze echt wil je kussen, zijn de meest waarschijnlijke dingen die ze zal doen pikken je wang, omhelzen, proberen om zo dicht mogelijk bij je te zijn, flirten door tucking haar haar achter haar oor, of zeggen dat je haar hebt gebracht een mooie en romantische plek. Probeer te begrijpen wat ze denkt door haar lichaamstaal!
 • Niet onmiddellijk Steek je tong in haar mond! Dat zal niet helpen! Laat alles gaan langzaam en zacht. Dat is hoe de meeste meisjes leuk vinden!
 • Wees niet te verlegen om de eerste stappen te maken! De meeste meisjes liever jongens om de eerste stappen te maken en ze meestal gaan voor zelfbewuste jongens!
 • Veel meisjes vallen weinig hints, bijvoorbeeld als je zei: "Ik hou niet van meisjes die flirt veel" ze misschien iets zeggen als "Yeah! Ik haat het als mensen dat doen" of "Dat is waarom ik ben niet zo ". Dus vergeet niet om naar te kijken voor de kleine opmerkingen of gebaren.
 • Beroerte haar wangen heel zachtjes met je duim. Maak het zo zacht dat ze nauwelijks kan voelen uw duim. Zulke meisjes.
 • Als je kuste op je date en hadden plezier, of als je denkt dat ze is in u, wees niet bang! Vertel haar dat je van haar!
 • Als ze geeft je een kus op de wang, niet onvolwassen handelen of er uitzien als een goon. Meisjes haten dat
 • Aan het einde van je date, vertel haar hoeveel plezier je had en vraag haar of ze had geen plezier.
 • Niet houden op en op en op het spreken over je date. Je zou kunnen krijgen op haar zenuwen.
 • Zorg ervoor dat ze comfortabel en gelukkig met je te kussen.
 • Het helpt ook om uw voorkeuren en antipathieën te bespreken met haar voordat je kussen.
 • Fluister naar haar terwijl haar kussen. Meisjes echt hou ervan als je leuke dingen als fluisteren "Ik heb gedroomd van kussen, omdat je daar de eerste minuut dat ik je zag!" of "wat ben je mooi." Zorg ervoor dat, hoewel, dat je lippen niet contact verliest met de hare. Vermijd bijvoeglijke naamwoorden als "hot" of "sexy."
 • Als u bij ons echt dicht bij haar, en ze lijkt OK erover, leunen op en kus haar. Gaan in 90% en laat haar komen 10%. Als ze dat niet doet, dan ga je 100%!
 • Zeg haar dat ze is prachtig, vertel haar dat ze is het mooiste meisje dat je ooit hebt ontmoet. Als je zegt romantische dingen aan een meisje, zou ze waarschijnlijk niet oogcontact te maken met u, maar ze zal glimlachen en / of blozen. Zij zal smelten van binnenuit!
 • Heb teleurgesteld zijn als ze niet kussen, misschien omdat het je eerste date, ze was gewoon verlegen of nerveus.
 • Als je het gevoel alsof ze in je, probeer haar te kussen! Maar maken alles gaan zacht en langzaam. Vergeet niet dat meisjes zijn gevoelig, en haat het als je dingen te haasten. Dus leunen in de richting van haar een beetje. Als ze leunt naar je toe, of komt dichterbij, of gewoon naar je glimlacht, dan go for it!
 • Als ze handelt flirterige met u na de datum, kunt u ook, maar ga niet te ver gaan! Afwisselend, kon je gewoon niet flirten.
 • Sommige jongens die echt zelfverzekerd en goed in het zingen zingen om hun geliefden via de telefoon!
 • Als u van plan bent om een ​​meisje dat je wilt haar vertellen, is het een goed idee om haar te vertellen een paar dagen na je date. Vertel haar niet voordat je date!
 • Breek de aanraking barrière! Omhelzen, beroerte haar, maakt excuses aan haar aan te raken, maar niet meer doen!

Waarschuwingen

 • Vergeet niet dat de looks zijn niet alles! Een meisje zou in eerste instantie niet van hoe je kijkt, maar zodra je tijd doorbrengen met haar, zou ze beginnen wens u vanwege uw persoonlijkheid.
 • Als je probeert om haar jaloers te maken, DO laat haar denken dat je haar leuk!
 • Vraag haar nooit voor seks op elk punt!
 • Als ze duwt je weg als je leunen om haar te kussen, stop!
 • Kijk schoon op je date, en niet stinken!
 • Geef niet op! Indien u er niet in geslaagd op je eerste date, probeer het opnieuw!
 • Probeer nooit om haar het voorwerp van een grap te maken!
 • Zorg ervoor dat u niets vast in je tanden of bretels hebben.
 • Maak haar niet denken dat je een vent die alleen maar wil haar in bed. Ever!
 • Zorg ervoor dat uw adem ruikt goed.
 • Wees niet te papperig. Vermijd te zeggen "ik hou van je van achter" of "je bent mooi" elke twee seconden, omdat het haar zal ergeren.
 • Respecteer haar grenzen te allen tijde.
 • Meisjes over het algemeen vinden het heerlijk als mannen pronken voor hen! Maar wees niet te eigenwijs of krijgen over-zeker van jezelf en zien eruit als een eikel.
 • Maak haar gerust met u!
 • Niet staren naar haar als een idioot. Ze zou niet alleen denken dat je raar bent, maar ook ongemakkelijk voelen met je mee.
 • Vergeet niet om jezelf te zijn! Als je doet alsof je jezelf bent, zou het meisje vallen voor wie je bent te zijn, niet om wie je pretenderen te zijn!
 • Probeer niet om dingen te haasten!
 • Als ze haar haar heeft vastgebonden, doe je handen er niet doorheen rijden! Je zou bederven haar haar te doen! Sommige meisjes houden niet van mensen raken hun haar helemaal niet, dus wees voorzichtig!
 • Wees er zeker van dat zij is degene die je wilt. Zorg ervoor dat je niet wilt dat ze alleen omdat ze populair, rijke, mooie, enz.
 • Niet dwingen haar om jou te kussen!
 • Praat niet over seks met haar!