Wkanl

Hoe maak je een meisje dat je wilt haar vertellen

Je weet dat meisje die je mompelen maakt of drop een stapel papieren, terwijl haar te praten? Dat meisje je wilt, maar kan niet lijken kunnen vertellen? Nou, je sterft binnen en de enige oplossing is om haar te vertellen. Het vertellen van een meisje dat je wilt haar is simpel, maar wordt vaak gecompliceerd door verward denken. Zich aan deze eenvoudige stappen voor een grote kans op succes.

Stappen

Hoe maak je een meisje dat je wilt haar vertellen. Wees voorbereid in uw toespraak, vergeet niet uw "script.
Hoe maak je een meisje dat je wilt haar vertellen. Wees voorbereid in uw toespraak, vergeet niet uw "script.

Deel 1: voordat je haar vertellen

 1. 1
  Er goed uitzien. Je kunt niet precies dwingen haar om je wilt, maar je kunt zeker haar dwingen om aandacht te besteden. Als je haar vertellen, zorg ervoor dat je eruit ziet als een honderd dollar. Je hoeft niet om te kleden in een pak en das - die waarschijnlijk niet zou werken - maar je kunt op je beste kleren en uw zekerste glimlach.
  • Zorg ervoor dat je gedoucht en ruiken goed. Hygiëne is een teken dat je zorg voor jezelf, en daarom, dat u bereid en in staat om te zorgen voor haar bent. Doe een beetje van de aftershave van je vader, of op een kleine hoeveelheid eau de cologne. Met eau de cologne, een beetje gaat een lange weg. Vergeet niet, je wilt haar uitnodigen om dichter bij jou te krijgen, niet duwen haar weg met de manier waarop je ruikt.
  • Lachen alsof je het meent. Glimlachen is onze manier van uiting van geluk, en meisjes willen zijn met jongens die zijn gelukkig en zorgeloos, geen jongens die zijn triest en sulky. Krijgen in de mindset van lachende, en van het vinden van redenen om te glimlachen om haar heen. Geluk is besmettelijk, met een beetje geluk, krijg je haar om terug te lachen naar je.
  • Kijk haar in de ogen. Je bent het niet tegen de grond, dus niet staren! Zoek haar in de ogen heeft een manier van haar te vertellen dat u volledig bent gericht op haar, en dat ze grijpt je aandacht als geen ander. Plus, het zal haar een kans te staren in je ogen, te geven, en veel meisjes denken dat de ogen zijn het meest aantrekkelijke deel van het gezicht.
 2. 2
  Wees zelfverzekerd. Meisjes meestal niet vertellen jongens of ze willen hen, dus het is aan de man om de eerste stap en de mens maken. Zelfs als je niet denkt dat je de meest zelfverzekerde knul, ga je op een ledemaat en het vertellen van dit bijzondere meisje dat je haar graag, dus dat telt veel. Vertrouwen, net als geluk, is aantrekkelijk, vooral voor meisjes. Roepen wat vertrouwen je kunt, en gaan met haar. Het zal haar helpen je graag.
  • Wees sterk-minded, niet eigenwijs. Meisjes graag eigenzinnige jongens. Dit komt omdat veel meisjes willen dat hun mannen om voor hen te zorgen, zowel fysiek als psychisch. Staan door wat je gelooft, weet wat je goed in bent, en geloof in jezelf. Ga er niet vanuit dat je Gods geschenk aan meisjes bent, echter, omdat meisjes niet graag jongens die overdreven eigenwijs. Ze houden van jongens die weten wat ze goed in zijn en kan een back-up.
  • Niet anticiperen afwijzing, maar worden voorbereid. Een mooie, rustige reactie van u, ongeacht wat ze zegt, zal haar zeker verrassen. Als ze zegt dat ze wil je terug, en je rustig erover bent, zul je lijkt echt cool, bijna als een film-ster. Als ze zegt dat ze is niet zeker, maar er is nog geen invloed op je, je haar laten zien hoe vertrouwen in jezelf je bent, en dat is aantrekkelijk. Plus, dat haar iets om na te denken over later, voor het geval ze van gedachten verandert geeft.
 3. 3
  Wees voorbereid in uw toespraak, vergeet niet uw "script. "Het is goed om te plannen wat je gaat van te voren zeggen. Probeer te oefenen voor een spiegel, zodat je zelf kunt zien door andermans ogen.
  • Probeer iets als:? "He, weet je wat vanaf de eerste dag dat ik je zag, viel ik voor jou kan ik niet krijgen over de manier waarop uw ogen glinsteren, en de manier waarop je jezelf te voeren Wat ik probeer te zeggen.. is Ik hou van je. Wil je uit te gaan op een date? ' Als je haar een verhaal over wanneer u voor het eerst wist dat je haar leuk vond, of wat ze deed om je kan vertellen, dat zal haar het gevoel gevleid.
  • Of je zou kunnen gaan voor iets wat minder vet:. "Hey ______ ik niet gaan meestal tot meisjes en zeggen dit, maar ik hou echt van je ik heb je graag een tijdje eigenlijk Zou je wilt gaan op een.. date met mij? "
  • Of u kunt proberen haar te vertellen u van haar met haar eigenlijk vertellen. Zeg iets als: ". Ik ga uit van de nieuwe James Bond-film te zien Wil je met me mee? ' Als ze je vraagt ​​of het een datum, vertel haar "ja" en dat je heb zin om haar uit te vragen.
  • Vraag haar niet als ze houdt van je terug. Zelfs als ze doet alsof je terug, het is niet altijd gemakkelijk om te zeggen dat je van iemand, of misschien heeft ze niet echt over nagedacht nog. Niet dwingen haar om een ​​beslissing te nemen. In plaats daarvan, vraag haar uit op een datum, dit maakt haar te weten te komen of ze je leuk vindt als ze niet al weet. Plus, het vrij veel geeft u een antwoord. Als ze zegt "ja," dat wil zeggen dat ze je leuk vindt of bereid is om te groeien naar je wilt. Als ze zegt 'nee', dat betekent dat ze doet waarschijnlijk niet - maar het betekent niet dat je niet kunt blijven proberen!

Deel 2: vertel haar

 1. 1
  Vertel haar in persoon. De meeste meisjes liever praten face-to-face, dus probeer niet om haar te bellen op de telefoon. Als u haar bellen op de telefoon, zou ze denken dat je niet zeker genoeg om haar te vragen in persoon. Maar als de telefoon is de enige manier waarop je kunt merken dat je haar vraagt, ga dan voor het.
  • Vraagt ​​een vriend om het te doen voor u heeft een hoge kans op terugslag. Nogmaals, zou ze denken dat je niet zeker genoeg om haar te vertellen in persoon. Het kan werken deel van de tijd, maar het zal niet werken vaak. Niet bank op het werkend. Vertelde haar in persoon is nog steeds de beste.
  • Vertel haar niet meer dan IM of chat, tenzij u zeker weet dat ze gaat om ja te zeggen tegen een date. Waarom niet? Het is echt makkelijk voor meisjes om nee te zeggen tegen jongens als ze niet hebben om nee te zeggen om je gezicht, en hoeven niet om eventueel te gaan met de emotionele gevolgen. Het zal veel moeilijker voor haar om u af te wijzen in persoon, haar dus vraag om die datum in persoon en dan haar overtuigen dat ze nooit had moeten twijfelen of je goed genoeg voor haar waren.
  • Vertel haar dat als je twee bent alleen. Het kan meer pijnlijk voor jullie beiden als andere mensen rond. Plus, kunnen ze 'nee' zeggen, alleen maar omdat ze niet wilt dat andere mensen weten dat ze je leuk vindt. Vergeet niet, je wilt proberen te romantisch. Zoek een mooie kans om haar te vertellen als je alleen bent: misschien zult u samen te lopen aan het einde van de uitsparing, misschien ben je bij de bushalte bij elkaar na school, misschien haar zeggen "Ik wilde met je praten, kan we ontmoeten na school? ' en kies gewoon een plaats en een tijd.
 2. 2
  Wees eerlijk. Wees niet iemand die je niet bent. Laat de echte jij doorheen schijnen, want er is een veel grotere kans dat ze je graag de echte jij dan iemand die je pretenderen te zijn omwille van haar of van iemand anders. Wees niet bang van schaamte. Who cares wat andere mensen denken? Vergeet niet de basis van je script en blijf daarbij.
  • Wees niet cheesy met haar! Probeer niet om iets te cliche te zeggen, omdat ze misschien niet weten of u daadwerkelijk meent. Ze zou zelfs kunnen denken dat je net haar plagen (proberen te koelen of iets, enz. kijk) en boos op je. Doe haar gissen niet te houden. Wees absoluut echt en waarheidsgetrouw. Ze zal dit meer dan wat dan ook waarderen.
  • Niet iets stoms zeggen, tenzij je absoluut zeker bent dat ze gaat lachen. Anders, het maakt de situatie lastiger voor u. Als je denkt dat je haar aan het lachen te maken tegen een goede grap, wees niet bang om het te werken inch Meisjes houden van een gevoel voor humor in jongens. Het toont haar dat je wilt plezier hebben.
 3. 3
  Het is oke. Je bent nog steeds dezelfde man, en er is bijna zeker een meisje die er zijn die je leuk vindt. Je hoeft alleen om haar te vinden. Iedereen gaat door afwijzing. Als je nooit gaan door afwijzing met een meisje, ben je waarschijnlijk niet zijn best doet.
  • Speel het cool. Maak haar niet slecht voelen dat ze je pijn doet, omdat ze boos dat je dat doet krijgt, ze zal niet plotseling zoals jij. Vergeet niet dat mensen zich aangetrokken tot vrolijke, speelse, grappige mensen. Probeer te kijken naar het leven in een vrolijke, speelse, grappige manier, zelfs als het lijkt alsof er is geen reden om op dit moment.
  • Persistent als je denkt dat je een kans hebben in de toekomst. Niet terug weg van een weigering als je denkt dat ze de enige is voor jou. Proberen om vrienden met haar te worden, en werk je weg naar een relatie. Meisjes willen jongens vertrouwen, dus maak haar vertrouw je voordat je het opnieuw proberen.
  • Als je niet denkt dat ze ooit een kans geef je, laat het leven laten zien wie er nog meer is prachtig. Er zijn veel mensen zijn die je compatibel zijn met misschien wel, probeer je ogen te openen voor nieuwe mogelijkheden. Het leven is te kort om te jagen na iemand die je verdient niet ziet. Als je echt bedoeld om te worden, zal ze naar u terug komen nu dat ze weet dat je haar leuk.
 4. 4
  Lucky you! Je bent waarschijnlijk een vrij speciale kerel, en ze denkt dat je veel om haar te bieden. Op zijn minst, ze is geïnteresseerd in u, en wil je beter leren kennen.
  • Wees niet bang om te flirten met haar een beetje. Wanneer u afscheid te nemen van haar, glimlach, raakt haar zachtjes op de rug en zeggen: "Cool. Ik ben blij dat je zei ja. Ik bel je over de film. Wat is je nummer?"
  • Probeer niet te haasten door middel van zaken. Vergeet niet dat meisjes een beetje bewegen langzamer dan jongens, dus verwacht niet dat de volgende dag te worden kuste haar. Als je de kans krijgt om in de bioscoop - of waar u de datum - geef haar een beetje, maar verwacht niet dat ze willen zo snel als je zou kunnen bewegen. Vergeet niet, zult u waarschijnlijk meer van wat je wilt krijgen door het maken van haar comfortabel voelen, dus wees geduldig.
  • Haar niet voorkomen op school, maar haar niet smoren. Je wilt niet te doen alsof je haar nooit gevraagd, maar je wilt ook niet aan haar smoren met aandacht ineens. Speel het cool. Praat met haar een beetje als je de kans krijgt, maar zorg ervoor om te hangen met mensen die je normaal hangen met.

Tips

 • Niet maken haar het gevoel dat ze bij je zijn, en respecteren haar beslissing. Met andere woorden, als ze niet je gevoelens terug, niet zitten mokken of huilen en om jezelf neer, er zijn genoeg vissen in de zee.
 • Niet Stress. Geen meisje houdt van een man die al te gestrest. Het maakt je kijkt alsof je geen dingen aankan. Ze zal niet willen babysitten met u.
 • Wees niet bang voor afwijzing. Het doet pijn, maar je zal niet sterven.
 • Haar niet jaloers te maken door te gaan naar een ander meisje nadat je haar mee uit te vragen. Dit kan tal van drama veroorzaken, vooral als de meisjes zijn kennissen of vrienden. Hoofd spelletjes kan opwindend lijken op het eerste, maar uiteindelijk zijn ze een relatie killer.
 • Niet maken haar het gevoel dat ze u iets schuldig. Dat maakt het alleen haar ongemakkelijk.
 • Aarzel niet. Zodra je er bent, je bent begaan - niet omheen draaien en verspillen veel tijd. Wees eerlijk en kom meteen ter zake.
 • Haar niet smoren, dit maakt haar gewoon minder kans om ja te zeggen of zoals jij.
 • Gebruik positieve gedachten bij het praten met haar, zeg tegen jezelf 'gaat ze ja zeggen "in plaats van" wat als "...? Dit zal kalmeren je zenuwen naar beneden.
 • Neem een ​​natuurlijke mogelijkheid tot contact. Als je haar hand kan poetsen met de jouwe, of zitten dicht genoeg bij je knie drukt tegen de hare, go for it. Vergeet niet dat, terwijl aanvoelt opwindende aan u, totdat u weet hoe ze zich voelt, niet aannemen dat het is hetzelfde voor haar. Let op tekenen dat uw aanraking werd verwelkomd of niet-welkom, en dienovereenkomstig te handelen vanaf dat moment.
 • Als de chemie is helemaal daar niet aan haar kant bij de start, wacht een tijdje en probeer om een ​​vriendschap eerste cultiveren.
 • Breng haar favoriete bloemen op Valentijnsdag om haar zich speciaal voelen.
 • Te kalmeren wanneer je het zegt - handelen cool en hebben enkele vrienden terug achter je.
 • Als je bent afgewezen haar vragen om het geheim te houden.
 • Soms als je niet zeker genoeg en jullie allemaal rood gaat, kan het meisje denken dat is leuk, maar er is ook een grotere kans dat ze voelt onhandig.
 • Schrijf een brief om haar te vertellen hoe je je voelt, maar niet uw naam er niet op leggen. Ze zullen denken dat je mysterieus bent als ze erachter komt. Geef haar kleine borden om haar te laten weten dat je het geschreven heeft.

Waarschuwingen

 • Niet in het bezit van een wrok tegen haar - niet elk paar is een wedstrijd, als dat zinvol is. Als je nog steeds vrienden kunnen zijn, go for it. Als je niet kan, niet forceren.
 • Als ze zegt "nee", begrijpen dat je altijd kunt opnieuw proberen met een ander meisje die je leuk vindt. Maar als ze wil je een kans te geven en ze erachter komt dat je al iemand anders uit gevraagd, zal ze het gevoel alsof je echt meende het niet. Geef het minstens een maand voordat u met iemand anders.
 • Als ze al is uit te gaan met iemand anders wachten tot wanneer ze echt kunnen krijgen om u beter te leren kennen.