Wkanl

Hoe te vertellen als een tomboy je houdt

Tomboys zijn niet zoals de meeste meisjes. Ze zijn een stuk makkelijker om rond te hangen met en een groot deel van de tijd slechts een van de jongens. Maar ze zijn ook een stuk ingewikkelder bij het zoeken naar tekenen dat ze misschien leuk jou.

Stappen

Hoe te vertellen als een tomboy je houdt. Besteed aandacht aan hoe de dingen zijn veranderd.
Hoe te vertellen als een tomboy je houdt. Besteed aandacht aan hoe de dingen zijn veranderd.
 1. 1
  Besteed aandacht aan hoe de dingen zijn veranderd. Een groot deel van de tijd een tomboy wordt vrienden met je zijn voordat ze begint wens jou. En het zal een plotselinge verandering niet worden. Je moet wel redelijk oplettende en dit duurt vaardigheid en oefening.
 2. 2
  Heeft ze je aanraken minder of tonen minder goofy emoties? Tomboys neiging om meer gespannen rond jongens die ze willen krijgen, omdat ze willen dat je denkt van hen als meisjes. En aan hen, aanraken is een man ding, en dus zijn goofy gezichten. Maar dit is niet altijd het geval.
 3. 3
  Heeft ze benadrukken het feit dat ze "een van de jongens '? Vaker een meisje zal proberen om u te overtuigen dat ze niet heeft veranderd, waardoor een merkbare verandering voor iedereen. Ze waarschijnlijk niet wil dat je haar weg of voor dingen blijken te ongemakkelijk als je te weten komen, zodat ze ontkent het aan zichzelf en anderen. Je kan niet blijven vrienden als je weet.
 4. 4
  Heeft ze boos veel om je heen? Tomboys lijken veel jongens in dit aspect. Als ze iets dat ze denken dat is onaantrekkelijk doen, kunnen ze denken dat dit hun kans kwetsen met u, als er een. Maar je kan ook tikken ze af.
 5. 5
  Ze waarschijnlijk niet veel weten over flirten. Jongens zijn altijd vrienden om hen, dus vriendjes zijn waarschijnlijk de meest ingewikkelde ding voor hen, nog meer dan hoe je die scheur vast in je benzinetank. Waarschijnlijk zelfs meer dan het is voor u, naar adem snakken!
 6. 6
  Heeft ze je raken zonder reden? Willen, niet de normale, je haar een meisje genaamd dus ze zal u whack in de arm soort hit. Graag, je bent gewoon daar en ze wil. Ze is waarschijnlijk probeert je uit te schakelen om haar.
 7. 7
  Heeft iedereen anders grap dat jullie twee een leuk koppel zou maken? Hoewel het kan ook zijn dat je, jongens en wildzangen zijn een stuk minder geheimzinnig als het gaat om het. Het kan ook gewoon een grapje, maar de meeste van de tijd dat ze hebben waarschijnlijk al gemerkt iets wat je niet hebt. Let op haar reactie. Als het een gewone geïrriteerd "shut up", dan is het waarschijnlijk niet haar. Maar als je haar ziet blozen haar gespannen, konden ze gelijk hebben.
 8. 8
  Ze zullen waarschijnlijk niet in vertrouwen een man, dus kijk naar de vrouwelijke vrienden voor tips. Als ze naar je kijkt alsof ze observeren uw reacties, ze waarschijnlijk is. Hoewel u waarschijnlijk niet moeten testen dit.
 9. 9
  "Hou je van (naam tomboy's hier)?" Als haar vriendin dit vraagt, is er een negentig procent kans dat ze vraagt ​​voor haar vriend. Zelfs als ze vertelt je iets als "ze heeft niets aan me zei, ik wilde alleen maar weten" betekent niet dat is waarom ze zijn echt vragen. Natuurlijk is er nog steeds dat tien procent dat ze de waarheid spreekt.
 10. 10
  Je hebt een buikgevoel. Tomboys waarschijnlijk zijn niet zo stiekem over het verbergen van hun gevoelens. Ze kon echt worden staren je als je denkt dat ze zijn.
 11. 11
  Zij bieden om te betalen voor de maaltijden. Ze gebruiken om altijd gebruik maken van trucs om je te betalen en nu is ze "de terugbetaling van je" of "gewoon aardig". Ze kon proberen te krijgen op uw goede kant.
 12. 12
  Ze gaat uit haar eigen weg om ervoor te zorgen dat ze niet alleen met jou. Je gebruikt om te hangen je gewoon twee hele tijd, het spelen van videogames, tv kijken, het spelen van een-op-een sport. Maar nu is ze te druk of nodigt een andere vriend, ook al is ze een introvert. Je hebt niet je beste vriend tijd gehad in maanden. Het hebben van een andere persoon met jullie is ontspannend, heeft ze niet zo hard hoeven te proberen, heeft ze hulp.
 13. 13
  Volg sommige http:/ / www.google.com / Know-als-een-Guy-Likes-U - meisje tips. Tomboys zijn wildzangen voor een reden. Koude schouder, copy-cat, harde plagen, stoten in je. Dingen die je zou doen om een ​​meisje.
 14. 14
  Wanneer je flirten met andere meisjes, ze doet kijk uitgesteld of boos? Beide zijn tekenen van jaloezie. Ze heeft waarschijnlijk al besloten dat ze geen persoonlijke aanspraak op u, maar ze kan nog steeds jaloers tegen haar wil. Als ze vermijdt oogcontact of kijkt verdrietig, dat is waarschijnlijk een positief teken. Maar je kan hebben om te kijken naar haar ogen. Een schuine plafond in de oogleden of verdund lippen heel veel betekenen. Maar NIET flirten alleen maar om haar jaloers te maken, omdat het zou kunnen leiden tot problemen in de vriendschap.

Tips

 • Houd in gedachten dat alle meisjes zijn verschillend.
 • Ze zullen waarschijnlijk tegen je liegen als je hen vraagt ​​over. Kijk of ze blozen.
 • Volg meisje tips.
 • Kijken naar manieren om Attract-a-Tomboy - maak een tomboy zoals u en volgen een paar van de regels. Zie hoe ze reageert.
 • Oogcontact.
 • Een tomboy zal een beetje girlier handelen wanneer ze je leuk vindt.

Waarschuwingen

 • Ga er niet vanuit. Slecht.
 • Niet belijden als je niet zeker bent.
 • Haar niet plagen over.
 • Als ze in een relatie, hoeft u niet dit.