Wkanl

Hoe te vertellen als een meisje leuk vindt, ook al heeft ze al een vriendje

Laten we zeggen dat er een meisje op je school je wilt, maar ze heeft een vriendje! Hey, ze gewoon misschien leuk je terug, maar je moet aandacht besteden aan de signalen die ze je sturen om zeker te zijn over dit. Dit artikel is afkomstig van de mening van een vrouw, maar houd in gedachten, bijna alle meisjes zijn verschillend.

Stappen

Hoe te vertellen als een meisje leuk vindt, ook al heeft ze al een vriendje. Let op haar lichaamstaal als ze tegen je praat.
Hoe te vertellen als een meisje leuk vindt, ook al heeft ze al een vriendje. Let op haar lichaamstaal als ze tegen je praat.
 1. 1
  Let op haar lichaamstaal als ze tegen je praat. Soms zal meisjes aanwijzingen te geven wanneer je met haar te praten. Ze kan haar onderlip bijten veel als ze om je heen. Ze kan niet per se uit te hangen met je veel voor je wilt! Zorg ervoor dat je een heleboel dingen in je hoofd dat ze graag want dan out of the blue je ze kunt nemen.
 2. 2
  Kijk en zie of ze maakt oogcontact met u of staart bij u meer dan een keer. "Dit is een goed idee om te vertellen of ze fantasieën jou.
 3. 3
  Luister hoe ze praat over haar vriendje en de toon van de stem die ze gebruikt! "Heeft ze praten over al zijn fouten in een verveelde stem? Ze mag hem niet zo veel als ze gewend zijn. Ook als je zeker weet dat ze heeft een vriendje, maar je praat veel en hem noemt NOOIT, het zou kunnen betekenen ze je leuk vindt.
 4. 4
  Zien of ze probeert te krijgen in uw buurt. Ze kan zitten bij je, "per ongeluk" je ziet in de hal op school, etc.
 5. 5
  Denk over dit meisje, en dan nadenken over haar vriendje. Is haar vriend onbeleefd, terwijl ze is erg lief? Je hebt misschien gehoord dat tegenpolen elkaar aantrekken, maar meestal niet in dit geval.
 6. 6
  Veranderen niet voor dit meisje, maar probeer haar gewenste vriendje geworden, en laat haar weten dat je haar leuk vindt. "Voor sommigen kan dit zenuwslopend, maar meisjes zoals elke man die haar net zal vertellen hoe hij zich voelt.
 7. 7
  Voel je niet slecht als ze je afwijst. Er zijn genoeg vissen in de zee, en zij kan gewoon perfect gelukkig met haar vriendje geweest zijn! Dit is geen reden waarom je twee kunnen niet vrienden blijven.
 8. 8
  Wees geduldig. Uiteindelijk zou ze rond komen.

Tips

 • Als u twee vertrouwde vrienden (een jongen en een meisje) vraag hen om te proberen uit te vinden of ze je leuk vindt. Maar niet iedereen vertellen.
 • Het kan helpen als u een oudere zus, die je kunt zien of ze zou graag willen dat u of niet.

Waarschuwingen

 • Als het meisje de vriend erachter komt dat je haar graag, hij zal meer dan waarschijnlijk te krijgen echt boos op je. Zorg ervoor dat u niet verspreid het rond.
 • Zoals eerder vermeld, meisjes variëren! Dit is slechts een algemeen idee van sommige signalen meeste meisjes afgeven.