Wkanl

Hoe maak je een meisje dat je van haar houdt vertellen wanneer je niet zeker bent dat ze van je houdt terug

Als je een meisje, soms is het best gewoon om haar te vertellen, zelfs als je niet zeker bent of het gevoel is wederzijds. Het is het beste als je dat doet, en niet in het bezit terug te lang, of zij misschien anders gaan denken over je gevoelens voor haar.

Stappen

Hoe maak je een meisje dat je van haar houdt vertellen wanneer je niet zeker bent dat ze van je houdt terug. Weten dat zelfs als ze je niet houdt, is het een verademing om dit te krijgen van uw borst.
Hoe maak je een meisje dat je van haar houdt vertellen wanneer je niet zeker bent dat ze van je houdt terug. Weten dat zelfs als ze je niet houdt, is het een verademing om dit te krijgen van uw borst.
 1. 1
  Weten dat zelfs als ze je niet houdt, is het een verademing om dit te krijgen van uw borst.
 2. 2
  Maak niet een grote productie van het. Geef het gewoon aan haar recht.
 3. 3
  Heeft een eikel, of een drama koning / koningin niet, omdat dit zou kunnen maken haar je afwijzen. Niet boos op haar te krijgen als ze nee zegt.
 4. 4
  Vergeet niet, liefdevol iemand is niet iets wat mensen plannen of te doen op doel.
 5. 5
  Ga gemakkelijk op haar, omdat haar vertellen dat je van haar houdt misschien een beetje overweldigend voor haar, en ze kan tijd nodig hebben om na te denken over het.
 6. 6
  Wacht op het juiste moment. Niet zeggen dat je van haar als een van jullie is onder vrienden. Wacht tot je alleen bent. Maar als je bent, niet wachten om haar te vertellen.
 7. 7
  Respecteer haar reactie. Als ze je niet graag terug, je leven is niet voorbij, het kan pijn doen, maar dat is hoe ze zich voelt.
 8. 8
  Zorg ervoor dat u zeker bent u klaar voor de emotionele achtbaan van liefde zijn. Er zijn hoogte-en dieptepunten zijn er, als je net te denken om het te zeggen om genomen te worden, NIET DOEN. Als je echt van iemand houdt, zal je ze respect, zorg voor hen, en er te zijn voor de goede en de slechte. Ben je er klaar voor?
 9. 9
  "I love you" is een statement, geen vraag. Geen antwoord verwacht, omdat het niet bestaat.

Tips

 • Wees zelfverzekerd! Kijk haar in de ogen, rechtop staan, en glimlach. Het belangrijkste is, spreken zonder aarzeling, vooral als je verlegen op een normale basis fungeren. U moet aantonen dat u denkt dat de woorden die uit je mond en kan een back-up met de kracht van uw toewijding.
 • Wees jezelf. Als ze je afwijst, niet boos.
 • Als ze je afwijst, vragen of zij wil zijn / blijven vrienden, haar te laten weten dat u de zorg over haar zou kunnen helpen veranderen haar gedachten uiteindelijk.
 • Liefde kan een lastige zaak zijn. Ze zou haar gedachten te veranderen nadat ze gaf je een antwoord. Niet stalken haar om te zien of ze van gedachten is veranderd nog.
 • Vraag niet om een ​​antwoord meteen, dat kon je in een moeilijke plek en weg te geven je geliefde geheim.
 • Vertel niet iedereen je weet dat je van haar houdt voordat je haar vertellen. Het is geen goede zaak als ze erachter komt dat haar eentje.
 • Zorg ervoor dat u een antwoord op een eventuele reactie.
 • Kijk leuk en zeker om te douchen. Dit kan alleen maar geven net dat beetje extra dat nodig was.
 • Angst is normaal.
 • Als je haar vriend zijn geweest voor een lange tijd en nu wil je meer te zijn, dan is ze waarschijnlijk niet zie je in dat licht. In dit geval moet u 'zelf veranderen "in de zin dat je hebt om jezelf te schilderen als iemand die ze kan liefhebben en worden aangetrokken, in plaats van gewoon iemand die graag tijd doorbrengen met. Deze verandering moet iets positiefs voor jezelf te zijn en te illustreren uw goede eigenschappen. Bijvoorbeeld, beginnen naar de sportschool: u krijgt in vorm, en plotseling, begint ze zien dat goed gestemde man van haar dromen met die persoonlijkheid heeft ze hield al die tijd.
 • Overweeg helemaal niets te zeggen. Niemand houdt van behoeftige mensen. Als ze van je houdt en vertelt je zo, ben je helemaal klaar. Als ze dat niet doet, ofwel ze is niet klaar om u te vertellen anyways, of ze gewoon niet op die manier voor je voel.

Waarschuwingen

 • Ze zouden kunnen zeggen dat ze van je houdt terug, voor dat bereid. Als ze dat doet, zijn hoogstwaarschijnlijk niet oke om te zeggen dat elk gevoel dat je hebt voor haar meteen, uit te drukken in de tijd en ze zal hoogstwaarschijnlijk beseffen hoe belangrijk je bent voor haar Als ze een vriend, laat dat afwijzing verander je vriendschap met haar. Vertel haar dat je van haar zou moeten zijn om de nauwere relatie die je wilt met haar te krijgen, niet om de degene die je al had verzwakt.
 • Nee betekent nee. Als ze je afwijst, vergeet niet dat er andere mensen die er zijn. Ook als ze 'nee' zegt, niet opnieuw proberen de volgende dag, week enz.