Wkanl

Hoe je aan het meisje dat je graag praat

Het feit dat u zeker weet dat een meisje je leuk vindt kan eigenlijk maak je meer zenuwachtig om haar te benaderen, omdat je meer gevoel in het geding is. Volg deze stappen om je zelfvertrouwen te vergroten.

Stappen

Hoe je aan het meisje dat je graag praat. Vergeet niet dat ze je leuk vindt.
Hoe je aan het meisje dat je graag praat. Vergeet niet dat ze je leuk vindt.
 1. 1
  Vergeet niet dat ze je leuk vindt. Hopelijk houden dit in het achterhoofd zal het vertrouwen inboezemen omdat je al vanaf een uitkijkpunt. Wie niet waagt, niet wint.
 2. 2
  AFWIJZING OVER SPIJT. Het is beter om te weten dat je twee niet over een kans, in plaats van levend van valse hoop!
 3. 3
  Wees gewoon jezelf. Dit is essentieel. Het is belangrijk dat uw bewonderaar accepteren je om wie je bent, niet wie je denkt dat ze wil dat je zijn. Elke relatie zal uiteindelijk mislukken als je bezighouden met valse voorwendselen.
 4. 4
  Wees eerlijk bij het ​​geven van een compliment. Het is gemakkelijk aan te voelen wanneer iemand onoprecht. Houd complimenten kort en niet al te persoonlijk totdat je echt weet haar goed. Een inzichtelijke compliment dat merkt op haar gedrag, kan persoonlijkheidstrek of actie krachtig zijn wanneer afgeleverd op de juiste tijd en plaats. Het laat haar zien dat je het niet banaal of oppervlakkig en dat je haar waardeert om wie ze is.
 5. 5
  Praat met haar in het bijzijn van haar vrienden. Zorg ervoor om oogcontact te maken en onder haar vrienden in het gesprek. Dit vertoont niet alleen goede manieren, maar het zal u gunst met haar leeftijdsgenoten. Het zal ook helpen om haar te maken en anderen voelen zich minder zelfbewust als u zijn vriendelijk en relaxed.
 6. 6
  Word lid van een club of deelnemen aan een activiteit waarbij zij betrokken is. Dit zal zowel uw comfort te verhogen en geven u een gemeenschappelijke grond waarop een vriendschap op te bouwen. Echter, als je echt geen interesse, forceer jezelf niet bij te wonen. (Zie # 2 en # 3 hierboven.) Als er een overwicht van meisjes in de club, niet laten ontmoedigen om. Vergeet niet, je doel voor het bijwonen is om haar te leren kennen, maar als dat niet zou moeten werken, zal je hebben uitgebreid netwerk van andere beschikbare meisjes te socialiseren met in de toekomst. Het feit dat er weinig jongens in de club betekent dat u de concurrentie te hebben uitgeschakeld.
 7. 7
  Meisjes zijn te menselijk. Herinneren dat ze je leuk vindt en waarschijnlijk lijdt aan dezelfde onzekerheden die je doet, moet helpen om uw angst te verminderen. Als het is bedoeld om te worden, vriendschap is een proces dat van nature moeten ontwikkelen in de tijd. Vertrouwen en respect zijn niet 's nachts verdiend.
 8. 8
  Zeg hallo! Neem het initiatief! Als je haar voorbij in de gang, zeggen: "Hi Zo-en-zo!" Doe het vaak, ook.

Tips

 • Niet ruiken, altijd je te wassen.
 • Vertrouwen is de sleutel!
 • Wees eerlijk.
 • Zorg ervoor dat ze niet plaag je maar.
 • NOOIT iets walgelijk NIET doen want dit zal geen indruk op meisjes.
 • Wees jezelf.
 • AFWIJZING OVER SPIJT!?

Waarschuwingen

 • Wees niet te opdringerig of te voren, het meisje kan ongemakkelijke betekenis kan ze niet willen weer met je praten geworden.
 • Gewoon ontspannen en dingen comfortabel zal zijn voor u om vast te houden.