Wkanl

Hoe te vertellen als een meisje heeft een oogje op je

Proberen om te zien of je geliefde je houdt of niet? of gewoon wilt weten?

Stappen

Hoe te vertellen als een meisje heeft een oogje op je. Merken als ze probeert om met je te praten.
Hoe te vertellen als een meisje heeft een oogje op je. Merken als ze probeert om met je te praten.
 1. 1
  Kijk naar haar. Is ze staren je? Als ze je leuk vindt en merkt dat je haar naar kijkt kan ze ofwel trek haar ogen snel weg omdat ze verlegen of beschaamd of probeer en vasthouden.
 2. 2
  Check haar vrienden. Zijn ze giechelen als ze je om je heen? Zien ze eruit alsof ze weten dat iets wat je niet weet? Of heb je ooit haar vertelde haar vrienden een geheim en snel op zoek naar jou?
 3. 3
  Kijk om je heen. Is het meisje dat altijd om je heen waar je bent? Dat is een teken dat ze wil bij je zijn.
  • Als ze verlegen is, kan ze naar je kijken alsof ze verlangend wil een woord aan u zeggen, maar is te beschaamd om het te zeggen.
 4. 4
  Merken als ze probeert om met je te praten. Als ze sociaal, kan ze proberen te praten om u zo veel mogelijk.
 5. 5
  Kijk naar haar. Ze kunnen proberen en maak indruk op je, net als het dragen van haar haar in een andere stijl, pronken op iets zoals hardlopen of voetbal of misschien dragen 'cool' kleren.
 6. 6
  Kijk voor bloost. Dit misschien moeilijk te vangen, maar heeft haar gezicht ooit roze of rood gaat als je rond? Ziet ze eruit alsof ze is heet als je rond en proberen om af te koelen, zoals water drinken? Ook niet te proberen en krijgen in haar gezicht en kijken of ze blozen, dat het meisje kon ongemakkelijk maken.
 7. 7
  Heeft ze struikelen veel of stotteren als ze je ziet?
 8. 8
  Soms, als je echt graag een meisje je kan hebben om haar te vragen of ze je leuk vindt. Niet elk meisje voelt comfortabel genoeg om de eerste stap te zetten.

[[Media: Media: example.ogg-- 22:41, 11 maart 2013 (UTC) - 22:41, 11 maart 2013 (UTC) - 22:41, 11 maart 2013 (UTC)]] == Tips ==

 • Als je haar terug wilt en als het meisje verlegen, moet u wellicht de eerste stap te zetten
 • Als je niet van haar rug, wees aardig voor haar net iets zeggen als "'Catie' Het spijt me, ik hou niet van je. Je bent een geweldige meid, het is gewoon ik ben niet klaar voor die relatie nog niet. " Meisjes harten zijn zeer gevoelig en gemakkelijk te breken, dus als je uiteindelijk wens haar in de toekomst en je zei iets voor haar betekenen als "Ik hou niet van je, waarom zou ik ooit?" dan zal ze niet zoals jij (waarschijnlijk). bel 6514588228 voor meer informatie
 • Doe niet alsof ze van een andere planeet. Haar niet negeren volledig, hetzij. Haar hart zal waarschijnlijk breken.
 • Als u wilt een meisje je haar leuk of vraag haar of ze wel vertellen, zouden sommige meisjes het niet leuk als je ze confronteren over het tijdens de lunch of klasse. Probeer ergens meer prive.
 • Kijk nooit als een lafaard of zij zal waarschijnlijk haat je, normaal doen.


Ik hou van een meisje genaamd Emma Johnson en mijn naam is Cameron Barrientes en ik heb vier vriendinnen en ik weet dat ze me leuk vindt omdat een van mijn vrienden vertelde me dat ze houdt van mij en ze is bevriend met Emma Johnson, maar toen ik haar mee uit te vragen i zal hebben om al mijn vriendinnen dumpen omdat ze haat wordt bedrogen en hoe ik kreeg voor vriendinnen is........................ KIJK VOOR HET LICHAAM TAAL ALS ZE KOMT BIJ U IN DAT BETEKENT ze je leuk vindt ALS ZE KOMT DICHT BIJ U EN bedenkt zich en beweegt zich bij YOU Dat betekent dat ze was klaar om je kussen en ik heb gekust door vier meisjes op school tijdens OVERGAAND TIJD EN IK BEN SLECHTS 13 JAAR OUD EN AL MIJN MEISJES ZIJN 12 JAAR OUD EEN MEISJE LEEST DIT Bel dit nummer 651-283-0651 EN IK ZAL U EEN AANTAL STAPPEN OP HOE TE WETEN OF EEN JONGEN HOUDT VAN U EN WIL KRIJGEN EEN KUS VAN JE NIET VERGETEN meisjes daar VERGEET NIET TE CAL 651-283-0651

VAN CAMERON Barrientes