Wkanl

Hoe maak je een ninja op school

Wil je een ninja in de school als buiten de school te zijn? Nou, dit is alles over hoe je je klasgenoten denken dat je een geweldige ninja expert! Leer de bewegingen, leren de macht!

Stappen

Hoe maak je een ninja op school. Krijgen of maak je eigen ninja kostuum.
Hoe maak je een ninja op school. Krijgen of maak je eigen ninja kostuum.
 1. 1
  Krijgen of maak je eigen ninja kostuum. Ninjas niet altijd kleden als Hollywood ninja's, dat wel. Losse donkere broek en shirt, doffe-aardse kleuren zoals antraciet, kap en gordel. Wees voorbereid op vragende blikken bij het lopen door de gang, als je daarvoor kiest voor deze vorm van kleding.
 2. 2
  Zorg ervoor dat mensen op je school uw beslissing om een ninja te respecteren. Spreek zacht, maar met de intensiteit en diepte. Knikken bij opmerkingen. Grinniken beledigingen, en zeggen: "Ah zo!" - Niet "Dus"
 3. 3
  Beginnen te oefenen. Gebruik verhulling achter dingen (zoals kasten, vuilnisbakken, enz.) en observeer mensen. Dit zal uw niveau van sluwheid te verhogen.
 4. 4
  Leren dat de manier waarop je ook verplaatsen toont uw vermogen. Als je kunt lopen / rennen door menigten alsof er een lege zaal, zult u uiteraard beginnen met lopen meer sluw, en dit helpt je meer stil langs te lopen, waarbij u wordt geholpen onopgemerkt zijn.
 5. 5
  Doe wat je voelt echte ninja is. Als je niet het gevoel de ninja, kan de ninja niet het gevoel je.
 6. 6
  Maak een ninja broederschap (of zusterschap) met je vrienden. Heb je vrienden doen dit proces met jullie zodat jullie kunnen elkaar helpen en elkaar uitdagen.
 7. 7
  Voeg je eigen ninja tintje. Oh, en beginnen om uw perspectief van een ninja te bouwen.
 8. 8
  Wees niet bang om te vechten als het echt nodig is. In dit te doen, je ninja vaardigheden en het respect van uw collega's hebben voor een echte ninja zal groeien.
 9. 9
  Hier krijg je een sakizori of ninjato dat is een soort van zwaard. (LET OP: Doe dit niet te brengen naar school, of u zou zijn severly gestraft.)
 10. 10
  Je moet in staat zijn om aanloop / kick off van de muur. Elke persoon die dit kan doen zal in staat zijn om vele tegenstanders te ontsnappen. Ook doe dit niet als door docenten.
 11. 11
  Als je vrienden belachelijk u voor deze beslissing, probeer dan een meer gebruikelijke stijl en activiteiten plaats, als het niet goed gaat. Als u werkt te worden op een ninja voor een paar weken en te zien hoe het gaat, dan zal het niet te laat om iets anders te proberen.
 12. 12
  Praktijk parkour, dit is een vitale functie van ninja training!

Tips

 • Vertel niet je hele school dat je een Ninja, om duidelijke redenen.
 • Weet niemand, niets, of waar dan ook tijdens de training of op een missie niet schaden. Gevangenis is niet een leuke plek om tijd door te brengen binnen

Waarschuwingen

 • Zoals eerder vermeld, kan een zwaard je in de problemen op school en kan illegaal worden beschouwd (verborgen wapens, enz.)
 • Probeer niet om te vechten in School

Dingen die je nodig hebt

 • Ninja kleding
 • Ninja vaardigheden
 • Het vermogen om te vechten zonodig