Wkanl

Hoe maak je een huiswerk schema te plannen


Als u een overweldigende hoeveelheid en je voelt dat je niet het gedaan te krijgen omdat u bijhouden van het niet kunnen houden, hier is hoe je een plan dat zal breken uw taken in kleinere, meer hanteerbare eenheden te ontwikkelen. Met een beetje organisatie en discipline, kunt u al uw huiswerk op tijd, elke dag.

Stappen

Hoe maak je een huiswerk schema te plannen. Schrijf je opdrachten beneden nauwkeurig en snel wanneer ze worden gegeven.
Hoe maak je een huiswerk schema te plannen. Schrijf je opdrachten beneden nauwkeurig en snel wanneer ze worden gegeven.
 1. 1
  Schrijf je opdrachten beneden nauwkeurig en snel wanneer ze worden gegeven. Je kunt niet van plan je huiswerk tijd effectief als je niet precies weet wat er moet gedaan krijgen. Noteer de volgende gegevens:
  • Het onderwerp of cursus waarin het werk is toegewezen (bijvoorbeeld Spaans, algebra, of)
  • Weet wat je verwacht inleveren of doen en vragen of je niet begrijpt (bijvoorbeeld draaien in een essay, een PowerPoint-presentatie te ontwikkelen, of neem een ​​test.)
  • De details van uw opdrachten (bijvoorbeeld dubbele spaced of enkele regelafstand, blauwe inkt of zwart).
  • Paginanummers (welke pagina's je nodig hebt om te lezen, studeren, of verwijzen naar om uw opdracht te voltooien.)
  • Vervaldag van de opdracht.
 2. 2
  Schatten hoeveel tijd nodig zal zijn om elke opdracht te voltooien. Wees realistisch. Het is beter om te blokkeren meer tijd dan minder. Als u klaar bent vroeg, kunt u gebruik maken van uw bonus tijd voor een ander onderwerp. Vergeet niet dat als je extra tijd overblijft, kan je jezelf belonen door iets anders dan huiswerk.
 3. 3
  Bepalen hoeveel tijd u beschikbaar voor huiswerk hebben na school voor elke dag van de week. Bijvoorbeeld: maandag - 1 uur, dinsdag - 1 1/2 uur, woensdag - 1/2 uur, etc. Uiteraard, op dagen waar je andere geplande activiteiten, of het nu een buitenschoolse activiteit of klusjes of quality time met je gezin, zul je minder tijd voor huiswerk hebben.
 4. 4
  Prioriteiten stellen uw vroegste deadlines eerste (EDF). Dit is een optimale dynamische scheduling. Als het menselijkerwijs mogelijk om alle deadlines te halen, zal vroegste deadline eerst het beleid te werken. Dat betekent dat, als je een nieuwe opdracht vanwege de volgende dag, moet u alle werkzaamheden verschuldigd in 2 dagen en het werk op de volgende dag opdracht op te schorten. Echter, als alle termijnen niet kan worden voldaan, dan zal willekeurig missen deadlines met EDF. Om dit probleem op te lossen, als je niet kunt voldoen aan alle deadlines, gebruik dan een statische prioriteit tarief-monotone beleid. Zoek de cursus die nieuwe huiswerk releases het vaakst, en prioriteren het de hoogste (doe het werk eerst), enzovoort. Dit is wiskundig optimaal onder alle statische-prioriteitsschedulering beleid. Met andere woorden, als ENIGE statische prioriteit regeling kan voldoen aan alle deadlines, zal het tarief-monotone statische prioriteit regeling aan alle deadlines, ook. Wanneer de statische prioriteit regeling mist deadlines, het is deterministisch - de laagste prioriteit klasopdrachten zal worden overgeslagen, zodat het zich gedraagt ​​voorspelbaar als u overladen. Indien bepaalde opdrachten hebben dezelfde vervaldatum, dan beginnen met de een (s) die het hardst of zal het langst duren.
 5. 5
  Breek je huiswerk tijd. Kijk naar je opdrachten en bedenkt hoeveel tijd je nodig hebt om te besteden aan elke. Dan vind keer in je huiswerk schema gedaan, bij voorkeur een dag te vroeg te komen. Als je een 5-pagina Engels papier verschuldigd op vrijdag, bijvoorbeeld, en je weet dat het gaat om u ten hoogste drie uur om het te voltooien, dan besteden een uur op die bepaalde opdracht op maandag, dinsdag en woensdag (en vergeet niet om ruimte voor fouten te maken).
 6. 6
  Schrijf in pauze tijden. Dit zal je weerhouden om te overdonderd en gefrustreerd tijdens lange stukken van huiswerk tijd en zal je ook helpen om je geest gericht houden. Een pauze van tien minuten voor elk uur van huiswerk gedaan is een goede richtlijn. Gebruik deze tijd te rekken, je gezicht wassen, wandeling rond het blok, uitladen van de vaatwasser voor je moeder, of om iets te drinken of iets te doen dat niet zal u verleiden om uw terugkeer uit te stellen om huiswerk. Heeft de tijd die u neemt om bij te tanken (zoals het krijgen van uw sap) en niet beginnen met activiteiten die betrekking hebben op goofing niet te verlengen.
 7. 7
  Stok met het. Zodra u uw schema, of anders al de planning van de wereld is nutteloos. Uw plannen zullen niet werken als je niet zal werken.

Tips

 • Als je merkt dat je energie snel daalt, doe het moeilijkste onderwerp eerst, wanneer je energie het grootst is. Nadat dat gebeurd is, zal alles anders voelen als bergaf gaan.
 • Bij het plannen, vergeet dan niet te noteren tijd kunt u niet worden huiswerk, net als je bij sportbeoefening, of oppas, etc.
 • Als u vindt dat u niet genoeg tijd al je huiswerk gedaan, zelfs wanneer u zich aan uw schema te krijgen hebben, kijk voor meer tijd dat je aan huiswerk kunnen besteden door het vervangen van andere reguliere activiteiten. In plaats van een uur chatten op de computer met uw vrienden, bijvoorbeeld, beperk je dan heel strikt tot twintig minuten. Maar als je nog steeds moeite, zelfs nadat u elke beschikbare minuut heb besteed aan huiswerk, praat met je ouders of je leraar over.
 • Vermijd afleidingen zoals televisie, videospelen, telefoongesprek, surfen op het web, enz. U moet volledig uw schema te wijden aan dit te doen. Dat betekent dat het uitschakelen van elk elektronisch apparaat, behalve uw lamp, en en, indien nodig, uw computer. U kunt zelfs uw Welke uitschakelt kan betekenen verlaten nu deze webpagina.