Wkanl

Hoe je lichaamstaal te lezen

Merken de signalen die mensen sturen met hun lichaamstaal is een zeer nuttige sociale vaardigheid. Sommigen van ons kunnen het natuurlijk lezen en sommigen van ons zijn berucht vergeetachtig. Gelukkig, met een beetje extra aandacht, kun je leren om lichaamstaal te lezen, en met voldoende praktijk zal het een tweede natuur geworden.

Stappen

Hoe je lichaamstaal te lezen. Besteed aandacht aan hoe fysiek dicht iemand is aan u.
Hoe je lichaamstaal te lezen. Besteed aandacht aan hoe fysiek dicht iemand is aan u.
 1. 1
  Besteed aandacht aan hoe fysiek dicht iemand is aan u. Hoe dichter ze zijn, hoe warmer ze denken van jou. Als je beweegt iets dichter bij hen, ze bewegen iets verder weg? Dat betekent dat ze niet wilt dat uw interactie te zijn elke persoonlijker dan het al is. Als ze niet verder af te stappen, dan zijn ze ontvankelijk zijn. En als ze reageren door het verkrijgen van nog dichter bij u, waarschijnlijk ze je heel graag of zijn zeer comfortabel rond / door u.
  • Het is vermeldenswaard dat de persoonlijke ruimte is cultureel vloeistof; houd in gedachten dat wat wordt dicht beschouwd in een land ver weg in een ander.
 2. 2
  Bekijk hun koppositie.
  • Overdreven gekanteld hoofden zijn ofwel een potentieel teken van sympathie, of indien een persoon glimlacht terwijl het kantelen hun hoofd, ze zijn speels en misschien zelfs.
  • Verlaagd hoofden geven een reden om iets te verbergen. Kennis te nemen als iemand verlaagt hun hoofd. Als het als hij wordt aangevuld, kan hij verlegen, beschaamd, schuchter, afstand houden van de andere persoon, in ongeloof, of denken aan zichzelf. Als het na een uitleg, dan is hij niet zeker kan zijn als wat hij zei juist was, of kon worden als gevolg.
   • Opgemerkt moet worden dat sommige culturen zien dit als een teken van respect.
  • Gebogen hoofden betekenen dat ze verward of daagt je uit, afhankelijk van hun ogen, wenkbrauwen en mond gebaren. Denk aan hoe een hond iets pikken haar hoofd als je een vreemd geluid maken.
 3. 3
  Kijk in hun ogen.
  • Mensen die op zoek zijn naar de zijkanten een stuk zijn nerveus, liegen, of afgeleid. Echter, als een persoon kijkt weg van de luidspreker, het heel goed zou een troost beeldscherm zijn of aangeven onderdanigheid. Zoek askance betekent over het algemeen de persoon is wantrouwend of niet overtuigd.
  • Als iemand kijkt neer op de vloer een stuk, ze zijn waarschijnlijk verlegen of timide. Mensen ook de neiging om neer te kijken als ze van streek zijn, of proberen iets te emotioneel verbergen. Mensen zijn vaak denken en voelen onaangename emoties als ze in het proces van het staren op de grond.
  • Sommige culturen geloven dat kijken naar iemand in de ogen is een teken van gebrek aan respect, of wordt alleen gedaan met intieme vrienden of familie, dus dit zou kunnen verklaren waarom iemand is het vermijden van oogcontact met je.
  • Verwijde pupillen betekenen dat de persoon geïnteresseerd is. Houd er echter rekening mee, dat veel stoffen veroorzaken pupillen verwijden, zoals alcohol, cocaïne, amfetamine, MDMA, LSD en anderen. Niet fout met een paar drankjes voor de attractie.
  • Als hun ogen lijken ver weg gericht, die meestal geeft aan dat een persoon in diepe gedachte of niet luisteren.
 4. 4
  Zien als ze spiegelen je. Als iemand bootst je lichaamstaal is dit een zeer echte teken dat ze proberen om verstandhouding met u. Probeer het veranderen van uw lichaamshouding hier en daar. Als u vindt dat ze hen verandert op dezelfde wijze, worden ze spiegelen.
 5. 5
  Check hun armen.
  • Mensen met gekruiste armen zijn zich aan sociale invloed sluiten. Hoewel sommige mensen gewoon steken hun armen als een gewoonte, kan dit erop wijzen dat de persoon is (enigszins) gereserveerd, ongemakkelijk met hun uiterlijk (zelf bewust en proberen om het te bedekken), of gewoon proberen om iets op hun overhemd te verbergen. Als hun armen gekruist terwijl hun voeten schouderbreedte of verder uit elkaar, dit is een functie van taaiheid of autoriteit.
  • Als ze wrijven hun handen tegen elkaar of andere manier hun eigen lichaam aan te raken, kunnen ze worden troostend zelf (wat betekent dat ze niet genieten van de huidige situatie).
  • Als iemand rust hun armen achter hun nek of hoofd, ze staan ​​open voor wat er wordt besproken of gewoon ontspannen in het algemeen.
  • Als hun handen op hun heupen, kunnen ze te wachten, ongeduldig of gewoon moe.
  • Als hun handen zijn gesloten of gebald, kunnen ze geïrriteerd, boos of nerveus.
 6. 6
  Wees je bewust van nerveuze gebaren:
  • Als iemand borstels hun haar terug met hun vingers, kan dit worden gladstrijken, een gemeenschappelijk gebaar als de persoon leuk vindt, of hun gedachten over iets in strijd zijn met de jouwe. Ze misschien niet uiten dit. Als je ziet opgetrokken wenkbrauwen in deze tijd, kunt u er vrij zeker van dat ze niet met je eens.
  • Als de persoon draagt ​​een bril, en wordt ze voortdurend omhoog te duwen op hun neus weer, met een lichte frons, dat kan ook aangeven dat ze het niet eens met wat u zegt. Kijk voor zorgen dat ze duwen hun bril met een intentie, niet terloops hen aanpassen. Kijk voor het duwen op de rand met twee vingers, of een extra beweging van wiebelen de kant van hun bril. De frons of opgetrokken wenkbrauwen moet je tip af. (Let op:.. Een frons kan ook duiden op vermoeidheid van de ogen, en constant bijstellen van een bril kan het gevolg zijn van een onjuiste pasvorm Het onderscheidende kenmerk is de vraag of ze zijn op zoek direct bij je tijdens het doen)
  • Verlaagde wenkbrauwen en toegeknepen ogen illustreren een poging om te begrijpen wat er gezegd wordt of er aan de hand. Het is meestal sceptisch. Dit is te veronderstellen dat ze niet proberen om iets dat ver weg is observeren.
 7. 7
  Bekijk hun voeten:
  • Een snelle tikken, het verschuiven van het gewicht, het lachen, of beweging van de voet zal meestal betekenen dat de persoon is ongeduldig, opgewonden, nerveus, bang of geïntimideerd.
   • De betekenis van de voeten tikken kan doorgaans worden onderscheiden, afhankelijk van de context, als u momenteel praten en ze tikken hun voeten, dat is een indicatie van een verlangen om te vertrekken (hoewel meestal dit gedrag manifesteert wanneer de persoon is bezorgd om ergens specifiek te krijgen, zoals een bijeenkomst, eerder dan omwille van wat je specifiek mee bezig bent). Langzaam schuifelen geeft verveling met de huidige situatie. Als tijdens flirt je benen / voeten aanraken, tikken algemeen kan worden geïnterpreteerd als nerveuze opwinding. Dit is omdat als ze oncomfortabel waren, zouden ze discreet af te stappen van de contactpersoon, een veel subtieler ontsnappen dan indirect probeert te vertellen om af te stappen.
   • Merk op dat sommige mensen met ADHD voortdurend zal schudden hun benen. Het betekent niets, het is heel goed onderbewuste en, terwijl excentriek, is het moeilijk om te stoppen. Sommige mensen doen het ook uit gewoonte.
  • Als de persoon zit, voeten gekruist bij de enkels betekent dat ze over het algemeen op hun gemak.
  • Indien tijdens het staan, een persoon lijkt om altijd hun voeten heel dicht bij elkaar, betekent dit waarschijnlijk dat ze proberen "juiste" te zijn op een bepaalde manier. Soms voeten bij elkaar betekent dat zij meer onderdanige of passieve voelen.
  • Als ze doelbewust raken hun voeten met de jouwe, ze zijn!
  • Sommige mensen kunnen hun voeten wijzen naar de richting van waar ze willen om hun interesse te gaan of soms. Dus als het op u richt, kan hij / zij geïnteresseerd in jou.

Tips

 • Houd in gedachten dat elke persoon heeft zijn eigen unieke lichaamstaal genoemd basislijn gedrag. Besteed speciale aandacht aan de veranderingen in lichaamstaal in plaats van het lichaam taal zelf.
 • Let op je eigen lichaamstaal, zien welke boodschap je af te geven.
 • Het is gemakkelijk om een ​​zelfverzekerd persoon herkennen: ze zullen contact maken en hebben langdurige ogen een sterke houding. Zij kunnen ook zitten of staan ​​zeer correct. Lang oogcontact kan ook worden gevonden in lovers 'of families ogen.
 • Voor sommige mensen is het alleen moeilijk om mensen in de ogen kijken tijdens een bespreking vanwege verlegenheid. Niet onmiddellijk het persoonlijk.
 • Als ze naar voren leunen, ze zijn geïnteresseerd in het luisteren naar je.
 • Bij het observeren van anderen, zijn subtiel over.
 • Kijken naar het gezicht - het zal meestal geven een snelle onwillekeurige en soms onbewuste twitch als er iets gebeurt dat irriteert, prikkelt, of amuseert hen.
 • Wanneer een persoon tikt vaak hun vingers op iets is het meestal een teken van opwinding of ongeduld.
 • Wees je bewust van de personen mond. Constant spiertrekkingen meestal betekent dat ze opgewonden of geïrriteerd.
 • Wanneer een persoon sluit zijn / haar ogen langer dan de tijd die het duurt te knipperen, dat betekent meestal dat hij / zij zich voelt stress, alarm, of wanhoop (hoewel het zou kunnen betekenen dat hun contacten droog zijn, zal dit soms gepaard gaan met wrijven van het oog).
 • Wanneer iemand likt hun lippen kan het een teken van interesse of opwinding zijn omdat onbewust wanneer iemand wordt gewekt hun lippen hebben de neiging om te drogen. Maar wees voorzichtig het zou zomaar kunnen dat hun lippen droog zijn of dat het een gewoonte.
 • U kunt kijken naar iemands ademhalingspatroon te bepalen of ze nerveus of ontspannen, korte snelle ademhalingen duiden nerveus of onder stress en diepe lange adem duiden kalmte, ontspannen op hun gemak.
 • Gebrek aan oogcontact is een symptoom van het Syndroom van Asperger. Degenen die lijden aan Asperger vaak kijken naar de mond van een luidspreker in plaats van de ogen, als gevolg van sterke ongemak onderhouden oogcontact. Als iemand is het vermijden uitziende mensen in de ogen, in gedachten houden dat ze zou kunnen hebben deze autistische aandoening.
 • Een verlaagde oog toont kalmte.
 • Om meer bewust over lichaamstaal geworden, tv kijken met de stem af, elke nacht, gedurende drie weken in rij. Door te raden wat er gaande is net uit lichaamstaal, zult u uw vermogen om het te lezen te verbeteren.
 • Als iemand je praat met een bril draagt ​​en ze kijken niet naar je ogen, dat vaak, misschien omdat hun ogen te zwak zijn om zich te concentreren op beide ogen, zodat zij zich concentreren op iets anders bv lippen.
 • Probeer het lezen van de lichaamstaal van de andere dieren, zoals paarden of honden.
 • Als hij / zij lacht wanneer je praat met hem / haar, dit is een grote kans dat of je kan gewoon zeggen dat ze het leuk met je te praten!

Waarschuwingen

 • Oordeel niet een persoon die alleen door hun lichaamstaal.
 • Neem cultuur en overtuigingen van de persoon in aanmerking.
 • Altijd van mening dat de lichaamstaal van een persoon zou kunnen worden beïnvloed door een medische aandoening.
 • Je moet jezelf niet te isoleren door het voortdurend onderzoek van lichaamstaal in de omgang met mensen. Anders is er geen reden om een ​​sociale overhand toch winnen. Dit verlamming door analyse.