Wkanl

Hoe je mensen op basis van hun uiterlijk beoordelen

Sinds de tijd dat we kinderen waren, kregen we te horen niet te "beoordelen een boek door zijn dekking." Er zijn echter enkele gevallen waar dit niet alleen nuttig, maar noodzakelijk. Bijvoorbeeld, als je ziet iemand die duidelijk een seriemoordenaar, kunt u het besluit om die persoon te vermijden en niet gedood te maken. Dus, oordelen mensen op basis van uiterlijk is een zeer nuttige vaardigheid die je kan helpen door de rest van je lange leven.

Stappen

Hoe je mensen op basis van hun uiterlijk beoordelen. Eerst beginnen makkelijk uit.
Hoe je mensen op basis van hun uiterlijk beoordelen. Eerst beginnen makkelijk uit.
 1. 1
  Eerst beginnen makkelijk uit. Kies een doel. dat wil zeggen, een klimplant. De beste plek om gemakkelijk te-lezen mensen vinden zijn plaatsen zoals winkels, openbare zwembaden, musea en restaurants. Als je een beginner bent, een restaurant is een geweldige plek om te beginnen, want je kunt ook mensen door wat ze eten en hoe ze eten oordelen.
 2. 2
  Zodra je iemand om op te oefenen, studeren hun gezicht hebben gevonden. Zijn ze een man of een vrouw? Hebben ze gezichtshaar? Hebben ze meestal glimlachen of fronsen? Is hun haar netjes, of onverzorgd? Deze vragen kunnen u voorzien van belangrijke informatie over de persoonlijkheid van de persoon. Wees er zeker rekening te houden met eventuele "gekke blikken in de ogen," omdat dit een essentieel stukje informatie zijn in het verzekeren van de veiligheid dient de mededeling persoon die u naar ze te staren.
 3. 3
  Neem een kijkje op de manier waarop uw doelgroep is gekleed. Mensen zeggen altijd dat 'kleren maken de man, "en het is waar! Een persoon die is netjes gekleed en professioneel wordt gezien als veel meer benaderbaar en vriendelijk dan iemand die is slordig gekleed. Zorg ervoor dat u kennis te nemen, indien de persoon, als ze vrouwelijke, is het dragen van goed passend ondergoed.
 4. 4
  Op basis van de informatie die je hebt verzameld, kunt u nu zelf een hypothese over de persoon. In een ideale situatie, de enquête die u net hebt gedaan van de persoon moet zijn die u niet meer genomen dan ongeveer vijf minuten. Ga met je darmen en trekken conclusies. Proberen om korte, snelle blikken tijdens deze periode indien mogelijk, zodat u bent waarschijnlijk niet uw verborgen agenda om weg te geven. Een goede truc voor beginners om te gebruiken, is om te proberen en een beperking van de persoon geprojecteerd persoonlijkheid aan een woord.
 5. 5
  Als de tijd of de situatie het toelaat, en op voorwaarde dat de persoon veilig en aanspreekbaar kijkt, staking van een gesprek met de persoon die je hebt landmetingen. Proberen om vragen te stellen en sturen het gesprek om te zien of je hypothese juist was. Als het verkeerd was, neem een ​​mentale notitie van de fouten die u kunt in uw denkproces hebben gemaakt, zodat de volgende keer dat je kunt leren van hen.
 6. 6
  De belangrijkste stap is PRAKTIJK! Leer zoveel als je kunt over stereotypen, en je vaardigheden, zodat je niet zal worden gevangen staren en dergelijke. Met de praktijk, zal je in staat zijn om meer te trekken diepgaande conclusies over mensen gewoon op basis van hun uiterlijk.

Waarschuwingen

 • Laat je niet vangen staren naar je onderwerp, of ze kunnen beginnen om je te beoordelen. Of zij kunnen u, doden afhankelijk van wat "misdaad" ze lijken.

Dingen die je nodig hebt

 • Een helder hoofd.
 • Een kritische geest.
 • Geen hart, gevoelens, of medelijden.
 • Een extreem ijdel en oppervlakkig persoonlijkheid
 • Indien nodig, een schriftelijk apparaat om aantekeningen te maken met.
 • Zonnebril om cool en incognito kijken.