Wkanl

Hoe op te halen een meisje

Er zijn genoeg mensen die goed zijn in het oppakken van meisjes, maar ze zijn vaak niet goed in het uitleggen hoe ze het doen. Deze gids is bedoeld om te helpen zelfs de ongelukkigste (hetero) man begrijpen sommige van de fundamentele principes van het dating spel en de ontwikkeling van een aanpak die hem zal helpen het woord te horen "ja" veel vaker bij het stellen van een meisje uit voor de eerste keer.

Stappen

Hoe op te halen een meisje. Begrijp de (rechte) man-vrouw dynamiek.
Hoe op te halen een meisje. Begrijp de (rechte) man-vrouw dynamiek.

De basis

 1. 1
  Verbreed je horizon. Laat je niet meegezogen in te denken dat je alleen kunt vinden meisjes tot op heden wanneer je uit bent op een feestje of aan de bar of pub. Je weet nooit waar of wanneer je zou een meisje die open staat voor een avondje uit zou zijn met je als je speelt je kaarten goed te voldoen. Het gezegde "er zijn genoeg vissen in de zee" weerspiegelt dit feit. Als u wilt een meisje op te halen te vinden, houd je ogen open overal mee naar toe: op het werk, in cafes, op straat, vrijwel overal publiek. Dat gezegd zijnde, zijn er een paar belangrijke dingen in gedachten te houden:
  • Een supermarkt pickup is een moeilijk te verkopen. De meeste mensen gaan niet naar de supermarkt of de bank, omdat ze hopen om romantiek, dat is de reden waarom de conventionele wijsheid suggereert terecht dat de bars, clubs, en partijen zijn de beste plaatsen om mogelijke data te ontmoeten vinden. Heb een goede respons niet verwachten als je probeert het oppakken van meisjes in plaatsen waar ze moeten gaan omdat het leven vraagt.
   • Misschien kan open-air markten, cafes en andere plaatsen waar mensen gaan, omdat ze willen om buiten te zijn. Het is waarschijnlijk dat meisjes in dergelijke plaatsen op zijn minst enigszins meer open voor het ontmoeten van nieuwe mensen zullen zijn, omdat ze niet over belangrijke zaken.
  • Tenzij je de hoop op een soort Don Juan (note: je zal niet lukken als dit je plan) te worden, het uitvoeren van een "ring-test" voor het raken op iemand. Is het meisje draagt ​​een band of diamant-set ring aan beide ringvinger (of beide)? Als dat zo is, wordt ze waarschijnlijk getrouwd (linkerhand) of verloofd (rechterhand). Respecteer dat en laat haar met rust.
 2. 2
  Begrijp de (rechte) man-vrouw dynamiek. Dit verschilt sterk van land tot land, maar in het algemeen, is er een duidelijke paradigma in de Westerse wereld (dat is, Europa, Australië en Noord-Europa) die definieert wat mannen en vrouwen aantrekkelijk vinden in het andere geslacht. Het is eigenlijk heel ingewikkeld, maar op het meest basale niveau, werkt het als volgt: Vrouwen worden vooral aangetrokken tot sociale macht en invloed; mannen zijn vooral aangetrokken tot vruchtbaarheid en gezondheid (dat is waarom de westerse cultuur is geobsedeerd met het maken van vrouwen er jeugdig).
  • Er is een hele wereld van de dingen die mensen kunnen doen om sociale macht stellen en dus aantrekkelijker geworden. Denk aan het ontwikkelen van een sterk gevoel van stijl of een slimme gevoel voor humor. Fysieke rijkdom is een sterke vertoning van sociale macht, dat is waarom sommige jongens onderhouden mooie auto's ook al zijn ze anders in armoede leven. Denk na over hoe je je leven kunt accentueren uw eigen sterke punten te benadrukken.
  • De meest fundamentele en misschien wel het meest handige manier om te laten zien dat je sociale macht is te vertrouwen. Door aan te tonen van een vermogen om te spreken en te handelen in een zelfverzekerde manier, kan je laten zien dat je niets te vrezen van andere mensen, waardoor je lijkt relatief krachtig. Dit is waarom het wordt vaak gezegd dat het vertrouwen is alles in de dating wereld. Word zelfverzekerd, en de rest van de pick-up spel komt neer op informatie; niet aan zelfvertrouwen vertonen, en je zal altijd moeite hebben om data te krijgen.
 3. 3
  Wees jezelf, maar wees je beste zelf. Het is belangrijk dat u voorkomen dat nep. Vrouwen zijn erg scherpzinnig en zal je niet serieus nemen als je ze niet respecteren door te doen alsof iemand of iets wat je niet bent. Aan de andere kant, zijn vrouwen niet op zoek naar een puinhoop op te ruimen, hetzij. Een van de grootste voordelen van een langdurige relatie is het hebben van de vrijheid om je zorgen en angsten delen met iemand die van je houdt, maar op dit moment, je bent niet in een langdurige relatie - je bent het wassen van wasgoed naast iemand met een leuke glimlach en een grappig T-shirt. Heb perspectief niet verliezen. De pick-up is uw kans om te pronken met alles wat er te zeggen over jou, niet een excuus om te beginnen met het lossen op een meisje die mooi genoeg was om te luisteren.
 4. 4
  Perfect uw lichaamstaal. Lichaamstaal is meer dan alleen staan ​​met een rechte rug en het maken van oogcontact: het is het hele pakket, alles wat je doet om te communiceren, dat is niet de woorden die uit je mond. Lichaamstaal is de belangrijkste manier waarop mensen communiceren emotionele toestanden op elkaar, waardoor het een zeer belangrijke 'taal' te leren als u wilt worden op de top van je dating game. De vuistregels zijn als volgt:
  • Meer oogcontact is beter dan minder oogcontact.
  • Glimlach wanneer je oogcontact. Kijk niet weg totdat je glimlachte.
  • Niet staren. Probeer om je ogen te houden van een blik op het lichaam van een vrouw als je haar te praten.
  • Adopteer een open houding: benen en armen niet over elkaar, schouders naar achteren, hoofd niveau. Dit maakt je lijkt zelfverzekerd, relaxed, en ontvankelijk.
  • Mompel niet. Spreek duidelijk en zonder aarzeling.
  • Leunen iets naar de persoon die u geïnteresseerd bent in wanneer je met haar praten. Het brengen van uw hoofd iets naar voren is prima als je zittend gebruikt.
 5. 5
  Vergeet nooit: lichaamstaal is krachtig, maar het is niet altijd duidelijk. Bijvoorbeeld, mensen de neiging om contact met de delen van zichzelf denken dat ze aantrekkelijk zijn als ze zich aangetrokken voelen tot iemand. Een meisje die houdt aan haar lippen of de borst met een hand als ze praat met je zou geïnteresseerd zijn, dan weer, kon ze gewoon jeuken. Neem een ​​willekeurige signalen je denkt te zien met een korreltje zout.
 6. 6
  Leer deze mantra: doen of sterven Als een meisje is tot je aangetrokken, zou je niet willen dat ze u laten weten nu in plaats van drie jaar vanaf nu.? Meisjes voelen op dezelfde manier. Dit is de reden waarom langzaam proberen te winnen over het hart van een vrouw door gunst jezelf om haar nooit lijkt te werken: vrouwen willen een man die recht uit zullen komen en zeggen hoe hij zich voelt. Als hij echt genoeg is geïnteresseerd om een ​​datum te willen, zou hij bereid zijn om afstoting riskeren omwille van de kans.
  • Zelfs vrouwen die zijn erg aangetrokken tot je niet wachten om voor u om hen uit te vragen voor altijd. Ze zullen ofwel beslissen dat je niet aangetrokken tot hen en geven, of dat je niet trekken ive omdat je nooit moedig genoeg om te vragen voor een date.
  • Wanneer je voelt aangetrokken tot een meisje, als je haar niet op dezelfde dag doen vragen uit je realiseert dat je wilt haar date, aannemen dat u rond een maand hooguit je bedoelingen kenbaar te maken. Wacht niet op een perfect moment.

Oppakken van een meisje

 1. 1
  Hebben een lijn klaar. Beginnen door te weten het eerste wat je gaat zeggen tegen het meisje dat u uw oog op voordat je het zegt. Het hoeft niet om iets bijzonder spannend zijn - gewoon een uitnodiging om te praten. Probeer de opvoeding van het weer als je buiten bent, of de inrichting als je ergens binnen bent. Op een feestje, brengen iets over de partij of vragen hoe ze ontmoette de gastheer of gastvrouw. Hebben net een startlijn uitgezocht voordat u begint.
 2. 2
  Bouw het gesprek. Als je prompt ontlokte een koude reactie, heb je twee opties: opgeven of ga direct naar een flirt en hopen op het beste. Als, aan de andere kant, het meisje reageerde hartelijk voor u, is het tijd om je gespreksvaardigheden schitteren.
  • Praten met iemand die je nog maar net hebt ontmoet is uitdagend voor jullie beiden. Als je het gemakkelijker maken voor haar ze zal waarderen. Probeer het aanbieden van een paar adviezen over iets onbelangrijk, zoals de muziek op de achtergrond. Hou het eerlijk, en zien hoe ze reageert. Luister naar wat ze zegt en vraag haar voor meer details over haar advies. Door jezelf daar eerst, je maakt het veilig voor haar voorbeeld te volgen en het eens of oneens met uw mening.
  • Probeer niet om de conversatie te zetten in een interview, vragen dingen als: "Wat doe je" "Waar woon je?" "Waar ben je naar school?" in snelle opeenvolging. In plaats daarvan, zet zulke vragen in staten (zoals "Je ziet eruit alsof je uit Rome" of "Ik wed dat je een event planner bent"). Je zult brutaler lijkt en geef haar kamer om meer natuurlijke wijze te reageren, dat zal haar helpen te ontspannen en te genieten van het gesprek.
 3. 3
  Gebruik humor. Humor is universeel, en het vinden van iemand die uw persoonlijke gevoel voor humor waardeert is een geweldig gevoel. Aan de andere kant, iemand die laat je grappen vallen plat is waarschijnlijk niet geïnteresseerd in u, noch het nastreven waard, wat humor een geweldige manier om de wateren te testen zonder dat onhandig openhartig over maakt.
  • Zelfs als je denkt dat je gevoel voor humor is te snel, subtiel, of vreemd voor de meeste mensen te waarderen of begrijpen, los te laten tijdens uw gesprek. Als het meisje met wie je praat geïnteresseerd is, zal ze hangen op je grappen en lachen om hen, zelfs als andere mensen dat niet doen.
 4. 4
  Blijf complimenten subtiel. Wat ook complimenten die je maakt moet komen vanzelf. De sleutel tot een goed gesprek is om te praten over dingen die je zowel comfortabel bespreken voelen. Als je een manier vinden om haar een compliment of een flirt die niet breekt de stroom van het gesprek, ga voor het geven, anders houd je pick-up lines voor jezelf.
  • De enige mogelijke reacties van een vrouw kan geven aan een flagrante compliment zijn in te stemmen met het (in dat geval lijkt ze vol van zichzelf), oneens (in welk geval ze lijkt beschaamd), of gooi het compliment terug bij u, die over het algemeen onwaarschijnlijk, vooral in het begin van het gesprek. Het is belangrijker om te laten zien dat je leuk gezelschap dan het is om expliciet te vermelden dat u vindt haar aantrekkelijk, wat al duidelijk had moeten zijn van het feit dat je dan kwam en begon te rennen je spel op haar.
 5. 5
  Laat je ruggengraat. Meisjes als een man die is veilig en comfortabel in zijn eigen huid. Terugschrikken nooit weg van het beantwoorden van vragen over uzelf eerlijk. De meeste meisjes de voorkeur aan de man die robots bouwt in zijn kelder en heeft de moxie om zo te zeggen met een glimlach over de man die schamen of beschaamd over het fungeert.
  • Wees niet bang om voorzichtig kritiek te maken (waardoor ze in de vorm van vragen, zoals in ", maar is niet dat soort domme?" Is een goede manier om dit te doen) of zachte grappen bij haar rekening, zo lang als je niet erg veel te maken. Meisjes waarderen het wanneer een man lijkt geïnteresseerd, maar niet verblind, want het betekent dat hij minder kans om te gehechte te snel geworden en de dingen ongemakkelijk voor hen. Aan de andere kant, is iemand die constant voor gemiddelde grappen bij haar koste gewoon gaan lijken onbeleefd en kinderachtig.
 6. 6
  Vraag voor haar nummer. Wanneer het tijd is om wrap up het gesprek, snijd dingen af ​​op een hoge noot en vraag om haar nummer. Zeggen dat je een geweldige tijd, maar het is tijd voor u om het hoofd terug naar huis / uit te werken / wat je van plan was te gaan doen. Als ze zegt dat ze niet wil dat je haar nummer te geven, genadig en wensen haar een goede rest van de dag. Als je dat doet krijg haar nummer, bellen binnen een dag of twee en zie over het plannen van een datum voor het weekend.
 7. 7
  Bereid je voor op een eerste date. De beste eerste data zijn die dat niet veel stille tijd samen nodig hebben. Vermijd concerten en films. In plaats daarvan, suggereren iets, dat geeft zowel ruimte om te praten, en die niet kost veel geld. Heeft u een idee en een paar vervangers klaar voor tijd, de meeste vrouwen de voorkeur wanneer de man beslist over de datum.
  • Als je een gok over iets uit het gewone, dat je denkt dat ze je waarderen, zoals het huren van een roeiboot, suggereren dat, anders vasthouden aan de lunch, koffie, of een drankje ergens. Al deze opties bieden volop mogelijkheden voor een ononderbroken gesprek en (als je geluk hebt) een eerste kus.
  • Bieden om te betalen voor de eerste date, maar niet aandringen op het. Sommige vrouwen vinden het idee dat een man moet betalen voor elke datum beledigen, en zal de voorkeur aan kosten te splitsen met u of betalen hun eigen manier. Wat uw datum verkiest, mee te gaan met het.
  • Geef haar wat ruimte. Dit is een eerste date, niet een huwelijkscontract. Als je eenmaal hebt afgerekend op een tijd en plaats, haar niet meer bellen totdat het tijd is om te ontmoeten. Heb je genoeg tijd hebt om dan praten.
  • Als ze belt en vraagt ​​om opnieuw te plannen, geef haar het voordeel van de twijfel - immers, als ze wilde je verwerpen, kon ze al hebben gedaan voor nu. Wees geduldig en flexibel.

Oppakken van een vriend

 1. 1
  Begrijp de risico's. Dit is een delicate situatie op zijn best, maar vergeet niet dat je vriend is onwaarschijnlijk om te stoppen willen uw vriend te zijn, alleen maar omdat je vroeg haar mee uit, zelfs als ze niet willen gaan op een datum. Het grotere probleem is waarschijnlijk afkomstig van jou, als je probeert om over te gaan van haar vragen. Als al uw hoop en dromen zijn scharnierend op het krijgen van een date met je vriend, je bent waarschijnlijk in voor een hoop teleurstelling.
 2. 2
  Wacht tot je wat tijd hebt alleen. Dit kan potentieel veel schaamte bespaart u in de voorkant van wederzijdse vrienden. Als uw vriend heeft half zo veel respect voor je als je voor haar, zal ze je niet in verlegenheid brengen over het na het feit. Als ze dat doet veroorzaken een scène, was ze toch niet de moeite waard.
 3. 3
  Vraag haar uit gewoon. Niet verklaren uw liefde - vraag het maar aan haar te komen op een date met jou. Het kan heel goed zijn dat je houdt van je vriend, maar zegt dat het zal niets veranderen omdat het niet haar enige concrete aanleiding om te overwegen dating je geeft. Het is beter om je gevoelens te houden op de beneden laag en trakteer uw aanbod als elke andere.
  • Zorg ervoor dat je heel duidelijk dat je gewoon een tijd om te hangen vraagt ​​om een ​​romantische date, en niet. Het verbergen of doormodderen uw bedoelingen zal niets helpen.
 4. 4
  Oefenen terughoudendheid. Ongeacht wat het resultaat van uw aanbod om je vriend te nemen op een datum, de bewijslast van de verantwoordelijkheid op u te zijn volwassen en sierlijk. Als ze ja zegt, dat is geweldig - maar het is nog geen tijd om iets te lossen over haar. Immers, heb je niet eens gegaan op een eerste date nog. Als ze nee zegt, niet neem je teleurstelling op haar, ook niet. In plaats daarvan, excuseer jezelf (ze zal begrijpen) en naar huis gaan om te rouwen in prive.

Oppakken van een collega

 1. 1
  Begrijp de risico's. In tegenstelling tot een klaslokaal, de kans dat je zal moeten nauw samenwerken met een meisje dat je mee uit te vragen, ongeacht of ze het ermee eens om je date, is veel hoger op de werkplek. Je kunt niet zomaar vragen een andere partner of wacht tot het semester te beëindigen, en geen van beide kan ze. Zolang u inzicht in de risico's voor uw comfort niveau (en haar) als de dingen niet gaan zoals gepland, kunt u stappen ondernemen om deze risico's te minimaliseren en zorgen ervoor dat uw werk het leven zal blijven worden draaglijk, ongeacht wat er gebeurt.
 2. 2
  Niet kak waar je eet. Dit oude gezegde (in een van de vele kleurrijke variaties) wordt beschouwd als tijdloos voor een goede reden. De dichter je bij iemand buiten uw dating leven, hoe waarschijnlijker het is dat dating of anderszins nastreven van die persoon zal uiteindelijk leiden tot drama en ellende. Op het werk, betekent dit dat je beter af proberen te halen een meisje dat je niet werkt met zeer nauw of heel vaak, als je het kan helpen.
  • Als je werkt bij een groot bedrijf, zoals een warenhuis of een belangrijke zakelijke kantoor, probeer te concentreren op het oppakken van meisjes die op andere afdelingen werken dan je eigen. Op die manier, het maakt niet uit hoe de dingen pan uit, beiden van jullie zullen in staat zijn om te komen tot daarna te werken met minimale onhandigheid.
 3. 3
  Wees respectvol. Uiteraard, respect is een belangrijk onderdeel van elke (realistische) dating strategie, maar op de werkvloer, moet je vooral bewust van te zijn. Denk er eens over vanuit het perspectief van het meisje: Ze is daar omdat ze heeft een baan nodig, niet omdat ze dacht dat er waren een heleboel leuke jongens achter de balie toen ze een baan was. Iets dat haar baan meer stress maakt gaat rimpel door haar leven, omdat ze zich niet kunnen veroorloven om gewoon stoppen te zien op rekening van een ongemakkelijke uitwisseling met een collega. Zet een meisje nooit in de positie van bang werk meer dan ze al zou hebben voordat je vroeg haar mee uit.
  • Wees kort, beleefd zijn, en als je wordt afgewezen, niet op de kwestie of anderszins haar daarna lastig. Zelfs als je denkt dat je vriendelijk zijn, is de kans groot dat ze niet gaat waarderen u doorgaat naar stap in haar bol nadat ze al nee gezegd. Geef haar genoeg ruimte.
 4. 4
  Discreet. Veel werkgevers frons op de werkplek romantiek, want het gaat vaak gepaard met het verlies van productiviteit en gedrag schendingen (variërend van te lange sigaret pauzes om ongepaste uiteenvallen argumenten en meer). Als je gaat om een ​​vrouw na te streven op het werk, niet verspreiden uw bedoelingen rond.
  • Zolang het werk blijft min of meer hetzelfde als het gisteren deed, zal je baas niet persoonlijk erg een beetje als je probeert te halen een meisje op het werk, of zelfs uiteindelijk haar regelmatig uit. Vergeet niet: de werkplek is voor het werk eerst; al het andere is een secundaire zorg, ongeacht hoe interessant of belangrijk is het misschien lijkt aan u.

Oppakken van een meisje op de weg

 1. 1
  Begrijp de reizen romantiek dynamiek. Misschien bent u in de stad voor een familiereünie en je gewoon niet voelen, dus je hebt gevonden jezelf op een diner drinken koffie naast een schattig meisje. Misschien bent u op reis in het hele land met de bus voordat je settelen, gewoon om te zien wat er uit. Oppakken van een meisje terwijl je op reis bent is prima, zolang je niet vergeten om het licht te houden, eenvoudig zijn, en leven in het moment. Benaderen als een gewone pick-up zal alleen frustreren jullie beiden.
 2. 2
  Be upfront. Als je het gevoel alsof je moet liegen of weglaten informatie op te halen een meisje, heb je het mis. Het zal niet een van jullie een goede om te doen alsof. Trouwens, sommige vrouwen vinden het idee van een date met iemand die "gewoon door" intrigerend of spannend, want er zijn waarschijnlijk geen addertjes onder het gras. Je zult niet weten totdat je duidelijk maken dat je in die situatie.
  • Reizen maakt ook voor een interessant onderwerp van gesprek, dus je zult waarschijnlijk niet moeten proberen heel hard om dingen te praten over vinden. Gewoon zeggen dat je gewoon op bezoek voor een paar dagen, en een vraag over de omgeving. De meeste meisjes zullen u graag antwoorden met hun mening over het, en net als dat het gesprek zal rollen mee.
 3. 3
  Wees er snel bij. Je hebt geen tijd om verlegen of ingetogen. U wilt een date, een avondje uit met iemand die je net hebt ontmoet en zijn waarschijnlijk weer te zien. Het meisje zal niet weten dat je dat gevoel als je gewoon proberen om "warm up" om haar de hele nacht. In plaats van haar nummer, suggereren dat ze komen op een date met jou nu, voordat je weg bent. Vraag haar voor ideeën over waar te gaan en aan te bieden aan de tab te betalen (zoals gewoonlijk). De sleutel tot het oppakken van een meisje voor een korte termijn smijten is om haar te laten zien wat je wilt (een leuk avondje uit elkaar) en ga het meteen.
 4. 4
  Trouw zijn. Als je iemand voor u klaar in huis hebt, hoeft iemand anders niet te vervolgen terwijl u weg bent. Het is laf en oneerlijk, en het zal zwaar wegen op je geweten lang na het feit. Stel je voor hoe je je zou voelen als je wist dat je vriendin hadden een warm weekend met een aantal willekeurige townie uit vijf staten weg bij haar laatste familiereünie, terwijl je zit alleen en mist haar gezelschap de hele tijd. Geen kortstondige impuls of kleine oogje is de moeite waard in gevaar te brengen van de relatie die je al hebt.
  • Als je denkt dat je klaar bent om die relatie te beëindigen, het juiste te doen en uiteindelijk voor het eerst bent. Niet stiekem rond achter de rug van je vriendin als een soort ruggengraat wezel. Zodra je bent officieel single, heb je genoeg kansen om rond gek met andere meisjes hebben.

Tips

 • Blijven los. Vergeet niet, je bent beiden gewoon mensen aan het eind van de dag. Het is fijn om nerveus, maar omgaan sierlijk en project zoveel zelfvertrouwen als je kunt in plaats van het verhuren van uw nervositeit geworden angst.
 • Praktijk - Praktijk echt maakt perfect. Wis enige angst die je hebt van gesprekken met vrouwen door het behandelen van de vrouwen die je dagelijks in je gewone leven, zoals de gewone mensen ze zien. Praat met hen alsof ze zijn gewoon andere mensen totdat je wennen aan het idee dat vrouwen mensen, hetzelfde als u, en niet meer of minder intimiderend om mee te praten dan iemand anders.
 • Sommige meisjes hebben veel vrijers. Een persistente, positief, en beschaafde krijgt u boven de meeste anderen opgevallen.
 • Zoals in elke prestatie, het is beter om je bit en wachten te doen voor het publiek reactie dan het is om te blijven toevoegen aan toegiften totdat niemand zal overwegen klappen meer voor je. Met andere woorden, geef de pick-up je best en laat u hem dan. Niemand houdt van een kluit, die een hint niet kunnen nemen. Als je indruk op haar, zal ze je laten zien in haar eigen tijd.
 • Behandelen haar altijd als een gelijke. Als alles wat je doet is proberen om haar te plezieren, dan zul je lijkt onzeker. Als je blijft behandelen haar als ze boven je, dan zal ze rechtsom stap over je heen. En natuurlijk, als je behandelen haar slecht, zal ze geen respect voor je hebt helemaal.
 • Als je een datum, overwegen op zoek haar op een social networking site om te zien wat zij is geïnteresseerd Het is een geweldige manier om trefzekere krijgen conversatie-starten van ideeën voor je date.

Waarschuwingen

 • Vermijd schijnbare behoeftige of onzeker. Zulke dingen zullen niet helpen uw kansen. Meisjes zijn niet op zoek naar een gewond dier om verpleegkundige terug naar gezondheid - ze zijn op zoek naar een aangename, stabiele man om een ​​goede tijd te hebben met. Vergeet niet dat gewoon iets van iemand anders willen is een geldige reden voor die persoon te geven aan je vormen. Geef haar een aantal goede solide redenen plaats.
 • Kijk uit waar je ogen zijn. NIET staren op elk deel van het lichaam van een vrouw, vooral terwijl ze tegen je praat. Vergeet niet, op zoek naar haar terwijl ze praat en staren naar haar gezicht zijn twee verschillende dingen. Staren wordt vermeden.
 • De komst van de zogenaamde "pick-up artist" in de afgelopen jaren heeft geleid tot de opkomst van een houding ten opzichte van het oppakken van meisjes dat is vrouwonvriendelijk en gericht op de korte termijn. Methoden die deze houding belichamen het algemeen neer op zijn onbezonnen en spelen de kansen tot je je geluk en haken een datum. Het beste is om deze tactiek te vermijden, omdat ze respectloos naar vrouwen, en naast nutteloos in termen van beveiliging van betekenisvolle relaties.

Verwante googles =