Wkanl

Hoe maak je een jongen op de lagere school krijgen

Ooit wilde een jongen te krijgen, maar hij is te jong voor de liefde? Nou ja, kunt u gemakkelijk een jongen te vallen in liefde met u. Lees net dit en je weet how.But regels zijn: laat mensen lachen hem opstaan ​​voor hem. Ten tweede, niet ooit hem ooit uitvragen of vraag hem om je boyfriend.You net wilt dat hij je wilt.

Stappen

Hoe maak je een jongen op de lagere school krijgen. Bevriend hem - Hang rond hem veel, je zou al snel vrienden geworden.
Hoe maak je een jongen op de lagere school krijgen. Bevriend hem - Hang rond hem veel, je zou al snel vrienden geworden.
 1. 1
  Wees aardig voor hem - Dit zou hem uit dat "ik haat meisjes" fase.
 2. 2
  Bevriend hem - Hang rond hem veel, je zou al snel vrienden geworden.
 3. 3
  Als zijn beste vriend - Probeer niet te duwen zijn andere beste vrienden uit de weg wel, of hij zal nooit zoals jij.
 4. 4
  Te reinigen - Zorg goed voor jezelf meer dan ooit. Op die manier, hij zeker niet kan zeggen dat je "luizen"!
 5. 5
  Vertel hem niet dat je van hem totdat je ofwel verhuizen of gaat naar een nieuwe school of wanneer je bent minimaal klasse 5. De onhandigheid van leren die je hebt gevoelens voor hem zou uw vriendschap verpesten!
 6. 6
  Krijgen om hem meer te weten, en als je niet een goede relatie met zijn vrienden, goed hebben... krijgen ze meer weten.
 7. 7
  Vermijd liefdesbrieven of vertellen je geheim aan anderen, want het zou wel eens laat hem niet zoals jij.
 8. 8
  En wees niet te agressief... Wees jezelf, of dat tomboy, girly meisje, enz. worden.. Of als je een tomboy en je girly handelen, dan is hij misschien niet meer zoals jij.
 9. 9
  Maar eerst en vooral, "wees aardig tegen hem." Niet noemen hem dom of lelijk of iets betekenen. Wees zijn vriend. Laat hem je er bent voor hem, maar niet de baby hem.
 10. 10
  Proberen te interesseren in de sport die hij doet. Als hij speelt basketbal in PE zeg hem dan dat hij heeft een goede baan.
 11. 11
  Staan naast hem in de rij en zitten naast hem op vergaderingen. Niet altijd. Hij zal denken dat je raar bent. Maar soms.
 12. 12
  Weet jongens in girly drama niet te betrekken, de meeste jongens niet leuk. Als een meisje in je klas wil hem ook, niet vechten over. Want dan zal hij niet graag een van jullie.
 13. 13
  Pronken met je atletisch vermogen. Niet pronken met te veel, maar als je goed bent in een sport die ze willen proberen om ze te imponeren, maar niet te hard proberen.
 14. 14
  Zorg ervoor dat je goed doen op school en zeggen dat je goede cijfers hardop zodat hij merkt je hebt goede cijfers.
 15. 15
  Niet ooit krijgen in een gevecht met hem, zal hij gewoon boos zijn op jou en stop met je te praten.
 16. 16
  Laat je niet in zijn gesprekken.
 17. 17
  Laat nooit de jongen ruzie u uit het
 18. 18
  Ga niet kleden in mini rokjes aan hem te trekken. Je voelt raar en hij wil niet dat zijn vrienden om hem te zien met een meisje in mini-rokjes.
 19. 19
  Draag gewoon normale kleren dus hij zal graag voor u en niet een super girly type. Plus Je zou kunnen krijgen in de problemen vanwege kledingvoorschriften.

Tips

 • Wees jezelf. Meeste jongens van die leeftijd niet schelen als een meisje toevallig extra mooi op een dag kijken, of als ze een cheerleader en krijgt veel jongens. In de lagere school, zal hij hoogstwaarschijnlijk alleen maar willen dat je als een vriend, wat betekent dat hij echt zorg over wie je bent aan de binnenkant. Op die manier, als hij oud genoeg is om je denken op die manier, zal hij al weet dat u niet alleen mooi, maar je hebt ook een grote persoonlijkheid. Die zaken op de lange termijn.
 • Wees niet wanhopig, kom op langzaam.
 • Proberen om aardig tegen hem hem niet raakte de hele tijd. Ooit afgevraagd waarom de basisschool meisjes als jongens, maar de jongens denken dat ze "icky"? Het is omdat de meisjes sneller rijpen en als jongens op jonge leeftijd, terwijl de jongens misschien nog niet klaar voor al dat.
 • Geef hem de tijd! Immers, hij is nog steeds op de lagere school, dus het is waarschijnlijk dat hij niet eens denken aan meisjes op die manier nog. Uw belangrijkste focus moet liggen op het creëren van een sterke, jonge leeftijd, zijn de kansen, op een dag, zal hij eindelijk wakker worden en beseffen dat wat je hebt speciale is. Tegen die tijd, zal hij de meeste kans hebben opengesteld voor het idee van het nemen van een vriend die een meisje is, en het maken van haar in zijn vriendin.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet dat je in de lagere school, en als het nu niet lukt, je een heel leven hebt voor je die kan worden besteed in het kader van het maken van hem de jouwe.
 • Dit artikel is bedoeld om te worden gebruikt door alleen de lagere school kinderen. Het advies in dit artikel buiten toepassing voor oudere inwoners.
 • Je bent op de lagere school. Je hebt de rest van je leven voor "romantiek". Overhaast het niet.
 • Dit zal waarschijnlijk niet werken als je meer dan een jaar ouder dan hem. Op deze leeftijd, de meisjes zijn over het algemeen meer volwassen toch, dus het zou moeilijk zijn om een ​​relatie met een jongere jongen hebben.