Wkanl

Hoe maak je een creatieve, gespannen meisje

Voor de meeste mensen inpassen en wordt geaccepteerd zijn zeer belangrijk, de een obsessie, vooral in de K-12 graden. In het echte leven echter, zijnde een interessant persoon zal de verste niet alleen in het maken van je aantrekkelijk gaan, maar ook in het maken van u persoonlijk tevreden. Niets is zo aantrekkelijk als intelligentie en creativiteit, en op een dag je zou je brood te verdienen op die manier ook. Als je merkt dat je te vervelen met dezelfde oude dezelfde oude probeer dan deze tips voor het kweken in een meer ontwikkelde mens.

Stappen

Hoe maak je een creatieve, gespannen meisje. Begrijp dat je verandert je persoonlijkheid, niet je uiterlijk.
Hoe maak je een creatieve, gespannen meisje. Begrijp dat je verandert je persoonlijkheid, niet je uiterlijk.
 1. 1
  Begrijp dat je verandert je persoonlijkheid, niet je uiterlijk. Laten gaan van etikettering, als je kunt. Het maakt niet uit hoe je je kleedt of zelf benoemen, wat telt is dat je dit wilt doen voor u, en wat je doet. Dat is waar het om gaat.
 2. 2
  Onderzoek je motivatie. Dit soort veranderingen zijn niet gedaan om steeds populairder geworden. Ze klaar zijn om je wezen te verrijken.
 3. 3
  Dragen wat je wilt. Creatieve mensen de neiging om te kleden om hun eigen persoonlijkheid of wat ze zijn momenteel geïnteresseerd Ze zijn vaak stijlleiders wat betekent dat ze dragen wat ze willen, dingen passen die een beroep op hun creatieve, edgy kant, dingen die kunnen verwarren, schrikken of te verwarren velen mensen.
 4. 4
  Luisteren naar wat muziek die je wilt, of, op een andere manier gezegd, naar muziek luisteren, dat maakt je creatief en gespannen voelen.
 5. 5
  Engage in creatieve bezigheden: schrijven liederen, gedichten of verhalen, schets foto's; een instrument bespelen of leren zingen. De sky is the limit.
 6. 6
  Wees jezelf, of je sarcastisch of ongelooflijk ernstige of als mokkend in donkere hoekjes bent. Zijn en het cultiveren van jezelf is wat dit allemaal over gaat. Doen creatieve dingen betekent niet dat je moet stoppen met het doen van andere dingen die je wilt. Als je gespannen bent en je toevallig graag cheerleading, ga je gang en doe het.
 7. 7
  Wees niet bang om het meisje die eigenlijk heeft een heleboel leuke soms - Het is volkomen ok om zo veel als je wilt dansen op een feestje, hebben zo veel plezier als je zou willen. Creatief, gespannen mensen zijn vaak de meest open-minded, vrolijke mensen.

Tips

 • Vermijd vloeken. Het is niet cool, en je intelligent en volwassen genoeg om je gevoelens te uiten zonder het gebruik van godslastering zou moeten zijn.
 • Gothic, punk, emo en creatief, edgy meisje zijn niet allemaal hetzelfde.
 • Als mensen je uitlachen, ofwel negeren of reageren met genoeg sarcasme om mensen te plagen hen over het voor de komende vijf jaar of, beter nog, verdienen ze een bijnaam, zoals Dancing Donny de duivelse hond voor de rest van hun leven.
 • Wees jezelf.
 • Overwegen het dragen minder make-up of je make-up te zijn "natuurlijke", meestal, misschien met zwarte mascara of eyeliner. Rondlopen met een bos van make-up op ontworpen om u kijken "edgy" kan je er als een idiot.However, anderen geven de voorkeur aan hun gezicht te gebruiken als een doek, dus voel je vrij om te experimenteren.
 • Houd je cijfers omhoog. Niet een idioot te zijn.
 • Niet al je vrienden te zijn edgy! U kunt vrienden maken met zoveel desinfectantia als u wilt.

Waarschuwingen

 • Steeds slimmer, creatiever en het bereiken van dingen is niet van plan om je populair te maken bij de populaire mensen. Je zou in staat zijn om een ​​aantal unieke mensen die echte vrienden zullen wel voldoen.
 • Er zullen waarschijnlijk veel mensen die beledigd zijn door uw loutere aanwezigheid, van uw buren naar de bijenkoningin populaire meisje. Negeer ze, ze gewoon niet krijgen.
 • De meeste jongens zijn behoorlijk onvolwassen, vooral op school, en misschien niet leuk edgy meisjes, en ja, dit betekent onder meer edgy jongens. Intelligent, zelfverzekerd en creatieve vrouwen zal blijven mensen bang te maken gedurende hun hele leven, maar niet alle mannen. Over het algemeen de slimmere de man het meer geïnteresseerd ze zijn in de echte (creatieve, edgy u) dan wat mensen dragen of hoe ze praten.
 • All-roze dragen van Abercrombie desinfectantia zijn niet slechter dan je bent! Je bent zowel menselijk, dus niet gaan en beginnen vecht met hen vanwege hun kleding. Dat maakt je net als alle idioten die niets anders jurk te doen.
 • Niet een idioot te zijn, doe slechte of domme dingen gewoon te worden gezien als een creatieve, gespannen persoon, want dan ben je gewoon een idioot.
 • Met abrupte veranderingen in de persoonlijkheid vele volwassenen kan beginnen zich zorgen te maken. U kunt uw nieuwe persoonlijkheid ondervraagd door meer dan uw collega's te vinden.
 • Een van de vormen van mensen die waarschijnlijk zullen worden beledigd met je aanwezigheid is maatschappelijk werkers. Net waarschuw je: als je de wind hoeft te ontmoeten met een, niet dragen schedel sieraden.

Dingen die je nodig hebt

 • Geld voor leveringen.