Wkanl

Hoe te zijn engelachtige (voor meisjes)

Wil je verschijnen engel-achtige en onschuldig, maar niet zo angel-als mensen naar je staren? Als u wilt dat de balans tussen normale engel opgenomen in je dagelijkse outfit, dan is dit voor u.

Stappen

Hoe te zijn engelachtige (voor meisjes). Draag lichte, onschuldige kleuren, zoals lichtroze, baby blauw, lavendel, wit, zilver en goud.
Hoe te zijn engelachtige (voor meisjes). Draag lichte, onschuldige kleuren, zoals lichtroze, baby blauw, lavendel, wit, zilver en goud.
 1. 1
  Heb een mooie, engel-achtige uitstraling. Idealiter houd je haar zijn natuurlijke kleur, dat blond, zwart, rood of donkerbruin. Als er iets, kan blondines gouden of aardbei blonde highlights krijgen als ze goed worden onderhouden. Heb je haar lang en, als je wilt, golvend. Zoals voor de styling, naar beneden en vrij is passend, maar elegante vlechten en stijlen zo goed werkt. Houd uw gezicht relatief natuurlijk uit. Een engel draagt ​​geen fel rode lippenstift en zwarte oogschaduw! Een goede make-up regeling moeten omvatten: Lichte foundation, een beetje stoffig blush, perzik, goud, of licht roze oogschaduw, mascara, en misschien een klein beetje bruine eyeliner (maar alleen als je echt goed bent in het maken van dunne lijnen). Blijf fris en schoon door het nemen van een douche elke dag, en fit blijven door regelmatig te oefenen en het eten van de beste voedsel van de natuur, zoals fruit en groenten.
 2. 2
  Draag lichte, onschuldige kleuren, zoals lichtroze, baby blauw, lavendel, wit, zilver en goud. Zorg ervoor dat alles goed passende, en niet flitsend of sexy. Ook draag anti-flitsende sieraden zoals kleine zilveren en gouden kettingen en medaillons, parels, en oorbel studs met een lichte glans. Ook, als je kunt, dragen veel wit en slechts een vleugje goud.
 3. 3
  Lopen sierlijk. Engelen doen niet strut! Ze glijden. Neem kleine sierlijke stappen. In principe, loopt alsof je vleugels.
 4. 4
  Handelen het deel. Engelen zijn lief en aardig voor iedereen, en nooit in de problemen. Perfectie is onmogelijk, maar je kunt proberen perfect te zijn!
 5. 5
  Onschuldig zijn. Nooit zweren, en niet bellen mensen namen. Dit gaat terug naar zijn lief en aardig.
 6. 6
  Wees sierlijk en beleefd. Doen alsof je bent een prinses, maar zonder narcisme.

Tips

 • Proberen om iets leuks voor iemand anders te doen. Het kan iets eenvoudigs als houden van een open deur voor iemand of helpen in een of andere manier, zoals het instellen van een tafel of het helpen van een vriend / ouder / broer of zus met een karwei.
 • Wees lief voor mensen om je heen, want dat trekt goede energie, dat is engelachtige.
 • Probeer niet leiden tot een ophef of maak een scène wanneer niet absoluut noodzakelijk.
 • Engelen zijn niet vulgair, dus bemoei je met je eigen taal.
 • Smile zo vaak mogelijk. Niet te groot een glimlach, maar een subtiele kleintje.
 • Wees zo sierlijk en delicaat mogelijk.

Waarschuwingen

 • Mensen kunnen plezier maken van uw nieuwe levensstijl, maar het is het beste om ze gewoon negeren.
 • Vergeet niet dat engelen zijn niet verondersteld om iets te misbruiken, of het nu mensen, drugs, alcohol of anderszins.