Wkanl

Hoe maak je een california meisje te zijn

Dus je wilt een meisje van Californië te zijn? Er is meer naar Californië dan bikini's en stranden. Bent u tot de uitdaging?

Stappen

Hoe maak je een california meisje te zijn. Vind je eigen manier.
Hoe maak je een california meisje te zijn. Vind je eigen manier.
 1. 1
  Vind je eigen manier. California mode varieert van strandbedelaars tot hippies naar het kantoor chic, en alles daartussen. Streven naar een verfijnde, maar casual look. Californië is algemeen bekend dat het een relaxte maar verfijnde stijl.
 2. 2
  Genieten van het buitenleven. Wandelen, fietsen, ski, snowboard, lopen, schaatsen, zwemmen, en een tuin. Probeer beachvolleybal. Surfen is niet alleen voor jongens, ook niet. Niet alle Californië meisjes zijn buiten is, maar als je slank, fit, en tan met Californië associëren, dit is waarom.
  • Weet veilig in de zon. Zon beschadigde huid en huidkanker niet goed op iemand kijken. Draag een hoed en zonnebrandcrème en water drinken om jezelf veilig te houden. De zon krijgt blaren in Californië dus zorg ervoor dat u een vizier of een zonnehoed dragen.
  • Waarderen de natuur en neem de tijd om uit te gaan in het. Californië is niet alles strand. Er zijn bergen en valleien, bossen, woestijnen, moerassen en allemaal met hun eigen ecosystemen. Maak een wandeling en waarderen uw omgeving.
 3. 3
  Maak uw eigen gedachten en denken zelfstandig. Californiërs zijn erg eigenwijs, en velen van hen, vooral in de buurt van de kust en de grotere steden, zijn goed opgeleid over kwesties en standpunten.
 4. 4
  Wees actief in uw gemeenschap. Je hoeft niet uit te gaan protesteren alles, zoals de wereld loopt ten einde, maar doe stem bij verkiezingen zo snel als je oud genoeg bent. Schrijf voor de plaatselijke krant, vrijwilliger voor een zaak die u interesseert, en moedig je vrienden en buren om hetzelfde te doen.
 5. 5
  Krijgen een opleiding. Californië is de thuisbasis van intellectuelen, denkers, kunstenaars, schrijvers en mensen uit het bedrijfsleven van alle soorten. Je zult lijken Californische als je kan betrekking hebben met een of meer van deze groepen.
 6. 6
  Be en aanspreekbaar. Als New Yorkers hebben een reputatie voor het zijn afstandelijk, Californiërs zijn andersom. Aanwijzingen geven als je vroeg bent, helpen, en. Het is niet vreemd om te glimlachte door een vreemdeling op straat.
 7. 7
  Wees een doorzetter. Wat u ook kiest om te doen met je leven, geef het je allemaal. Streven naar de regisseursstoel, of droom van zijn CEO someday.
 8. 8
  Leiden een milieuvriendelijke levensstijl. alles wat je kunt,.. Rijd uw fiets. Fietsen is erg populair in Californië, vooral in gebieden die zeer verspreid zijn. (Vergeet niet dat in de open lucht een deel?) Californiërs doen besteden veel tijd zitten in het verkeer, maar individueel, velen nemen de mogelijkheden die ze hebben om te bezuinigen op afval in haar verschillende gedaanten.
 9. 9
  Sta open voor diversiteit. Californië is de thuisbasis van een grote verscheidenheid van mensen, klimaat, industrie, hobby's, en gemeenschappen. Neem de tijd om andere culturen te ontdekken en te leren op zijn minst een beetje over alles uit.
 10. 10
  Voeren. Als u streven naar acteren, schrijven, zingen, muziek, dans, kunst, of een andere creatieve inspanning, er even uit en probeer het, en geef niet op je droom, zelfs als dat betekent dat het nastreven van het een hobby of een nevenactiviteit voor tijd. Californiërs graag hun spullen laten zien.

Tips

 • Bezoek Californië als je de kans krijgt, en probeer niet om de hele tijd doorbrengen op de stranden. Californië heeft ook uitstekende steden, nationale parken en staat, en vele andere attracties te verkennen.
 • Niet alles hier in Californië draait rond Hollywood. Zoals reeds vermeld, zijn er andere plaatsen in Californië te bezoeken die nog beter zijn dan Hollywood.
 • Probeer het lezen van blogs geschreven door Californiërs om meer van een idee over wat de specifieke steden of steden die u wilt bezoeken echt willen krijgen.
 • Overwegen het leven in Californië, tenminste voor een tijdje. Veel van de mensen in Californië zijn er niet geboren, dus je zult recht inch past
 • Mensen in Californië niet constant gebruik van de woorden 'kerel' en 'als'. Gelieve te voorkomen overusing deze, zelfs als je het je hele leven hebt gedaan en leven hier. Mensen in Noord-Californië niet overdrijft het adjectief "hell-a" veel. (Bv. Dat was een hel-a awesome). Dat was een hel van ontzagwekkende

Waarschuwingen

 • Het is oke om te zeggen 'als' veel, maar probeer niet te gedragen als een Valley Girl of overmatig gebruik het.
  • Niet Geschikte: ". Dus hij is, net als, echt, net als, koel, en willen, ik denk dat ik zou kunnen, als hem"
  • Redelijk: "Dus hij is net, echt cool, en ik denk dat ik hem graag."
  • Beter nog: "Hij is echt cool en ik denk dat ik hem graag."
 • Als je gaat om een ​​bezoek aan de Bay Area, niet bellen San Francisco "Frisco" als je rond mensen die er wonen.
 • Wees echt. Niemand houdt van een poser.
 • San Francisco is koud, net als de meeste noordelijke stranden van Californië, vooral tijdens de zomer. Als je komt, breng tenminste een licht jasje. Het doet sneeuw in Californië, althans in de bergen.