Wkanl

Hoe te zoet zijn

Je echt graag dat meisje die de 'girl-next-door' manier van leven heeft. Het haar, de make-up.... je krijgt het punt. Hoe begin je wezen als haar? Lees verder!

Stappen

Hoe te zoet zijn. Draag zo min mogelijk make-up, indien aanwezig.
Hoe te zoet zijn. Draag zo min mogelijk make-up, indien aanwezig.
 1. 1
  Verkrijg de houding! Alle lieve mensen zijn erg aardig en vriendelijk naar anderen. Dat kan betekenen dat wanneer je iemand iets achterlaten of problemen je over en helpen te zien.
 2. 2
  Draag zo min mogelijk make-up, indien aanwezig. Lieve meisjes dragen heel weinig make-up. Een beetje lichte oogschaduw en wat lichte eyeliner is goed, en concealer als je het nodig hebt. Lichtroze of duidelijke lipgloss is zoet, en een beetje mascara-gewoon niet te veel gebruiken.
 3. 3
  Bruidegom jezelf elke dag. Een goede verzorging routine elke dag is het nemen van een douche en scheren, je tanden poetst, en toepassing body lotion. De laatste stap is het parfum. Kies een aangepaste geur voor jezelf om je merk te zijn.
 4. 4
  Dragen pastels. We praten roze, lila, baby blauw, etc.
 5. 5
  Vasthouden aan mooie kleuren, niets te gewelddadig of iets dat opvalt teveel. Mooie kleuren zou alles licht, schoon en fris uit zijn. Leuke outfits-jeans en shirts die bij u passen, rokken en topjes, dat soort dingen, leggings zijn ook leuk. Paar dingen met een paar schoenen die passen en gaan met de outfit, en misschien een eenvoudige, platte ketting en armband. Oorbellen kan een beetje lang als je wilt-maar niets dat is te gewelddadig.
 6. 6
  Kortom, draag spul dat is schoon, niet onthullen teveel, past en past bij u, en niet te hard. Klinkt ingewikkeld, maar is het niet. U kunt ook proberen het dragen van een heel lichte en schone bovenkant over een lange mouwen witte top. Als de top je draagt ​​dan het is erg mooi en geeft af van de "baby doll" thema, zult u de perfecte, zoete look te krijgen. Experimenteren en te spelen rond.
 7. 7
  Onthouden van studs, leer en spikes. Niet veel lieve meisjes dragen dat soort dingen! In plaats daarvan, dragen sieraden en accessoires die symbool zoetheid. Bijvoorbeeld, cupcakes, ijslollies, ijshoorntjes, enz.
 8. 8
  Verkrijg de persoonlijkheid. Geen schelden of vloeken of iets dergelijks. Flirten is toegestaan, maar ga niet over de top.
 9. 9
  Vloek nooit, of onaardig. Wees lief en aardig, als iemand vloeken of zegt ongepaste dingen - alsof je niet begrijpt of hoorden ze niet.
 10. 10
  Doen alsof je onschuldig bent. Ontwikkelen van dit soort houding.
 11. 11
  Hebben een goede hygiëne. Vergeet niet om altijd schoon: lopen een kam door je haar, houd je nagels vrij van vuil en netjes, je tanden poetsen en baden / douchen. Bij het spuiten van parfum, zeker om net genoeg te gebruiken, maar niet te veel. Overmatig gebruik van parfum is niet aantrekkelijk en niet het verbeteren van je hygiëne, ondanks wat vaak wordt gedacht. Omdat het schoon is belangrijk, het zijn groezelig is niet zoet en zeker niet lady-like. Hebben nooit vet haar. Het is grof en zeer trashy.
 12. 12
  Laat iedereen rotzooi nooit met je mee. Als iemand pesten je in elke aangelegenheid, hoeft u niet opgemaakt met het. Het is walgelijk gedrag, en je laat niemand over je heen lopen. Dit is het moment om de vervelende ontketenen.
 13. 13
  Heb een paar mogelijke reacties om te reageren met of iemand beledigen. Als je niet kunt denken aan iets, zal de beledigingen komen afhankelijk van de persoon. Altijd leuk om andere mensen, tenzij je iets tegen hen te hebben.
 14. 14
  Niet beledigen, roddelen of laster. Indien nodig, stem uw mening adequaat en constructief. Dit stimuleert uw publiek om aandachtig te luisteren als je spreekt. Maar als iemand pesten je je hebt het recht om te beledigen.
 15. 15
  Houden in tip-top conditie. Eet niet te veel dessert. Het zou slim zijn om vetarme (of vetvrije) voedsel te eten. Dagelijks te oefenen. Echter, dit betekent niet verhongeren jezelf. Je hoeft niet te zijn stok dun. Zolang je gezond bent, je bent goed!
 16. 16
  Weet je gezicht niet te proppen met eten - Kauw je eten en geen geluiden of achteroverslaat niet maken. Heb enorme beten niet nemen ofwel - gewoon normale mensen. Vermijd alles wat rommelig en plakkerig kon eten. Niet slouch wanneer je zittend in een stoel-druk je rug tegen het en druk op je voeten tegen de vloer. Vermijd vouwen je armen ook-het geeft af een "Verdwalen" vibe, en kan je er onzeker over wie je bent en waar je staat. Probeer niet om uw handen te veel ofwel in je zakken. Gewoon de praktijk houden ze langs je lichaam. Het voelt vreemd, maar eigenlijk ziet er volkomen normaal.
 17. 17
  Zorg ervoor dat uw spullen zijn netjes. Zorg ervoor dat u het etiket en alle van uw school en leerboeken. Probeer ze gewoon afdekken met duidelijke contactgegevens papier ziet het er een stuk netter. Als je echt graag gedessineerde contact papier, probeer het metaal kijken degenen die komen in de kleuren rood, zilver, blauw en goud. Label uw dingen en kijken na hen om ervoor te zorgen dat ze niet verloren gaan of beschadigd raken. Koop wat leuke potloden en pennen, luxe pen of een leuke kleurpotlood. Zorg ervoor dat u altijd genoeg van alles-voortdurend vragen om dingen te lenen is niet erg dame als of zoet. Bij aankoop van een schooltas, ga dan voor lichte en neutrale kleuren en chique merken-spul dat is een goede kwaliteit. Laat niets in donkere kleuren zoals marineblauw of zwart te kopen.
 18. 18
  Verzorgen van meer dan alleen je uiterlijk. Ouders zullen een meisje die meer over haar opleiding en haar arbeidsethos dan haar nagels cares waarderen. Dit zal weerspiegelen in de manier waarop je bent gezien door degenen met gezag. Wie denk je dat krijgt de pauze toen haar huiswerk niet is ingeschakeld op een dag? Leraren zijn moeilijker op een meisje die toegeeft aan de uitgaven van twee uur doet haar nagels dan degene die is meestal consistent.
 19. 19
  Be nice! Lieve meisjes zijn leuk voor iedereen, zelfs die snob aan het einde van de weg.
 20. 20
  Compliment iedereen, maar niet te veel. Je wilt niet te komen als griezelig. Compliment mensen die je normaal niet zou spreken, het is een goede manier om nieuwe vrienden te maken

Tips

 • herinner sweeetness komt uit het hart en niet uiterlijke make-up, herinner schoonheid is de huid diep...
 • Altijd erg leuk om je familie, ongeacht hoeveel ze je irriteren. Het is echt belangrijk.
 • Zeg gewoon nee tegen drugs en andere nare dingen.
 • altijd vriendelijk voor iedereen en volg gewoon ur doelen voor eeuwig en altijd
 • Als iemand betekenen voor u, proberen in te houden elk agressief gedrag. Je kunt voor jezelf opkomen, maar veel lieve mensen zijn te zachtaardig om echt boos. Laat ze niet stampen overal je al, kunt u netjes reageren, maar niet te aardig.
 • Op goede voet met iedereen. Je weet nooit wanneer je het nodig hebt.
 • Doe niets om je in de problemen niet te doen. Probeer niet te veel serieuze regels te breken, en altijd na te denken over de gevolgen van uw acties voordat u daadwerkelijk voeren ze uit. Je weet maar nooit het zou alleen bespaart u een unsweet detentie.
 • Dit is meer over je persoonlijkheid dan je kleding keuze. Zwart dragen als je wilt - het is uw karaktereigenschappen die kwestie.
 • Het is prima om te girly. Vergeet niet om jezelf te zijn.
 • Heb een knuffeldier eenhoorn of Hello Kitty. Dat is cute.Try om mensen te helpen bij elke gelegenheid kunt u
 • Als u niet wilt pasteltinten te dragen, hoeft u niet hoeft te doen. Je kunt wel een gothic of een emo, maar hebben nog steeds een lieve persoonlijkheid.
 • Hier krijg je een echt leuke hobby. Ballet is gewoon fantastisch voor dit, het is het hoogtepunt van lief en onschuldig.

Waarschuwingen

 • Verwacht niet dat dit om 's nachts gebeuren. Moet je aan werken, met name het 'nee vloeken / schelden' bit. Het is bedoeld om gebeuren in de tijd.