Wkanl

Hoe te chill zijn

Zijn 'Chill' is alsof je koel, maar zonder enige van de noodzakelijkheden van het zijn 'cool'. Chill is veel meer ontspannen.

Stappen

Hoe te chill zijn. Heb een big deal niet maken uit niets.
Hoe te chill zijn. Heb een big deal niet maken uit niets.
 1. 1
  Heb een big deal niet maken uit niets. Soms is het moeilijk te zijn chill, vooral als er iets wezenlijks gebeurt [zoals huwelijk, overlijden of geboorte, niet kapsels.] Ook niet een big deal van problemen of het nieuws van andere mensen te maken. Als iemand moeite heeft met een broertje, probeer weerspiegelt de stemming van de persoon met "Dat is cool," of "Nou, het is niet het einde van de wereld," in plaats van spazzing. Er altijd zijn om ondersteuning te bieden.
 2. 2
  Wees erg nonchalant over dingen, maar toch opletten. Omdat nonchalant moet niet worden verward met acteren stoned.
 3. 3
  U hoeft niet veel vrienden te chill zijn, maar hoe meer hoe beter!
 4. 4
  Chill mensen willen, goed, chill. Chilling is vrijwel hetzelfde als opknoping uit, alleen als je 'chillen', uw activiteiten zijn meestal veel meer ontspannen. Bijvoorbeeld, zou je niet gaan parachutespringen als je chillen. Probeer ook te nodigen chill mensen om te relaxen met je mee want meestal hyper mensen kunnen de chill sfeer verpesten, en dan is het niet koelen, is het?
 5. 5
  Omdat chill betekent echt niet te schelen wat andere mensen denken. Als iemand niet graag je schoenen, maakt het eigenlijk uit? Nee dus gewoon niet vertellen een persoon af voor het niet houden van de manier waarop je je kleedt. Echt, het maakt alleen wat je denkt van jezelf.
 6. 6
  Wees niet bang om te handelen gek elke keer in een tijdje. Soms (vooral als je jonger bent) krijg je een willekeurige uitbarsting van hyperactiviteit. Probeer niet en bedwingen het omwille van te willen chill handelen. Chill mensen niet echt schelen wat mensen denken, dus dat betekent dat je soms dom handelen. Dwing jezelf niet om te handelen op een manier die onnatuurlijk aanvoelt. (Dat wil zeggen dat het een kat, hond, of een levenloos voorwerp)
 7. 7
  Chill mensen zijn ook bekend om te luisteren naar goede muziek, zoals "chill" muziek. Dit chill muziek omvat gewoonlijk, elk nummer dat "klappen" (songs die sterk beroep op u). Als je aan een chill persoon iTunes bijvoorbeeld bekijken, kunt u meestal ontdekken een array van alle muziekgenres.
 8. 8
  Probeer je best om weg te blijven van de dagelijkse drama. Het is het niet waard, moet je gewoon laten mensen die zijn als dat zo zijn. Elke keer in een tijdje, misschien iemand te leggen een soort van drama aan u, geef ze wat advies over hoe het drama op te lossen. En geef ze meer advies over hoe dit drama te voorkomen.
 9. 9
  Niet bekritiseren mensen, ooit. Het vertegenwoordigt echt een "non-chill 'mood wanneer je probeert om een ​​persoon te veranderen van de manier waarop ze zijn, om iemand die je denkt dat ze zouden moeten zijn. Omdat alle kritiek is jouw mening, en niet iedereen zal het erover eens, dat drama veroorzaakt. (Lees het hoofdstuk hierboven)
 10. 10
  Chill mensen luisteren naar een scala aan muziek. Maar als u wilt worden gegarandeerd een chill sfeer in uw hele dag, probeer dan het luisteren naar muziek reggae. Het zet echt een chill mood. Elke ochtend luister ik naar kunstenaars reggae en het geeft me een chill humeur de hele dag. (Artiesten als Dio, Black Sabbath, AC / DC en zeker niet Blink 182). Ik heb ook zweep uit mijn iPod en er wat reggae op als er iets ergs gebeurt en ik boos of gefrustreerd, het is echt herstelt de chill mood.
 11. 11
  Maak een paar vrienden! Chill mensen nodig hebben om veel vrienden te hebben, zodat u comfortabel rond kan iedereen zijn. Als je omhoog gaat naar een groep mensen die je niet kent, je meestal zijn nogal nerveus en verlegen. Maar als je vrienden met hen allen waren, kon je met ze te praten en meer rust en chill om hen heen. Ze hoeven niet per se te worden beste vrienden. Gewoon vrienden. Het is ook goed om een ​​aantal beste vrienden hebben ook wel.
 12. 12
  Samenvattend proberen te zijn stoïcijnse en nonchalant om wat om je heen gebeurt.

Waarschuwingen

 • Niet meer doen. Zijn 'Too Chill' kan invloed hebben op uw vrienden, uw familie, en zelfs hoe je het doet op school of op je werk.