Wkanl

Hoe maak je meer als een Franse vrouw te zijn

Franse vrouwen zijn merkbaar anders dan Europese vrouwen - zowel fysiek als in de houding. Als u wilt dat de gratie, stijl, en vervoer van onze Franse collega's hebben, blijven lezen. Je zult zwoele en stijlvol in geen tijd.

Stappen

Hoe maak je meer als een Franse vrouw te zijn. Franse vrouwen zijn meestal vrouwelijk.
Hoe maak je meer als een Franse vrouw te zijn. Franse vrouwen zijn meestal vrouwelijk.
 1. 1
  Franse vrouwen zijn meestal vrouwelijk. Dit betekent niet dat je altijd een jurk of een rok te dragen. Het betekent gewoon dat elke dag dat je je vrouwelijkheid omarmen. Zorg ervoor dat je haar goed geconditioneerd en gehydrateerd. Het maakt niet uit welke stijl je haar is in, het zal geweldig uitzien want het is zacht en glanzend. Zorg ervoor dat nagels zijn schoon, netjes, en glanzend.
 2. 2
  Doe alles wat je kunt om grote huid te garanderen. Exfoliëren minstens twee keer per week (drie keer op het lichaam huid). Hydrateren. Hydrateren. Hydrateren. Proberen om make-up tot een minimum. Als geheel, Franse vrouwen niet kijken als verzonnen en perfect gekapte als hun Europese tegenhangers. Ze gaan voor een meer natuurlijke en verfijnde schoonheid. Probeer foundation, mascara, en een goede lipgloss voor elke dag.
 3. 3
  Comfort is belangrijk, maar de Europeanen en de Franse doe comfortabel in totaal verschillende manieren. Overslaan tennisschoenen en zweet pakken. In plaats daarvan gaan voor een comfortabel paar skinny zwarte broek en leuk paar flats. Of een comfortabele zijde of kasjmier jurk. Franse vrouwen meestal Accessorize met weinig stukken die grote uitspraken te doen. Een schattig zijden sjaal, of een mooie broche. etc.
 4. 4
  Wees een beetje raadselachtig. Europeanen hebben een slechte gewoonte van hun levensverhalen vertellen aan mensen die ze nauwelijks kennen. Oefenen een beetje terughoudend. Wees niet zo enthousiast om mensen te laten in je leven. Bewaak uw persoonlijk leven alsof het een kroonjuweel! Houd alles prive voor alleen uw geliefden en goede vrienden. Een beetje mysterie is aantrekkelijk!
 5. 5
  Lopen overal! Je taille en dijen zullen u dankbaar zijn een miljoen keer over. Het is niet nodig om het zweet in een sportschool elke dag als je dagelijks leven omvat een van de beste oefeningen in de wereld! Verblijf dun zal geen probleem zijn. Ook, doe niet snack. Drie maaltijden per dag en dat is het. Het werkt voor hen en het werkt voor ons. Alles wat we moeten doen is proberen het.
 6. 6
  De Franse dieet verschilt van de Europese dieet. De Fransen hebben een klein ontbijt, een grote lunch, en een kleine laat diner. Eet langzaam! De meeste winkels / werk plaatsen in de buurt in Frankrijk voor ongeveer drie uur tijdens de lunch, om iedereen te tijd om te eten. (Restaurants en cafes zijn open, natuurlijk)
 7. 7
  Niet lachen, tenzij je het meent. De Fransen kunnen komen als onbeleefd, maar het is gewoon hun cultuur. Een Franse vrouw zal alleen maar glimlachen wanneer ze bedoelt het echt, en als er echt iets te lachen.
 8. 8
  Wees altijd beleefd. Dit is gezond verstand voor iedereen, maar de Fransen zijn niet onbeleefd of veeleisende. Ze zijn over het algemeen vriendelijk, goed gemanierd mensen. Maar verwar beleefd met het zijn een mensen-pleaser. Doen wat goed is voor u. Leef je eigen leven, en gelukkig zijn! Gelukkig is sexy!