Wkanl

Hoe te handelen als een gekwelde kunstenaar

Een gekwelde kunstenaar is een kunstenaar die heeft een hoop frustratie met de wereld om hen heen en de relaties die ze hebben. Enkele voorbeelden zijn Vincent van Gogh, Tennessee Williams, Kurt Cobain, en Sylvia Plath.

Stappen

Hoe te handelen als een gekwelde kunstenaar. Maak je eigen persoonlijke afbeelding.
Hoe te handelen als een gekwelde kunstenaar. Maak je eigen persoonlijke afbeelding.
 1. 1
  Maak je eigen persoonlijke afbeelding. Hoewel het gaat om een ​​zeer unieke look te zijn, heb je drie keuzes: 1. De Sloppy "I-Just-Rolled-Outta-bed" Kijk, 2. De Romantische 3. Could Be Sane, maar niet-All-er
  • De Sloppy Look is waarschijnlijk de makkelijkste om te bereiken, maar de moeilijkste om af te trekken. Drie stappen om deze look, 1 krijgen. Krijg uit bed, 2. Werpen op alles (uitstrijkje op make-up) 3. Kijk als je niet te hard proberen.
  • De romantische look begint met een dramatische haarkleur. Probeer Black, Bright blond of een helderdere tint rood. (De make-up bevat, zwart / donker bruine eyeliner en oogschaduw, geaccentueerd met een pruim of helder rood. Top het af met een diepe blos. De kleren die je draagt ​​moet donker nog een of andere manier zien er erg uitnodigend en romantisch zijn. Voor de jongens proberen een donkerrode v-hals met een zwarte jas en donkere-wash jeans. Meisjes kunnen dragen bijna elke zwarte (of donkere tinten van blauw / rood) strakke topjes met ofwel een donkere kokerrok, zwarte skinny jeans of zwarte jurk broek. Zowel jongens als meisjes kunnen dragen pin-gestreepte broek voor een meer elegante look.
  • Tenslotte Het zou kunnen zijn Sane look. Voor het haar enige punk stijl en maken het meer dramatisch. In plaats van alleen plagen proberen om je haar te maken letterlijk te berge. Verven het felle kleuren zoals roze, groen, blauw of oranje. Cat-als eyeliner en zwarte omzoomde lippen zijn alles wat je nodig hebt voor make-up. Maar je kunt spice it up met een lichte blush of oogschaduw. Draag kleding die baggy en hebben pops of felle kleur. Cheesy t-shirt uitspraken zijn vereist, samen met kettingen, spikes en studs.
 2. 2
  Handelen cynisch, toegewijde en depressief. Dit betekent vaak zeggen duistere dingen en doet alsof je vastgeketend aan uw werk bent. Enkele veel voorkomende lijnen zijn, "Het glas is half leeg," en "Dit is mijn enige manier om te spreken... Door mijn kunst." (Plaats een beetje grinniken als je probeert te lijken "Niet-All-er".
 3. 3
  Handelen als mensen niet "krijg" je. Als iemand vragen je motieven, vertel hen dat ze niet "krijgen" of niet begrijpen. Je hoeft niet om jezelf te distantiëren van mensen, echter. U kunt nog steeds het zwarte schaap in de groep, maar zorg ervoor dat mensen niet zoals jij of ze kunnen beginnen te "krijgen" je.
 4. 4
  Laat deze nieuwe wereld-weergaven tonen door je kunst. Componeren verdrietig, meeslepend en dramatisch liedjes. Schrijf deprimerend overbearingly emotionele gedichten. Maak verduisteren uw favoriete kleur te schilderen met. Als je het schetsen vaak tekenen gekwelde gezichten, afgehakte ledematen of sombere landschappen.
 5. 5
  Als u vrije tijd op school en dergelijke, verberg jezelf weg van de menigte. Hoewel je nog steeds in staat zijn om ze te zien, zodat je kunt kijken wanhopig, somber en cynisch.
 6. 6
  Als mensen zien uw kunst, meer specifiek - Als ze compliment of geven u loven je niet kunt accepteren. In geen geval kan u zeggen: "Bedankt", "Dank u", of een reactie die niet variëren van: "Het is een verschrikkelijke interpretatie van hoe ik me voel", "Je mist het punt", of "Ga weg, je hoeft niet eens begrijpen ".
 7. 7
  Staren somber in de camera wanneer wordt gefotografeerd. Niet doen, onder geen enkele omstandigheid, glimlach. Pak je linker schouder met je rechterhand stevig alsof je net een tetanus prik gekregen. Het effect is een van diepe kwetsbaarheid die normale mensen niet kunnen betrekking hebben op.

Tips

 • Het helpt als je mager en bleek zijn, toe te voegen aan het beeld van kwetsbaarheid.
 • Bekijk de film "Secret Window" voor verdere inspiratie.
 • Kijk veel deprimerende nieuws programma's en non-fictie boeken, het toevoegen aan uw angst, zodat u later de gebreken van de samenleving te bespreken.
 • Als je ooit in het openbaar, klagen over de maatschappij.
 • Lees Poe, Plath, Rimbaud, het toneelstuk Hamlet, en romans over dystopische samenlevingen zoals Fahrenheit 451 Andere goede romans zijn "Wuthering Heights" van Emily Bronte en "Jane Eyre" (hoofdpersoon: Jane Eyre). Door Charlotte Bronte (iets door de de gezusters Brontë echt, maar Emily was de meest getalenteerde en cynisch). Dichters als Shelley en Keats zijn ook geweldig. De romantische dichters en schrijvers, zoals Mary Shelley, zijn goede boeken en gedichten te lezen.
 • Vertel iedereen over je moeilijke jeugd. Het is oke als je een beetje overdrijven.
 • Handelen als de hoofdrolspelers in Shakespeare's tragedies.

Waarschuwingen

 • Bezeren, nooit naar een bepaalde kant op te kijken. Veel gemartelde kunstenaars snijden zichzelf of zelfmoord gepleegd. Als je het gevoel suïcidaal praten met iemand en onmiddellijk hulp zoeken.