Wkanl

Hoe kan ik een slimme meid krijgt te vallen voor u

Dit is een handleiding over hoe je een slimme meid krijgt te vallen voor je. Dit artikel is meer gericht op tienerjongens want ik ben een tiener die heeft besloten om u te laten op een aantal van de innerlijke werking van de vrouwelijke geest. Dit is een zeldzame kans, omdat meisjes vaak graag deze dingen geheim te houden in een poging om geheimzinnig. Wees echter gewaarschuwd, kunnen meisjes hebben hoge, vaak onmogelijk, normen dus wees niet ontmoedigd.

Stappen

Hoe kan ik een slimme meid krijgt te vallen voor u. Oke dus het eerste ding is duidelijk, BE CLEAN!
Hoe kan ik een slimme meid krijgt te vallen voor u. Oke dus het eerste ding is duidelijk, BE CLEAN!
 1. 1
  Oke dus het eerste ding is duidelijk, BE CLEAN! Het is gemakkelijk. Slimme meisjes misschien niet helemaal zo smoorverliefd met looks, maar dat schoon is essentieel. Een meisje zal vaak de indruk van een jongen die zelfs legt de moeite inch poetsen Dus je tanden, floss, gebruik mondspoeling, douche, was je haar! Alleen Pete Wentz can (barely!) trekken uit de vette look, is het twijfelachtig je kunt. Draag schone kleren, moet ik zeggen dat jongens shirts ruiken de beste, maar alleen wanneer ze versleten zijn op een dag, hetzelfde shirt gedragen over en zonder te worden gewassen is NIET sexy in het minst. Slechte hygiëne maakt je als een sloddervos en meisjes zullen zeker inhaken op het. *** Bonus: Het dragen van Keulen zal niet alleen je kijkt alsof je eigenlijk wel iets voor doen, maar het zal je steken in a girl's mind, geur is de meest krachtige vorm van erkenning na alle (Draag niet te veel bijl dat wel. Sommige meisjes denken dat het ruikt nogal slecht. Koop Axe dat goed ruikt, en NIET te veel slijtage). ***
 2. 2
  Wees aardig. Een beetje vriendelijke plagen is oke, en het zal zeker helpen vormen wat inside jokes, maar vergeet meisjes, vooral tieners, zijn altijd minstens een beetje onzeker, en vaak heel erg onzeker, dus wees voorzichtig, zelfs de meest vertrouwen van de meisjes zijn enigszins onzeker over iets, dus kijk wat je zegt of je zal zeker iemand piss off. Als je grappen maakt, zal er iets "mis" of walgelijk ze kruipen (vooral middelbare school meisjes).
 3. 3
  Nooit zweren in de voorkant van een meisje dat ze denkt dat je probeert te handelen cool.
 4. 4
  Raak. Niet in een seksuele manier wel, dat zal gewoon gek haar uit. Maar raken haar arm in een gesprek of om haar aandacht te krijgen is een geweldige manier om haar te denken over je krijgt in een "Meer dan een vriend 'manier, dat is wat je wilt immers, toch? *** Bonus Tip-Knuffel een meisje, knuffelen maakt je teder, zorgzaam, meelevend, en gevoelige kijken. Die allemaal zijn goede eigenschappen in een meisjes het achterhoofd. Of u verrassen een meisje uit knuffelen haar van achter als ze praten met iemand anders, knuffelen haar te begroeten, of knuffelen haar als ze vertelt je een of ander ding persoonlijke (hetzij iets verdrietig of emotioneel) dit gebaar zal een meisje smelten. **
 5. 5
  CHIVALRY is niet dood, dus stop ZEGGEN HET IS! Ridderlijkheid is niet dood! Het is gewoon begraven onder een ton van de moderne dag, feministische opvattingen. Als jongens wisten wat het effect van ridderlijkheid heeft op een meisje, zou ze zeker baggeren tot een aantal van de overblijfselen van het dat geboren is in ieder mens op aarde. Ja, ik besef dat dit een rant, behandelen. Anyway ridderlijkheid is niet moeilijk deze dagen alles wat er nodig is een jongens die zal openen deuren, trek stoelen, bloemen kopen, of staan ​​voor een meisje om haar zwijmelen maken. Het is echt niet moeilijk en een meisje zal je nooit vertellen ze wil dat je op deze manier te zijn, verwacht dat ze je te doen het gewoon omdat je wilt, niet omdat je het gevoel dat je moet.
 6. 6
  Complimenten zijn echt de manier om een meisjes hart. Serieus. Als er iets is wat je graag over een meisje, of het nu haar persoonlijkheid, sommige fysieke eigenschap, etc. Zeg iets over. Eerlijke, oprechte complimenten zal een meisje zich speciaal voelen, maar je moet het betekenen. We kunnen helemaal vertellen wanneer je het verzinnen of liegen en het maakt je lijkt me een eikel of een speler.
 7. 7
  Niet BE A SPELER! Het maakt je lijkt als een eikel het meisje dat je wilt zal altijd vragen uw ware bedoelingen.
 8. 8
  Wees een gentleman. Niet te verwarren met ridderlijkheid. Als ik zeg wel een gentlemen bedoel ik iedereen. Haar ouders en vrienden in het bijzonder. Dit maakt je beleefd en vriendelijk lijken, zullen meisjes houden het, geloof me ik ben een.
 9. 9
  Wees een beetje beschermend. Niet te veel, vooral als je niet uit te gaan. Als u nog steeds in de "Chase Stage" overdrijf het niet. Gewoon opstaan ​​voor haar als iemand die een pestkop of een of andere manier haar te kwetsen, de positie van jezelf slechts een aanraking voor haar als je dat doet en staan ​​hoog. Wees een held, het is heet.
 10. 10
  Staan dicht bij haar. Het is een subtiele manier om haar te vertellen en de mensen om haar heen dat je in haar en het is echt niet het verschil maken.
 11. 11
  Wees jezelf. Meisjes willen een jongen die heeft een goed gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Ja, je moeder is echt goed soms *** Bonus Tip: Verwen je moeder, en alle vrouwen wat dat betreft, met het grootste respect. Hetzelfde geldt voor broers en zussen, kinderen en huisdieren. Ja, meisjes kennis te nemen, en ja ze het leuk vinden. ***
 12. 12
  Te vertrouwen waardig. Houd haar geheimen, deel je emoties, en ga niet en vertel je vrienden alles over haar gebreken, vertel hen de goede dingen. En zelfs als de dingen niet uit te werken tussen jou en haar te houden de geheimen vertelde ze je. Dit zal je kijkt vertrouwen waardig om andere meisjes ook. Alle meisjes roddels zeker niet om hen iets negatiefs te roddelen over te geven.

Tips

 • KEEP haar geheimen! Ik kan dit niet genoeg benadrukken.
 • Echt zijn, als je zegt iets betekenen het.
 • Altijd hint dat je haar graag en behandelen haar een beetje beter dan behandel je andere meisjes. Toont haar zij is speciaal is de snelste manier om een ​​meisjes hart.
 • Worden opgeleid en articuleren, meisjes zoals slimme jongens.
 • Glimlach en / of Knipoog naar haar, haar zich speciaal voelen
 • Een aantal echt goede vrienden. Dit is een turn on, omdat A) Ze zullen zien dat u kunt blijven tot een aantal grote relaties en B) Ze zal zien dat je een vent vrienden om wat jongens dingen te doen met, zodat ze niet hoeft te worden meegesleurd naar een horloge sportevenement dat ze niet geïnteresseerd is in (maar houd in gedachten dat sommige meisjes houden van sport.)
 • CHIVALRY IS NIET DOOD!
 • Geestige scherts, intellectuele discussie... zeker een goed idee. Zoals eerder vermeld, MOET je haar het gevoel als een heldin in een Jane Austen roman
 • Voorgoed opgeven "Dat is wat ze zei" moppen en andere degenen zoals dat. Ze zijn een grote turn-off, tenzij ze echt zeldzaam en perfect getimed.
 • Lees wat literatuur (ik raad Pride and Prejudice, waarvan de meest eenvoudige, maar meest romantische lijn van alle tijd heeft ".... Liefste, mooiste Elizabeth" - Mr Fitzwilliam Darcy heeft te veel goede lijnen te noemen) het zal u helpen komen met een aantal goede lijnen (cheesy pickup lijnen zijn een duidelijke no-no.)

Waarschuwingen

 • Anderen vertellen haar geheimen zal resulteren in een onmiddellijke wantrouwen en ben je op de top van haar @ # $% lijst. Niet een goede thing.If je haar geheimen vertellen, een ander ding dat gebeurt is ze erachter komt, vertelt andere meisjes, en niemand zal je willen date.
 • Als ik zeg tintje, bedoel ik in de meest onschuldige manier mogelijk. Anders dan dat alles zal een meisje, bijna elk meisje, buitenissig uit.
 • Kom niet op een te sterk. Je wilt niet te kijken als een psychopaat.
 • Begin niet te knuffelen tot je voorbij de "Vriend Zone". Tenzij je echt goede vrienden en ze is boos of echt blij, kon knuffelen resulteren in haar freaking out.
 • Blijf niet in de "Vriend Zone" te lang zal ze zich afvragen over de vraag of u echt wilt en je wilt dat het is vrij duidelijk dat je wilt meer dan vrienden sometime soon.
 • Als je dat doet dragen cologne, overdrijf het niet. Het kan het een ding dat kleeft aan een meisje denken te zijn, maar dat hoeft niet te betekenen dat het een goede zaak.
 • Kom niet te ingepakt, hebben een leven buiten haar, een aantal persoonlijke interesses en vrienden.
 • Cheesy pick-up lines? Niet doen... gewoon niet doen.