Wkanl

Hoe maak je een onvergetelijke eerste date hebben

Wat maakt iemand thuiskomt van een eerste date en vertellen hun vrienden, "Wow, mijn date was geweldig! Ik had zo'n geweldige tijd praten met deze jongen / meisje en ben zo opgewonden om ze weer te zien." Hoewel het de sexy outfit ze hadden op of misschien zelfs hun cologne had kunnen zijn, het waarschijnlijk iets meer dan dat. De aspecten die een afspraakje maken zo memorabel zijn vaak te vinden in het mentale meer dan de fysieke verbindingen.

Stappen

Hoe maak je een onvergetelijke eerste date hebben. Wees een echte optimist.
Hoe maak je een onvergetelijke eerste date hebben. Wees een echte optimist.
 1. 1
  Wees een echte optimist: Denk positief als je uit te gaan op een eerste date. Zoals het oude cliche gaat, zien het glas als half vol in plaats van half leeg. Negeer het feit dat u de voorkeur aan mannen die 5'10 date "of groter wanneer deze kerel is slechts 5'9". Probeer niet om iemand te beoordelen als je ze eerst te ontmoeten, zo verleidelijk als het is. Probeer niet om aandacht te besteden aan het feit dat ze heeft blond haar als je echt liever brunettes. Ze kon blijken te zijn een van de meest fantastische mensen die je hebt ontmoet in een lange tijd.
 2. 2
  Wees een aandachtig luisteraar: Op een datum, een ervaren luisteraar weet te houden het gesprek gaande met een gezonde mix van geven en nemen. Focus op het stellen van de andere persoon vragen, en u zult meer te weten over hen. Als u toestaan ​​dat uw datum om echt open te stellen en u te vertellen over wie ze zijn, wat hun dromen zijn etc, het is zeer waarschijnlijk dat ze zullen beantwoorden. Wanneer het tijd is voor hen om uit te vinden alles over je, ben je klaar en bereid om eventuele vragen die ze je kunnen vragen beantwoorden. Houd de gesprekken heen en weer te.
 3. 3
  Wees flexibel: Als het gaat om een eerste date, kan het erg moeilijk om het eens over waar te gaan en wat te doen. Als de andere persoon organiseerde alles voor jullie beiden en brachten hun tijd het maken van alle regelingen, zo flexibel als je kunt. Zodat je niet echt Indiaas eten houden, en ze een 8 uur reserveren bij India House geboekt. Heeft u de reserveringen op het laatste moment te veranderen? Het is waarschijnlijk niet verstandig om iets te zeggen in het geval van een eerste date. Er moet toch iets simpels over het menu dat u zou kunnen worden voldaan eten zijn. Wees dankbaar dat je date stel alles en overvloeien. Je zou zelfs uiteindelijk vinden dat je van India House's curry kip na alles.
 4. 4
  Wees jezelf: Dit misschien de belangrijkste van alle stappen. Als je niet jezelf zijn op een eerste date, ben je echt een slechte dienst naar de andere persoon. Zij kwamen overeen om uit te gaan met je mee, want er iets daar dat heb ze geïntrigeerd over jou was. Als je hilarisch leek aan de telefoon, maar op de datum waarop u bent allemaal onhandig en ernstig, dat is niet echt een weerspiegeling van wie je bent. Als je jezelf als een goofy en speelse persoon, niet verdoezelen die kant van jezelf van je date. Wees jezelf en laat je ware goofiness en speelsheid naar buiten komen. Als blijkt dat je date niet geïnteresseerd is in die kant van je, dan moet je niet wilt dat een persoon als dat anyways en verder gaan.