Wkanl

Hoe niet gehechtheid oefenen

In ons leven, vormen we veel bijlagen en loyaliteiten. Sommige van onze gehechtheid kan goed zijn voor ons, motiveren ons om ons best te zijn. Echter, als we niet oppassen, sommige van onze gehechtheid kan leiden tot onze ondergang van de gevolgen van de verandering, verlies, verraad, of tragedie.

Oefenen niet-gehechtheid stelt ons in staat om onze emoties en gevoelens onder controle met betrekking tot de bijlagen in ons leven, zodat we niet toestaan ​​dat de bijlagen om de controle van ons nemen.

Stappen

Hoe niet gehechtheid oefenen. Vast te stellen waarom u van mening bent dat u een bijlage probleem hebt.
Hoe niet gehechtheid oefenen. Vast te stellen waarom u van mening bent dat u een bijlage probleem hebt.
 1. 1
  Vast te stellen waarom u van mening bent dat u een bijlage probleem hebt. Was u ooit een sterke aanhanger van een geloof of het geloof dat je daar hebt herroepen? Heb je nog steeds op zoek gaan naar een persoon die ofwel heeft achtergelaten of gestopt zorgen te maken over jou? Zijn er dingen in je leven die je hebt toegestaan ​​om u te definiëren? Of heb je een grote persoonlijke tragedie of een verlies geleden?
 2. 2
  Vermijd de vorming van ongezonde attachments. Het is vaak het beste om te nemen het aannemen van nieuwe overtuigingen en langzaam. Niet al je energie te verspillen door het gooien van al je emoties in een persoon of nieuwe geloofsbelijdenis; onderzoeken langzaam om teleurstelling te voorkomen.
 3. 3
  Leren hoe om te gaan met bepaalde hechtingsproblemen. Met hechtingsproblemen kan je voortgang belemmeren in het leven. Deze moeten worden aangepakt om ervoor te zorgen dat de vernieuwing kan optreden en je kunt blijven groeien. De volgende zijn enkele van de meest voorkomende bijlagen die mensen tegenhouden:
  • Veranderde opvattingen. Misschien op een punt in je leven dat je een oorzaak verdedigd of als je een aanhanger van iets dat je nu denkt aan met ongenoegen of minachting. Eerder gehouden overtuigingen zijn alleen dat; eerder gehouden. Je moet gericht zijn op het garanderen dat uw huidige overtuigingen zijn moreel gerechtvaardigd in plaats van besteden verspilde energie over wat je eerder gedacht. Als je oude overtuigingen waren vooral hatelijk, moet u proberen om jezelf te verlossen door het helpen van degenen die je pijn doen.
  • Relaties met onverschillig of individuen. Je moet ze laten gaan. Realiseer je dat alle van de gevoelens van wederzijdse vriendschap of zelfs liefde die je voelde voor deze persoon waren gebaseerd op wankele grond. Dit betekent niet dat je nooit goede tijden gehad met deze persoon, maar het betekent wel dat je de hele situatie alleen zou laten totdat de andere persoon zijn of haar wangedrag realiseert. (Opmerking: dit geldt niet voor huiselijk geweld of misbruik relaties Seek bescherming, begeleiding en juridische hulp voor deze situaties..)
  • Gehechtheid aan dingen. Veel mensen hebben de neiging om onze bezittingen om ons te definiëren, en uiteindelijk wat we bezitten kunnen ons vangen. Als je niet kan bewegen, kan uw levensstijl niet veranderen uit angst voor het niet kunnen om de schatten die je hebt opgebouwd tegemoet te komen, is het tijd om jezelf los te maken. Het loslaten van een gehechtheid aan dingen bevrijdt je tot leven met een doel in plaats van terug te vallen op de ingebeelde comfort van bezittingen.
  • Persoonlijke tragedie of het verlies. Je kan hebben geleden een tragische ervaringen in je leven, en je kan worstelen met vasthouden aan het verleden of jezelf de schuld. is een natuurlijk onderdeel van het leven, maar het is niet te bengelde inch Vergeet niet dat slechts een keer echt bestaat, en dat is het heden. Door het vasthouden aan het verleden, je laten gaan van de huidige en nooit naar de toekomst te zien. Als je niet voorzichtig bent, is het gemakkelijk om jezelf de schuld of aannemen dat je niet door kan gaan. Er zijn genoeg andere mensen die uw aanmoediging en liefde nodig hebben, en gewoon omdat het te laat was om te veranderen uw situatie betekent niet dat je niet anderen kan helpen in vergelijkbare situaties.
 4. 4
  Stop vrezen verlies. Gehechtheid aan een baan, kan slijk ons ​​in de angst van deze anker-punten te verliezen in ons leven bepaalde mensen, bezittingen, of overtuigingen. Bij problemen kunnen gaan, als onvermijdelijk zullen ze soms, ons verdriet kunnen onze groei dwarsbomen en ervoor zorgen dat we stilstaan. Accepteer het moment voor wat het is en geloven dat wat je nu hebt is genoeg. Op hetzelfde moment, proactief om jezelf te voorkomen dat een sitting duck. Moet dingen niet uit te werken in een huidige situatie, plannen om uw eigen deel verandering in de situatie, zoals het versturen van sollicitaties, krijgen een make makeover, of het wijzigen van uw studie cursus, enz.
  [[Afbeelding: Haverfordwest Bus Tour november 2010 Taith Fws Hwlffordd Tachwedd 2010.jpg | center | 500px | thumb | Wees pro-actief in het oplossen van situaties die duiden op verlies voor u;
 5. 5
  Bevriend jezelf. Je moet van binnenuit komen, niet van wat je waarneemt dat anderen van je denken. Gehechtheid aan anderen wordt ongezond wanneer je verder te zijn rond mensen die giftig zijn voor je alleen maar omdat je bang om alleen te zijn of weggelaten. Door vriendschap jezelf, zul je niet bang voor de tijd van het alleen zo veel, en je zal ook open te stellen voor zijn beschikbaar voor een bredere groep van mensen in plaats van bevestiging aan slechts een paar. En streven ernaar om gezonde relaties met de mensen die je omgaan met dagelijkse, geven elkaar ademruimte en niet teveel van anderen verwacht te handhaven.
  • Interactie met nieuwe mensen en blijven open om verbindingen. Hoewel dit niet moet gaan over jezelf losmaken van de ene persoon gewoon om onmiddellijk vervangen van de voormalige persoon met een ander, openstaan ​​voor de mogelijkheden maakt het mogelijk meer mensen in je leven en minder potentieel vast te klampen aan hen.
 6. 6
  Stoppen met het leven een illusie. Hoewel het er nog steeds te streven naar een betere u, een betere toekomst, acceptatie van wat nu is van vitaal belang om te leven in het moment, om de illusie dat je geluk of vervulling vertrouwt op eventualiteiten nog niet gerealiseerd te voorkomen. Jezelf niet hechten aan hoop en dromen op een manier die excuses vaststelling van dingen die niet werken in je leven op dit moment. Accepteer de dingen zoals ze nu zijn en werken aan wat je wilt op verbeteren met de kalmte en gerichtheid.
  • Een obsessie met de toekomst is een bijlage zo veel als een obsessie met het verleden. Als je hoofd is in de toekomst, je mist het nu en hoe goed je nu woont maakt het verschil voor de resultaten van morgen.
 7. 7
  Leren te laten gaan van een gehechtheid aan gevoelens. zijn krachtig, maar als we ze ons te controleren, zijn we gevangen door eigenzinnige meesters. Accepteer dat soms zullen we pijn en verlies te voelen, maar we kunnen kiezen om eindeloos te lijden of om te leren en verder gaan. Gevoelens zijn beter uit dan in, zodat deze uit te drukken zal u helpen productiever te gaan met hen dan bottelen ze binnen. Schrijven in een dagboek, gedichten schrijven, laat anonieme blog posts, een brief schrijven en branden, of praat met uw onzichtbare of zelfs beste vertrouwde vriend. Vind verkooppunten voor je gevoelens, zodat ze niet zo ongezond bijlagen dienen.
 8. 8
  Nadat je jezelf hebt geholpen, anderen vertellen over hoe je leeft. Laten anderen uw vertrouwen en langzaam gaan bij de vaststelling van nieuwe overtuigingen is de meest praktische filosofie niet-bijlage die je kunt oefenen, en je hoeft niet te worden een kluizenaar om het te doen. Het onderwijzen van anderen over non-attachment kan nuttig zijn, ongeacht wat hun situatie of overtuigingen. Je kunt erover praten met mensen, blogs schrijven, tweet, gewoon open te houden over uw ervaringen, zodat ook anderen kunnen leren.
 9. 9
  Begrijp dat het alles moest komen en gaan.

Tips

 • De omgang, vriendelijk en extravert. Het is je doel om emotionele pijn te vermijden, niet te worden een kluizenaar. Dit type van niet-gehechtheid filosofie is bedoeld om te worden gericht op de praktische toepassing. Actief te zijn in het oplossen van uw problemen is de beste weg naar het verlichten van eenzaamheid en depressie, meer dan iets anders.

Waarschuwingen

 • Mensen moeten in staat zijn om het vertrouwen en het geluk dat straalt van je bericht. Zal er geen noodzaak om jezelf uit te leggen of wat je hebt geoefend en predikte toont positieve resultaten zijn. Mensen zullen automatisch de voordelen zien voor zichzelf.